Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי שלילה בגלל נקודות. ערערתי על כך בגלל שהיתה טעות בספירה. אז האריכו לי את הרשיון בחצי שנה נוספת ונתנו לי רשיון זמני נייר.

העירעור לא התקבל והחליטו בתום החצי שנה לשלול לי את הרשיון. לשלוש חודשים

עכשיו הרשיון כבר לא בתוקף . אני צריך להפקיד אותו או שהשלילה נכנסת מהיום הראשון שפג תוקפו?

עו"ד שלי אמר לי שאין צורך להפקיד רשיון שלא בתוקף.

תודה

ניסים.

פורסם

אתה צריך ללכת למשרד הרישוי להוציא אישור מהם שהרישיון שלך לא בתקוף וללכת עם זה לבית המשפט ולהפקיד להם את הרישיון שלא בתוקף + האישור מצב ממשרד הרישוי.

פורסם

הפקדת רשיון נהיגה:

1. רשיון נהיגה בתוקף (לא ניתן להפקיד ר.נ שלא שולם).

2. רשיון נהיגה שלא בתוקף- בצירוף אישור משרד הרישוי מועד פקיעה.

3. תצהיר אובדן- במקרה של אובדן ר.נ יצהיר הנהג על כך בבית המשפט.

במידה ולא תפקיד את רשיון הנהיגה הימים לא יספרו לך.

ימי השלילה נספרים מהרגע שהפקדת את הרשיון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז את אומרת שאני חודש וחצי סתם חיכיתי?

אולי זה מתייחס לשלילה של בית משפט? השלילה שלי היא אינה של של בית משפט אלא שלילה בעקבות נקודות.

עו"ד שלי טועה? הוא אמר לי במפורש.

תודה

פורסם

שלילה של בית משפט ושלילה של משרד הרישוי זהה מבחינת החוק, שיטת ניקוד, מטעמי כשירות וישנה גם שלילה שנקראת התליה, רשות הרישוי יכולה להתלות רשיון של נהג לפרק זמן או לדרישות מוגדרות, באם לא עמד בדרישות של רשות הרישוי לא יחודש רשיונו כגון: בדיקות רפואיות קורס נהיגה וכו'.

לא יודעת מהיכן העורך דין הביא את הפסיקה הנ"ל שלא צריך להפקיד רשיון, רשיון שלא מופקד, מיניין הימים לא נספר לו.

במסוף המשטרתי אדם יופיע כפסול נהיגה, ויהיה מצויין כי רשיון הנהיגה לא הופקד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז את טוענת שהייתי צריך להפקיד את הרשיון נייר(זמני) שהיה ברשותי?

מחר אני אברר פרטים עם עו"ד ואחזור עם תשובה מפורטת.

תודה רבה לך.

ניסים

פורסם

אני לא מבין דבר אחד:

אתה משלם לעו"ד שיטפל בעניניך ואחרי שאתה מקבל תשובה מאיש מקצוע שאמור להיות אמון עליך, אתה בא לשאול בפורום האם העו"ד צודק?

בד"כ תשובות שאתה קורא באתר, הן לא תשובות של אנשי מקצוע ולכן כשאתה קורא ומאמץ תגובה של מישהו, אתה עושה זאת אך ורק על אחריותך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר שליט אני מערך אותך מאוד. אבל מה זו התגובה הזו?

עו"ד לא יכול לטעות? אתה רואה שאימצתי תשובה של חבר פורום זה או אחר?

כמה פעמים פתרו לי בעיות בפרום הזה. שבמוסך לא פתרו! אז? אני תמיד מתענין בכל האופציות שישנן אם זה פורום,חברים , ועוד.

לפעמים עדיף לחסוך במילים!

פורסם

לא רק עו"ד יכול לטעות, גם שופטים טועים לפעמים.

התגובה שלי באה להדגיש בפניך שלא כל הנאמר בפורום ע"י חברים שלא בהכרח הם בעלי מקצוע/מומחים - הוא הנכון.

קרא גם את הנאמר בכללי הפורום בסעיף 14.

לפעמים הבדלים מזעריים בין מקרה למקרה יוצרים הבדלים משמעותיים בהחלטות המתקבלות ולא כל חבר פורום יכול להיות ער לניואנסים שונים, גם אם הוא איש מקצוע, בפרט שעל גבי הפורום לא תמיד כל העובדות ידועות. לפעמים פרט שנשמט ובעיניך נראה שולי, יכול להיות המכריע בין החלטה אחת לשניה, כאשר דברים נבחנים מקצועית מול מי שהחומר פרוס לפניו ומכיר את המקרה פרטנית.

בד"כ נהגת שודים (ל') כותבת דברי טעם ואין בדברי אלה כדי לפסול או לאשר את אשר כתבה כאן. אני רק ממליץ לשקול בזהירות את המידע העובר בפורום במיוחד בתחום המשפטי כל עוד הכותב אותו לא כותבו כעו"ד.

שלא יהיו לך אי הבנות - בין קוראי הפורום יש לא מעט עו"ד, אך לרוב לא תמצא כאן את חוו"ד כעורכי דין - זה לא פורום יעוץ משפטי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר שליט, האם בפרסום שלך אני צריכה להבין שהחוק השתנה ומי שנפסל מלהחזיק רשיון יכל להשאיר את הרשיון אצלו בבית, לא להפקידו ובתום תקופת הפסילה פשוט לעלות על הרכב ולנהוג?

ל'

פורסם

ל',

לא, ממש לא.

אם תקראי את תגובתי (מס' 8 ) בשירשור הרצ"ב, תראי שאנו בדעה אחת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2467791&postcount=8

עם זאת, זכור לי משהו במעומעם שקראתי לגבי מי שמחזיק רשיון זמני ויתכן ויש משהו באמירה של אותו עו"ד.

אם נניח שהרשיון הקבוע כבר הופקד והנ"ל קיבל רשיון זמני עד לתום הבירור, יתכן והזמני מאבד משמעות לצורך ענין זה.

.

פורסם

עם זאת, זכור לי משהו במעומעם שקראתי לגבי מי שמחזיק רשיון זמני ויתכן ויש משהו באמירה של אותו עו"ד.

אם נניח שהרשיון הקבוע כבר הופקד והנ"ל קיבל רשיון זמני עד לתום הבירור, יתכן והזמני מאבד משמעות לצורך ענין זה.

.

זה בדיוק המצב מה שאתה מתאר כאן.

הרשיון הקבוע הופקד בעקבות שלילה קודמת(מהירות). ואז כאשר באתי לקחת אותו הבנתי שיש לי עוד שלילה על נקודות. קיבלתי רשיון זמני עד שביררו את הענין. ביררו את הענין והשלילה על הנקודות נישארה בעינה. אז בתום הרשיון הזמני השלילה נכנסה לתקוף. ולכן כניראה אמר לי העו"ד לא להפקיד את הרשיון.

מצטער שלא סיפרתי את הסיפור לאורכו מהתחלה.

מעריך את עזרתכם.

• תוכן חדש...