Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרפתי יום שלם על הפין הזה , וטרם נכנס.

הגישה קשה מאוד ומרחב העבודה מוגבל , מהבוסטר יוצא מין חתיכת ברזל בצורת ח,

שבכל צלע יש חור , היא מתלבשת על זרוע הדוושה של הברקס בחלק עם החור , וכדי להשלים את ההרכבה : יש להשחיל פין קצר דרך

ה ח' לעבור דרך החור שבדוושה ולצאת מהצד השני של ה ח' ,

הבעיה שלא ניתן לראות מתי שלושת החורים חופפים אחד את השני בול, כך שההשחלה אפשרית.

cutaway%20servo.JPG

פורסם

בעיה פשוטה מאוד :-)

תכניס מצד אחד דורן ככה שיעבור דרך שלושת הקדחים, לאחר מכן תכניס את הפין מהצד שהדורן בולט ולאט ובסבלנות תתחיל לדחוף את הדורן עם הפין עד שהפין יעבור כולו דרך הקדחים והדורן יצא מצידו השני.

כמובן תצטרך להשתמש בשני ידיים ימניות :twisted:

איזה כייף לי :)

פורסם

הבעיה זו לא תאורה, אלא הגישה .

לדחוף דורן ? כנראה שהמרווח במכונית הארית שלך מספיק ,

בצרפתיה הארורה שלי בקושי הצלחתי לדחוף בורג קטן, ואת הפין לא ניתן לתמרן באמצעות האצבעות , במפגן מדהים של הנדסה

צרפתית במיטבה, להוציא קל , להכניס סיוט (זה לא אמור להיות הפוך לפי השמועות ?)

בקיצור לקח ימבה זמן והצלחתי , אבל חשבתי כבר על רעיון לפעם הבאה (בתקווה שלא תהיה)

בפין המיועד להשחלה , לקדוח חור במרכזו ולהבריז אותו, להעביר בורג מתאים ומספיק ארוך מהצד השני ולהבריג אותו לחור שבפין ,

ואז כשהוא מוברג היטב למשוך את כל המערך הנ"ל דרך החור, להלביש את פחית האבטחה ולהבריג החוצה את הבורג.

פורסם

בצרפתיה הארורה שלי בקושי הצלחתי לדחוף בורג קטן,.

לחבר שללי יש פתגם על זה "מי שהולך לישון עם כלב במיטה, שלא יתפלא עם יקום בבוקר עם פרעושים". חחחח

קנית צרפתיה תהנה מכל הרבדים שלה:lol:

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
:lol::-P איש איש באמונתו יחיה. אני אחרי הצלקת בזרוע של הסעפת פליטה מהקליאו של החבר שלי בניסיון לשחרר את הפילטר שמן. מעדיף טחורים על תחבושות לחץ ומשחת "סילברול".

פורסם

השחלת את הפין הכל טוב ויפה.

מה לגבי אבטחתו, שלא יזוז וכל העסק יתפרק לך ברגע שתצטרך לבלום?

אני בטוח שאם יש צורך לשים פינים פצילים משני צידי הפין בכדי שלא יזוז תצטרך למכור את הרכב:lol:.

פורסם

טוסטוס...ב.מיכאל כתב פעם בתקופת האונו טורבו (ב"אוטו" )שאנשים מתחלקים לשני סוגים:

אלו שרואים את החיים כרצף אירועים הנקטעים בנהיגה מפה לשם, וכאלו שהחיים לדידם הם רצף נהיגה אחד ארוך הנקטע ע"י ארועים

אחרים פה ושם.

אתה טוסטוס שייך לסוג הראשון אני לשני וזה בסדר, כך ברא אותך הטבע.

השחלת את הפין הכל טוב ויפה.

מה לגבי אבטחתו, שלא יזוז וכל העסק יתפרק לך ברגע שתצטרך לבלום?

אני בטוח שאם יש צורך לשים פינים פצילים משני צידי הפין בכדי שלא יזוז תצטרך למכור את הרכב:lol:.

תהיה רגוע איז'ו , הפין אובטח בפחית אבטחה.

אחת , בצרפתית מספיק אחת כנראה.

פורסם

אני חושב שאני יותר מתאים לסוג השני, תאמין לי שאני כל יום נהנה לשייט ב"בימר" שלי.

גם ה"בימר" היא מכונית לא כל כך שגרתית ובטח שלא זולה לאחזקה, אבל החוויה שווה כל שקל.

• תוכן חדש...