Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב,

השבוע קניתי רכב מסוג אודי 80 שנת 94' מנוע 2000 ידנית

הרכב יד שלישית (עבר מאבא לבן) בלי תאונות-צבע מקורי .

אני מבקש את עזרת חברי הפורום באיבחון מס' תקלות :

1. בעמידה במקום, כשמסובבים את ההגה הוא כאילו נתקע וקופץ במקום ויש רעש של חריקה מהחגורה הקטנה (ישנן 2 חגורות שונות)

החגורה הקטנה טיפה רפויה- יכול להיות שזה הגורם אם שמא משהו אחר?

2. ראיתי עוד כמה רכבים מהסוג הזה ובכולם היה שעון טורים-בדגם שקניתי יש שעון זמן אנלוגי במקום .

הבעלים הקודם טוען שלא הולף מעולם לוח שעונים - זה הגיוני שבאותו רכב מאותה שנה כן יהיה ובאחר לא?

3. מחוג המהירות של הרכב לא תקין- הוא מתחיל להראות את מהירות הנסיעה רק מסביבות ה-60 קמ"ש,

עד אז הוא יושב על 0-מה יכולה להיות הבעיה?

נ.ב : מי שמכיר פירוקיות עם רכבים דומים אני ישמח להכוונה -אני מאיזור הצפון, נצרת

אני מודה לכל מי שמוכן לתרום מהידע שלו. המשך ערב מעולה

פורסם

1. ייתכן שחופש ברצועת ההגה גורם למשאבה ההידראולית לא לתת את מלוא כוחה לסיבוב ההגה , מתח את הרצועה כנדרש. שים לב שרצועה זו מניעה גם את משאבת המים של מערכת הקירור, אולי כדאי כבר להחליף את הרצועה וזהו.

2. למיטב זכרוני, כשאני עשיתי מחקר קטן, לרכבים הידניים היה שעון טורים ולא שעון אנלוגי (כמו אצלי) , אבל אי אפשר לדעת בבירור. מה קוד המנוע של הרכב?

3. ייתכן כי חיישן המהירות שנמצא בגיר מזייף קצת, או אולי אחד החיבורים החשמליים. כדאי שבעל מקצוע יבדוק זאת, שלא תתחיל להחליף דברים ללא סיבה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

erezfed תודה על התגובה .

לפי הסמלון אני רואה שאתה בעל אודי זהה פחות או יותר .

מנסיון אישי שלך עם הרכב אתה יכול לתת לי חוות דעת על ביצועים וצריכת דלק ואמינות?

אם אפשר עלויות של חלקים וטיפולים שוטפים?

פורסם

ביצועים? תשכח מזה. הדבר האחרון שהרכב הזה יכול להיות זה ביצועיסט :cry: . אצלי ברכב מנוע ABT , עם 90 כוח סוס (היו בכ"א, אי שם בשנת 95) , אם התמזל מזלך, יש לך מנוע 2.0E עם 115 כוח סוס. עדיין, הספקים אלו די קטנים על רכב יחסית כבד.

הרכב מאיץ טוב , ויושב די טוב על הכביש. הוא טוב לשיוטים סולידיים על הכביש , אבל אל תנסה לעשות פתיחות עם מאזדה 6 :-)

צריכת דלק? אם תהיה רגוע על הדושה , תוכל להגיע לצריכה טובה (שיוט 80-90 קמ"ש יביא אותך לצריכה של 1:10 לערך). לעומת זאת, אם "תלחץ" קצת, אתה תראה את מחוג הדלק עושה צניחה חופשית לעבר תחנת הדלק הקרובה.

עלויות של חלקים יחסית גבוהות, אבל זה תלוי במה אתה מחליף. אין לי מושג לגבי עלויות טיפולים ממש (במוסך) כי אני מבצע הכל לבדי.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

erezfed

תוכל אולי לומר היכן נמצא החיישן מהירות ואיפה הנקודת חיבור החשמלית שלו נמצאת?

(אשמח אם תצרף אולי תמונה כדי שאבין)

אגב, גם אצלי המנוע ABT, דוקא נוסע נחמד, קצת כבד בזינוקים:|

פורסם

שאלה מעניינת... אף פעם לא חקרתי את זה לעומק, כי מעולם לא היתה לי בעיה כזו.

כעיקרון , קרוב למדיד השמן גיר אתה תראה חיבור חשמלי , אני מנחש שזה הוא , ואני מנחש זאת בגלל שלא מזמן גיליתי עוד חיבור חשמלי על הגיר, שנמצא בצידו השני של הגיר , וקשה לראות אותו (ולכן עד היום פספסתי אותו).

בד"כ אני עושה מחקר מקיף על תקלה/בעיה , רק כשזו צצה. תקלה כמו שציינת מעולם לא קרתה לי , ו"אם זה עובד, עדיף לא לגעת" :-)

ד"א , מנוע ABT ידנית? זה מעניין , לא אמורות להיות הרבה כאלה. הידני היה נפוץ יותר במנועים היותר קטנים.

פורסם

ידנית ועוד איך!

אחלה גיר, ממש כמו חמאה:-D

שאלה לי אליך הדגם הזה מגיע עם שעון טורים?

לי בכל אופן אין, יש שעון אנלוגי:x מיותר לחלוטין

אם נניח אני מביא לוח שעונים זהה רק עם שעון טורים זה אמור להתאים או שצריך לבצע התאמות חשמל למיניהם?

גם בכללי התאורה בלוח שעונים שלי מאוד חלשה, היום פירקתי כדי להחליף נורות שרופות וזה לא זה, כאילו זה עמום כזה.

ולא מצאתי את המתג שמווסת את עוצמת האור- יש רעיון?

סליחה ששיגעתי

• תוכן חדש...