Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב-60K מה אפשר לקחת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסכום הזה לקנות סובארו (כירכרה) אימפרזה, זה ממש זריקת הכסף לביוב. האימפרזה ישנה בכל מה שקשור למנוע ולאיבזור, מרגישה רע על הכביש, לא נעימה בסביבת הנהג, ולא נותנת שום דבר (למעט אמינות שזה אי אפשר לקחת ממנה).

אם רק אמינות אתה מחפש- דיינו.

אם אתה מעוניין במעט יותר מזה, ולפי מה שאתה מעיד שהם הצרכים שלך, הייתי פונה לכיוון האירופאי קומפקטי. זה יכול להיות גרנדה פונטו בטיחותית ומאובזרת שתמצא בשנתון מאוד מתקדם, דרך polo, עובר ב206, ומסיים באיביזה וכדומה. עם חצי שעה נסיעה ביום פשוט מיותר לפזול למשפחתית, וישנן מספיק אופציות נעימות, מרווחות, ואוטומטיות (כרצונך) בתקציה הזה.

בהצלחה.

הבעיה היא שארופאיות עם מראה ספורטיבי שמורות, קשה להשיג.

כמו כן התחזוקה שלהם גבוהה.

פורסם

זו אגדה אורבנית: תחזוקה של 206 למשל לא יותר יקרה מתחזוקה של אימפרזה, ואני מדבר על אותו הנפח (1600).

יותר מזה,תחזוקה של גרנדה פונטו יותר זולה מתחזוקה של כל יפנית אחרת שעולה לי לראש.

לכן הסיסמאות האלו (ואין בי שום רצון לפגוע), כבר אין בהן ממש.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אם כך, נסה את הפוקוס המצויינת (לא רכב מרוץ אך חוץ מזה עונה על כל הדרישות), c4 שהיא גם 5 דלתות, גם מאובזרת ביותר, וגם באה עם שני נפחי מנוע שנחשבים לאמינים בקונצרן, כך גם ה307 שנעה על אותם המנועים ויש לה איכויות משל עצמה (בשניהם תהנה יותר ממנוע ה2000 סמ"ק ומרמת האיזור שבאה עם הנפח הזה).

ואם ביפנית חשקה נפשך, אז למה אימפרזה כאשר יש לך חלופות הרבה יותר טובות בקטגוריית ה"משפחתומטי 1600".

בכל מיקרה נסה למקד את עצמך ואותנו ואז העזרה תהייה יותר מדוייקת וממוקדת.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
אם אתה לא מבין במכוניות אל תתבייש !!!

אתה כמו רוב עם ישראל , לא סתם קראו לנו עם הספר .

קנה מאזדה /טיוטה/מיצובישי בצבע לבן 1.6 אוטו

וספר לחברה שהיא לא רואה מוסך ככה תראה בעינהם כמבין גדול , ובדיוק כמוהם תרגיש מרוצה כי עשיתה את עיסקת חייך.

החסרון היחידי בשיטה זה שלא תצליח לשכנע את המבינים בעניין .

חיסרון מוסך תצטרך לעבוד קשה על שכנוע עצמי כי כן תראה מוסך והרבה.

עם עובדות אין להתווכח.

אני אישית מוכן לשלם באמינות בשביל לא לנסוע במקררים האלה.

זו אגדה אורבנית: תחזוקה של 206 למשל לא יותר יקרה מתחזוקה של אימפרזה, ואני מדבר על אותו הנפח (1600).

יותר מזה,תחזוקה של גרנדה פונטו יותר זולה מתחזוקה של כל יפנית אחרת שעולה לי לראש.

לכן הסיסמאות האלו (ואין בי שום רצון לפגוע), כבר אין בהן ממש.

:-D

תחזוקה שוטפת באמת לא יותר יקרה. למרות שחבורת לובינסקי יודעים לשאוב ממך את השקלים גם על טיפולים שוטפים.

הבעיה שב206 התחזוקה השוטפת היא פרומיל מעלות האחזקה אם מכניסים את התקלות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אימפרזה זו רק המלצה,

אך זה לא מה שאני מחפש...

היחידה שבנתיים מצאה חיין בעייני היא המאזדה 3 - COMFORT SPORT 2004

אך קשה לימצוא אחת כזו.

פורסם

חפש גולף 2003 במצב טוב , רכב חזק ,בטיחותי ,יפה ,מאובזר ,ונוח מאוד, נחשב אמין יחסית וסחיר.

גם לא קשה למצוא אחד במצב טוב.

רכב שמצריך טיפולים בזמן ובמוסך שיודע מה הוא עושה.

גם היום לאחר 6-7 שנים נראה עדכני וחדשני.

פורסם

אני מוסיף.

במשך השנים היה לי נסיון עם קשת של דגמים .

האחזקה ועליות החלקים במכוניות היפניות דומה לאחזקה של מכוניות ארופיות.

עלויות החלקים של פיזו וסיטרואן היו הכי זולות.

אמריקאיות זה כבר סיפור אחר , אולי לי לא היה מזל .

ניתן לראות הרבה מכוניות יפניות בכבישים שפשוט מוזנחות , רוב המערכות במכוניות אלו הם מיושנות ולכן לא מתקלקלות הרבה.

למרות זאת הרכבים היפנים נראים מוזנחים ומיושנים מהר מאוד.

מכוניות ארופיות בד"כ נקנות ע"י אנשים מסוג אחר ונראות גם אחרי 10 שנים שמורות גם מבחוץ , וניכר שתוחזקו נכון.

כמובן שזה לא מחייב את כל האנשים , אבל לא נדיר לראות במוו אודי ופולקס שמורות ומטופלות גם אחרי 15 שנה.

אישית היה לי לפני 3 שנים גולף MK2 משנת 91 שנסע הונראתה כמו חדשה , קנינו אותה בשביל אחותי מאיזה בין דוד מהכפר לידנו ששמר עליה כמו על הבת שלו , הרכב היה פשוט במצב חדש ונסע מצויין למרות שהיה ישן , היה פשוט חבל למכור אותו.

היפניות לא מציאות שום חידוש פשוט אותו מנוע , גיר , שילדה , ורמת גימור כבר 30 שנה .

את המנוע 1.6 והגיר 4 הילוכים משנות ה80 הם שיפרו כל תקלה שהתגלתה הם פתרו ומפה האמינות שהם מספרים עליה.

ברגע שהם ניסו להתקדם ראה מקרה טיוטה ( גיר רובוטי ... ) הם נפלו יותר מכל יצרן אחר , כי הם לא יודעים ליצר כמו היצרים הארופים , בקרת האיכות שלהם נופלת בהרבה מהארופים.

ועוד משהו : לא ניתן להשוואת מאזדה /טיוטה/מיצובישי /סובארו עם מנוע 1.6 גיר 4 הילוכים .. לגולף או אודי או אפילו פורד

כמו שלא ניתן להשוואת עגבניה למלפפון , מדובר ברמות אחרות לגמריי.

תמיד אמרתי שלקסוס אינפיניטי ודומהם הם לא מכוניות יוקרה יפניות , הם פשוט מכוניות יפניות יקרות !!!

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על ידני, תקנה אלטו, רכב ממש חמוד, זול, ובמחיר שאתה קונה רכב שכמה שנים על הכביש, ועבר נהגים שאתה לא מכיר ולא יודע, אתה מקבל רכב חדש באחריות.

+ ענק לגבי החיסכון בדלק.

- מנוע קטן, הוא קצת חלש.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• תוכן חדש...