Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבקש חוות דעת לרכיבים הנ"ל:

סאב:

Helix p12v

Helix e250 v espirit

JBL gt5 1204br

קומפ :

Infinity 6520cs

מגבר:

JBL 1004

מה אתם עומרים המגבר ירים את ה Helix e250 v espirit ב 2אום + Infinity 6520cs? (שמעתי שהמגבר הנ"ל אוהב להיתחמם להיכנס לפרוטקשן בעומס)

פורסם

המגבר הנ"ל מעולה למחירו,אם תתקין אותו כראוי אצל מתקין טוב אין שום סיבה שיכנס לפרוטקשן,הוא מגבר טוב,אמין,וחזק.

כמו כן מגברים מטבעם אמורים להתחמם במצב עבודה-אם כי עד גבול מסויים,ובהתאם לאיכות הרכיבים של המגבר.

סה"כ מדובר באחד המגברים הטובים והנסחרים ביותר בשוק לתווח המחירים שלו.

קומפוננט וסאב תיצטרץ לשמוע כדי להחליט-לא התלהבתי לגבי האופציות של הסאבים שהצעתה,מדוע דווקא אותם?!

פורסם

ב- 2 אוהם בגישור (שזה מה שנדרש עבור סאב) המגבר הזה לא מסוגל לעבוד, לפחות לא בצורה בריאה.

קומפוננט- אני לא אוהב את האינפיניטי הזה, לדעתי הדוטק טוב ממנו, האינפיניטי היחיד ששווה משהו לדעתי זה הקאפה פרפקט (שעולה 1700-1800 ש"ח).

סאב- תשמע את שניהם ותחליט מה יותר אהבת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

srool:

פרט בבקשה... גם אני שמעתי שב-2אום המגבר פשוט נכבה... (ו אני רוצה לברר את העניין...) אבל מצד שני ראיתי במו עוזניי איך המגבר המדובר מרים בקלילות סט של היי אנרגיי + סאב רוקפורד (לא זוכר את הדגם אבל מהממש ישנים, מהתקופה שהיו עושים סאבים באאמת כבדים)

שי:

אני תקוון להתקין ב"לה קאר" בראשון, המקום פטוש משדר אמינות ומיקצועיות... (אבל לא מהזולים) למישהו יצא להתקין אצלם?

פורסם

המגבר בנוי לעבוד ב- 4 אוהם בגישור או 2 אוהם סטריאו (ערוץ בודד).

ברגע שההתנגדות יורדת- העומס על המגבר עולה.

יכול להיות שהוא ייכבה ויכול להיות שלא, תלוי בכמה עומס יהיה עליו ברגע נתון, מה ייה הווליום, כמה חם הוא יהיה ואפילו כמה מוצלח יצא המגבר הספציפי הזה בייצור.

יש המון גורמים שמשפיעים על כניסת המגבר לפרוטקשן או המשך עבודה כאילו כלום לא קרה, אך המגבר לא בנוי לעבוד בצורה הזו, זה לא בריא לו, ולא ניתן להסתמך על מקרה בודד.

פורסם

srool:דרך הגב... הקומפוננט של אינפיניטי עמורים לעבוד ב2אום (לפי היצרן) זה עומר שאין לחבר אותם לגיביאל 1004?

פורסם

קודם כל,מגברים שהם לא מונו או דואל מונו למשל ה4 ערוצים שיש בשוק,בדרך כלל לא עובדים ב2 אום בגישור,אלא אם כן מדובר במגבר חזק במיוחד(שגם תווח המחירים שלו לדעתי מתחיל בערך ב3K)

לגביי שאלתך,האינפיניטי לא חייבים לעבוד בשתי אום לפי מה שאני יודע,אפשר גם לחבר אותם בתצורת 4 אום סטריאו,או שאני טועה?

מקסימום הם אכן עובדים רק ב2 אום,לג'י בי אל לא תיהיה שום בעיה לעבוד לכל ערוץ בודד ב2 אום סטריאו,למרות שאני בספק מה תיהיה האיכות.

פורסם

קרא טוב את מה שכתבתי, ל- JBL אין בעיה לעבוד ב- 2 אוהם לכל ערוץ, יש לו בעיה לעבוד ב- 2 אוהם בגישור של שני ערוצים יחדיו.

אתה יכול להפעיעל קומפוננט של אינפיניטי, כל צד על ערוץ ב- 2 אוהם, וסאב ב-2 ערוצים הנותרים בגישור ב- 4 אוהם.

פורסם

אני יודע,רק הבערתי נקודה בשביל פותח השרשור,ודרך אגב אני חושב שחיבור רמקולים בשתי אום גורם לירידה ניכרת באיכות השמיעה,אפשר לחבר את האינפיניטי האלו ב4 אום לא?

פורסם

איך הגעת למסקנה שרמקול שמיועד לרדת ל2O אוהמ הוא פחות איכותי מרמקול שיורד 4O?

הוא מיועד לזה, סביר להניח שהמהנדס שתכנן אותו, בנה אותו ככה שלא יהיה מצב שיהיה הבדל בינו לבין ה-4, אפשר לתת 1001 הסברים למה זה קורה, מה שלי נראה הגיוני זה שכל המגברים של ה4 ערוצים האיכותיים יחסית חלשים ב4O וב2O הם קצת יותר חזקים ומפה נוצר סט של 2O, אם זה כל כך מעניין תשאל באינפינטי - אולי יענו לך.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני לא מסיק זאת בוודאות,בגלל זה אמרתי שכך אני חושב,ראיתי כמה אנשים שיצא להם לנסות רמקולים בעבודה של 2 אום וזה לא נישמע טוב.כך או קח אינפיניטי זאת חברה מספיק מכובדת ויכול להיות שבאמת הרמקול בנוי לעבודה בשתי אום,השאלה מה יתן המגבר בהתנגדות הזאת (הוא יעמוד בזה בלי בעיה,אני מדבר על איכות ועיוות בצלילים).

סה"כ זה לא ביג דיל וזה סטנדרטי ובסדר,אבל מהרמקולים ששמעתי עד היום ב2 אום לא התרשמתי,לכן מעניין אותי לדעת איך האינפיניטי האלו ישמעו ב2אום.

פורסם

אפשר לשאול איזה רמקול 2 אוהם שמעת? אני אישית מכיר רק את הKRX2 שהוא סט קומפוננט 2 אוהם.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

ידוע לי אישית :) על רמקולים 2O של IMAGE DYNAMICS מהסדרה הגבוהה שלהם, לא הבחנתי שינוי בצליל לעומת אלו של ה4O

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
אפשר לשאול איזה רמקול 2 אוהם שמעת? אני אישית מכיר רק את הKRX2 שהוא סט קומפוננט 2 אוהם.

זה לא מה שאתה חושב,זה לא אנשים שמבינים יותר מדי באיך רמקול אמור להיות מחובר,פשוט דורשים מהמתקין שהרמקול יתן את המקסימום עוצמה ואז החאפרים האלו מעבירים את הרמקול ל2 אום ולא מבינים שהחיים שנישארו לו יכולים להיות ספורים על שני ידיים.

בקיצור מה שאנשים עושים זה לוקחים רמקולים פשוטים שאמורים לעבוד ב4 אום ומחברים אותם עם כל מיני קומבינות ב2 אום ואז מתפלאים למה הרמקול שלהם נישרף בגלל עיוות צליל גבוהה,מה שעושה להם את זה,זה לעבור בשכונה עם פול ווליום שכולם ישמעו,אבל מבפנים לא מבינים כמעט שום מילה ממה שהרמקול מוציא,אבל יש ויש.

אם הם היו מנסים להפוך את צורת העבודה שלהם ל4 אום אני בטוח שזה היה כבר נישמע יותר נורמאלי.

• תוכן חדש...