Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזקי האימפקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיחה עם יועץ טכני של אחת מיבואניות כלי עבודה טען הבחור לנזק מצטבר שהאימפקט גורם למכלולי הרכב במיוחד בגלגלים,

וכי בגרמניה כבר עברו במוסכים ובפאנצ'רמאכריות לשימוש במכפילי כוח נטולי רעידות.

נושא מוכר ? 

פורסם

שאלה רצינית, ותענה בכנות בבקשה.

איפשהו במהלך השיחה\השיחה שקדמה לה\השיחה שאחריה

הוא ניסה למכור לך מכפיל מומנט ?

פורסם

הייצרן יונדאי פירסם הנחייה שסגירת ברגים/אומים של גלגלי המכונית יש לבצע אך ורק עם מגביל מומנט שמורכב על פטיש אוויר בכדי למנוע נזק לברגים.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום.

הבעיה רבותי לא במוסכים!!!

הבעיה היא !

א} פנצריות שמחזקות את הגלגלים לא בהצלבה ובלי רחמנות.

ב} אם חברת יונדאי וגם אחרות היו דואגים ליצר גוזונים איכותים ולא ברזל זבל רך ההברגות לא היו נהרסות

קל להאשים אחרים שחברת יונדאי תקח אחריות במקום לחפש להפיל את האשמה על אחרים.

אגב הבעיה קיימת בכמה מכוניות יפניות וקוראניות בלבד כמו מיצובשי, יונדאי אמרנו ,איסוזו וכו'.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ברור שבסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר בבעל המקצוע. אפשר להרוס בורג גם ידנית (עם ידית ארוכה) וגם עם כלי ממוכן.

זה נכון שלרוב סוגרים את הברגים עם האימפקט ללא רגש, וזה אומר שברוב המקרים הברגים נסגרים על מקסימום המומנט של האימפקט = נזק להרבה ברגים ברכב. בברגים שמתברגים לתוך אלומניום למשל הנזק נגרם מהר מאד.

פורסם

לעתיד .. לא, מה גם שמכפיל כח פניאומטי עולה יותר מ 10,000 ש"ח אין לי מושג כמה , אימפקט עולה 500 +-

והטענה היתה כי הויברציות גורמות נזקים מצטברים לחומר, עד כדי כך שלמרות פער המחיר העצום יחסית לאימפקט עברו לטענתו בגרמניה לשימוש בהם, לא קשור להידוק יתר שזה יותר מחלה של חאפרים.

פורסם

קשה לי להאמין שהויברציות של האימפקט יותר גרועות מהויברציות של עשרות אלפי קילומטרים של נסיעה, או שבגרמניה הכבישים עד כדי כך חלקים ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא הבנתי פה אם למישהו יש ספק בכלל שאימפקט גורם נזקים?

לא מדובר פה על איזה ג'מבו שאתה מהדק לקיר,

מדובר על כלי(הרכב ולא הפטיש אויר) שצריך לעמוד בהמון זעזועים ואין סיבה להחליש חוזק מבני של חומר שתכננו בצורה מסויימת.

אם היו רוצים לעשות דברים באמת כמו שצריך אז היו מחילים איסור על שימוש בכלי אימפקט במוסכים אבל אני לא רואה אף אחד שירים את הכפפה.

אם יהיה מספיק מומנט ניתן לפתוח כל דבר עם היד ובטח ובטח שעם מיכון שעובד על מנועי גיר ולא אימפקטים.

אם כבר הועלה העניין יש לי תהייה נוספת בנושא,

משקל הרכב עובר לגלגלים ונקודות הלחץ והעומס בטלטלות הם הברגים.

למה לא עושים מגרעת קטנה בין הנאבה ובין הגאנט כך שהעומס ישב על קוטר פנימי בג'אנט ולא בברגים?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
קשה לי להאמין שהויברציות של האימפקט יותר גרועות מהויברציות של עשרות אלפי קילומטרים של נסיעה, או שבגרמניה הכבישים עד כדי כך חלקים ?

ויברציות מהכביש ? נספגות בצמיגים (גם הגומי וגם האויר הדחוס בפנים המשמש כמשכך), בקפיצים בבולמים ובמחברי הגומי.

מה התדר , והעוצמה שמגיעות לגלגלים לאחר כל ההנחתות האלו ? מעט מאוד .

האימפקט עובד ישירות על החומר ללא שום מתווך סופג מנחית כלשהו, ואלו ויברציות בתדר ובעוצמה שונים , עדיין קשה לך להאמין ?

• תוכן חדש...