Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחר תקופה של הבהוב נוריות בלוח שעונים נדלקה נורת ה"טעינה" באופן קבוע.

לאחר ההתנעה היא כבתה כרגיל, אבל נדלקה שנית כעבור דקה (יחד עם שכנתה-נורה עם סימן קריאה) ולא נכבית כמובן.

חשמלאי איבחן אלטרנטור תקול (וסת+דיודות) תקלה שנגרמה לטענתו כתוצאה מחיבור מינוס רופף למצבר.

אלטרנטור הוחלף וכעבור יממה אני נוכח לראות שהנוריות כלל אינן פועלות. ז.א. סוויץ פתוח צנוע כבוי. (כמדומני שביציאה מהמוסך הן כן פעלו).

כעת לילה ואני שם לב שהאורות חלשים מאוד, אע"פ שיש סטרטר והתנעה (ניסיתי אפילו התנעה בעומס עם אורות גבוהים).

מבקש עזרה בדיאגנוזה

תודה רבה.

פורסם

תודה רבה.

אבל מדוע הנורות כלל אינן פועלות?

אגב. מדובר באלטרנטור משופץ ע"י חברת ד"ש או משהו כזה.

הוא נבדק במכשיר מיוחד טרם התקנתו ונמצא מנפק כ 80 אמפר.

בכל מקרה , אגש למוסך.

תודה.

פורסם

אם יש נתק במעגל הזנת האלטרנטור שכולל את הוסת מתח, פחמים ורוטור האלטרנטור אז נורת הטעינה לא תידלק כלל והאלטרנטור לא ייצר חשמל כלל.

יתכן גם שרק חוט מנותק מהאלטרנטור.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה רפי.

א. האלטרנטור יצר חשמל בבדיקה טרם התקנתו.(כמובן זה לא אומר שעכשיו גם...).

ב.הנורות אינן פועלות כלל, הכוונה גם עם סוויץ' פתוח לפני התנעה.

תודה.

פורסם

הנורות בדגם שלך נכבות ע"י מחשב ניהול המנוע (זרם הערעור מתקבל ממנו) וכפי הנראה שמו לך מחולל שלא מתאים לדגם וזו הסיבה לאי הדלקת הנורה כלל.

בכל אופן זה לא תקין חזור להיכן שתיקנת.

פורסם

תודה לכולכם על העזרה המהירה והייעוץ המקצועי.

חזרתי אליו, הרכיב אלטרנטור אחר. לדבריו, הקודם (שהיה משופץ) תפקד היטיב כשהורכב ואח"כ נדפק.

אני מקווה שזה לא יקרה שוב.

שבת שלום.

• תוכן חדש...