Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצות על מלונות טובים סדר גודל של 100-150$ ללילה לזוג + 2 ילדים בחדר.

חייבת להיות בריכה טובה, עם איזור לילדים קטנים + גישה חופשית וקלה לים. בקיצור משהו גוטה, גוטה!

בבקשה עדויות ממקור ראשון בלבד.

את ההמלצות לגסט האוס ב 4$ ובודי מסאז...נשמור לשרשור אחר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בפוקט מלון מדהים היינו עם הילדה שהייתה בת 3 - orchid resort.

מלון מצויין עם צוות נחמד מאד.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אחלה.

אבל אין לו חוף ים!!! צמוד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בקוסמוי הייתי לילה 1 ב Baan resort, שתי דקות הליכה מהים והמלון מדהים, עם הופעות חיות במלון עצמו כל לילה ובריכה והמון אטרקציות.גם המיקום שלו לא פחות ממעולה.

ממליץ להכנס ל http://www.agoda.com

שם תוכל לראות מלונות לפי תקציב, ויש גם חוות דעת של אנשים שהיו שם, אנחנו לא התאכזבנו מהאתר הזה.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

החוף לא צמוד אבל הוא מעבר לכביש, אתה יוצא מפתח המלון מסתכל ימינה והחוף מולך מעבר לכביש ,מרחק של 100 מטר.

כעיקרון קח בחשבון שפוקט מחולקת ל 4 חופים עיקריים ,החוף המרכזי patong ששם יש את כל חיי הלילה והפאבים (שלא מתאים כל כך לילדים לדעתי) ושני החופים השקטים יותר הם karon ו kata.

פוקט אי נהדר ואם הילדים בגיל המתאים יש את המופע האד מושקע phuket fantasea ,טיולי פילים שאפשר לעשות שם ויש גם אקווריום ענק ששוה ביקור,אם תרצה עוד המצלות לבילויים בפוקט רק תבקש.

יוסי

פורסם

אני צריך "להעביר" 3 שבועות בתאיילנד בקיץ עם הילדים (בזמן שהמכולה שלי שטה לה בים...) הטיול מתחיל בבנגקוק (כי אין ברירה), משם הכוונה לרדת דרומה לכיון סמוי ו\או פוקט. אני מחפש מקום מפנק, שיהיה לילדים כיף ואשמח לקבל המלצות גם לאטרקציות (גילאים 2 5 9) המחירים של AGODA לא אטרקטיביים. מברור שעשיתי מול מלונות באופן ישיר קיבלתי מחיר עדיף.

פורסם

עזוב את כל שאר האתרים, באתר הזה תמצא את המחירים הכי זולים למלונות בתאילנד,אני הזמנתי משם את כל החופשה.

בפוקט אתם יכולים לבלות שבוע בכיף עם כמה ימים של פעילויות וימים של בטן גב בים/בריכה.

בנוסף תוכלו לצאת ליומיים /שלושה (לא יותר) לקופיפיע ,אי קטן יקר יותר אבל מקסים.

מבנקוק אני מאד ממליץ לצאת לטיול מאורגן של שלושה ימים לקאנצנבורי (שעתיים + נסיעה מבנקוק) הטיול כולל טיול לאתר מגניב של מפלים שרוחצים בהם,מקדש טיגריסים שניתן ללטף וטיול פילים של שעה + שבסופו נכנסים עם הפיל כשאתה על גבו לנהר עד גובה המותניים.

עוד שאלות בכיף

יוסי

פורסם

מלון AMARI PALM REEF בקוסמוי יענה על מה שאתה מחפש.

חדרים מאוד יפים,חוף ים צמוד עם בריכה ממש ליד החוף,מדשאות,מרחק הליכה מה"באלגן" (צ'אוונג),מסעדות קרובות וכו'.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כרגע סמואי ירד מהפרק. אין לי אנרגיות לנדוד עם 5 מזוודות של 20 קילו ושלושה ילדים.

אז הוחלט לנוח 3-4 ימים בבנגקוק, משם להמשיך לפוקט לשבועיים שלמים.

אני כנראה יסגור עם הולדיי-אין בפוקט. זה בעיקרון מלון 5 כוכבים של משפחות שנמצא בחוף פטונג.

אני מבין שזה פחות אידאלי מקטה או קיירון, אבל גם למיקום מרכזי יש יתרון בעיקר עם הילדים שלך מאוד בררנים באוכל, ככה תהיה לי נגישות ליותר מסעדות, מה גם שמול המלון יש סטארבאקס. שזה יתן לי שקט מהאישה והאגן-דאז (שקט מהילדים).

אם מישהו מכיר את המלון והסביבה אני אשמח לשמוע חוות דעת.

ומשם נמשיך בטיסה ישירה ליעדיינו הסופי בדרום מזרח אסיה..שיהפוך לבית החדש שלנו לשנים הקרובות.

פורסם

פוקט באמת עדיף מסאמוי אם אתה עם ילדים.

אם אני זוכר נכון בפטונג אין מלונות על הים, צריך לעבור את הכביש ואז מגיעים לחוף. אני הייתי שם במלון שנקרא גרייס לנד (אאל"ט, בכל אופן משהו בשם שלו הזכיר אלוויס) והוא היה ממש טוב, הייתי שם גם במלון שנקרא פאראגון שנמצא גם הוא ממש קרוב לים והוא היה מדהים. האוכל בשניהם היה ממש טוב (חוץ מהארוחות בוקר, שבכל תאילנד משום מה אין גבינה).

בפוקט יש מלא אטרקציות מגניבות, אבל תכלס זה האי שהכי פחות אהבתי, הים בו מעפן, וכל מה שיש לעשות זה קניות.

סימון קברט - מופע קברט מופרע לגמרי מלא פילים רוקדים ואנשים בתחפושות, ממש שווה גם לילדים.

האי של ג'יימס בונד - לוקחים אתכם לאי הזה שצילמו בו אחד מסרטי ג'יימס בונד, האי עצמו לא כל כל מעניין אבל עושים כלמיני קיאקים וקופצים מהסירה, בקיצור זה כמו כל דבר בתאילנד, לוקחים אותך על סירה, מראים לך איזה אבן ובסוף מנסים למכור לך שרשרת.

קניון - יש 2. אחד באיזור של הפטונג שהוא נחמד, והוא מחולק ל2 חלקים. אני לא שמתי לב בפעמים הראשונות שהייתי שם. השני נמצא בתוך העיר, כחצי שעה במונית והוא הרבה יותר טוב יש בו את כל החנויות (אפילו פוקס) וקולנוע עם מושבי VIP, שהם תענוג!. (לא לשכוח לעמוד דקה למלך לפני הסרט!).

קארטינג\פיינטבול - 20 דקות מונית מהפטונג.

על החוף אפשר להשכיר אופנועי ים ולעשות מצנחי דאייה..

ויש את הסרטיפ של הפטונג, ליידיבויז, זונות וזקנים עם תאילנדיות :)

אני לא בטוח מה תעשה שם שבועיים, אני הייתי שם שבוע ושעמם לי ממש.

בכל אופן יש שם באזור של הפטונג את סוכנות הנסיעות סגול, של ישראלים. בניגוד לישראלים אחרים בתאילנד הם ממש בסדר גמור.

פורסם

המון תודה אני בהחלט יפנה לסגול.

אין לי ספק שבשבועיים האלו יהיה המון בטן גב ומנוחה לקראת הבאות...

פורסם

ומשם נמשיך בטיסה ישירה ליעדיינו הסופי בדרום מזרח אסיה..שיהפוך לבית החדש שלנו לשנים הקרובות.

הולכים להיות שכנים ?

במילים אחרות,לאן אתה עובר ? (כמובן אם אין לך בעייה לספר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רמז ראה במיקום שלי....

פורסם

כשתגיע תרים לי טלפון, ניפגש לבירה ותוכל להסביר לי למה לא הזמנת אותי למפגש בצפון, למרות שהבטחתי להביא בנות....זורמות :wink:

• תוכן חדש...