Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בשעה טובה סיימתי כמעט לאחר כחצי שנה את התקנת המערכת החדשה שלי

מה אתם אומרים על המפרט הבא?

hu:alpine iva-w505

proccessor:pxa-h100 עדיין לא הגיע ,יותקן בקרוב

component:seas lotus

sub:jl audio 10w6v2

amp:zapco competition C2K 3.0X 2

amp:zapco reference 650.6

חיווט :symbilink

הדלתות הקידמיות נאטמו.

אז ככה ,הסאב מקבל גישור של 2 יציאות מה650.6 נותרו לו 4 יציאות פנויות (2 בגישור) אני שוקל לחבר עוד אלמנט מאחורה רק שאני לא סגור על זה בהחלט.מקדימה הסיס מחוברים לc2k3.0x2, תאמת שומעים ממש מעולה.

הצעות שיפור אשמח לקבל בהחלט

פורסם

הסט קומפוננט של סיז , מדובר על RT27 + RW165 ? או יש דגם אחר שאני לא מכיר ?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

צחי מפ"ת אקא אני מוכרח לציין שהוא מתקין ברמה ממש גבוהה ועברתי כמה מתקינים בחיי

תמונות בהמשך

הוא לא מדלג על שום פרט ופדנט בקיצוניות

פורסם

אמממ שמע

2 היציאות הפנויות חזקות מדי לכל מיד שאשים אני יכול להשתמש ב2 יציאות וישארו לי עוד 2 אבל אני בתהיות לגבי העניין לכן פירסמתי את תרד אני רוצה לשמוע חוות דעת

פורסם

אין דבר כזה מגבר חזק מדי, יש מגבר לא מכוון 8)

בסוף זה הכל שאלה של כיוון, אם אתה בד"כ נוסע אם אנשים מאחור שגם רוצים להנות מהמוזיקה, פנק.

אם אתה נוסע לרוב לבד, במקומך הייתי לוקח זוג מיד-ריינג'ים בלי לחשוב פעמיים.

ליגה אחרת של חויית שמיעה.

מתחדשת*

פורסם

עם כל הכבוד ואני לא רוצה להעליב

אפשר לפתוח את הגיין לרבע על גישור של שתיים או אפשר לפתוח לחצי בלי גישור על 2 יציאות חבל לבזבז סתם 2 יציאות

והמבין יבין

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגשר ולהוריד גיין - זה אומר שכל ערוץ יהיה עכשיו ב2 אום במקום ב4 אום,

איך בדיוק זה עדיף?

(למיטב ידיעתי ככל שהערוץ רואה יותר התנגדות ככה השליטה על האלמנט יותר מדוייקת? אני טועה?)

פורסם

כנראה אני לא אחד שמבין.

אם אתה מחפש עוצמה, סבבה.

אם אתה מחפש יותר איכות בהאזנה, סט שלושה חלקים עם כיוונים טובים ובניות מתאימות ישמע יותר טוב מאותו סט ללא מידריינג'.

מתחדשת*

פורסם

רכיבים טובים מאוד ,אבל לא ברור מה אתה מנסה לעשות

ולמה לא התיעצתה בפורום לפני זה,ראשית הזאפקו 650.6 בגישורים עובד רק במונו כך שאין אופציית גישור לרמקולים

שנית אם רציתה 3WAY ,למה לא הלכתה על SEAS RS165\2 שהוא סט 3 חלקים אקטיבי

כולל המידריינג RM120 ,הוא עולה 5000 שח הסט שקניתה עם הקרוסים הפסיביים עולה 4800 ,כך שמדובר

בפלוס מינוס אותו מחיר {כמובן שיש עלות נוספת ולא מבוטלת של בניות למידריינג בקיק פאנל}.

במידה ורציתה סט קדמי +אחורי ,היה הגיוני יותר ללכת על שני סטים של ה-SEAS PS165\1

ולהגביר אותם עם ה-650.6 +הסאב ,בנוגע לפרוססור מדובר בפרוססור פשוט ,וחבל שלא הלכתה על H701 אפשר לרכוש כזה משומש בפורום מכירה ב 1600 שח.

• תוכן חדש...