Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מקבל עכשיו טלפון מאמאשלי שאיזה נהג עם גרר נסע ודיבר בטלפון חתך אותה ונכנס לנתיב שלה והגרר נכנס לנו באוטו (טויטה ראב 4)

הבנאדם בשיא חוצפתו פשוט ברח!

אינני יודע עדין את גודל המכה,הדבר היחדי שאני יודע שהיא בדלת.

ממש מעצבן שיש נהגים כאלו חוצפנים.

לא קרה לו כלום אז הוא פשוט קם והולך -גועל נפש!

אמא שלי הספיקה לקחת את המס' רכב ,השאלה אם זה עוזר איכשהו?

אפשר לתבוע את היבטוח שלו ?

תודה לעוזרים

דור .

פורסם

סתם שאלה שמעניינת אותי וברשותך, אנצל את הדיון הזה.

העונש (הפסד כספי? העלאת מחיר הפוליסה?) משתנה בין אדם שברח אחרי התאונה לבין אדם שעצר בצד ועזר?

תודה.

פורסם

אם לא אכפת לך, תמשיך לעדכן מה קורה עם העניין. זה די נשמע כמו עוד מצב של "לא פגעתי בך, לא מכיר אותך ולא משלם לך גרוש".

פורסם

אם הפוגע ברח ולא השאיר פרטים, מן הסתם שיכחיש את כל העסק.

אני מאוד מקווה שהפוגע ישלם על מה שעשה בלי יותר מדי כאב ראש.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
סתם שאלה שמעניינת אותי וברשותך, אנצל את הדיון הזה.

העונש (הפסד כספי? העלאת מחיר הפוליסה?) משתנה בין אדם שברח אחרי התאונה לבין אדם שעצר בצד ועזר?

תודה.

אני מאמין שהביטוח יכול להתנער מאחריות.

לפותח הנושא, קודם כל תשמח ותודה שאמך בריאה ושלמה שנית כל הסר דאגה מלבך בתי המשפט מחמירים בנושאי פגע וברח, מחמירים כמובן כהגדרת פונקציה משתנה.

פורסם
אם לא אכפת לך, תמשיך לעדכן מה קורה עם העניין. זה די נשמע כמו עוד מצב של "לא פגעתי בך, לא מכיר אותך ולא משלם לך גרוש".

באמת נראה עוד מקרה כזה. בהצלחה.:?

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

אני מקווה שאם פונים לבתי משפט לגבי עבריינים של "פגע וברח", הם מחמירים איתם.

בהצלחה, תעדכן אותנו עם ההמשך.

פורסם

אוקי עדכון

התקשרתי אליו לאחר קבלת הפרטים מהמשטרה (רחוב ושם וע"י שימוש ב144 נמצא מס' הפלאפון)

הבנאדם כמובן מכחיש את הכל.

כאשר שאלתי אותו אם הוא בטוחש הוא צודק אז למה הוא לא השאיר פרטים וישר נכנס לאוטו ונסע

ענה בתשובה של "תתבע אותי"

התלונה הוגשה

נקווה לטוב

תודה! :)

פורסם

איזה אנשים חולרות. מקווה שיגרם לו אותו הנזק מתישהו. בכל אופן תמשיך לעדכן, נשמח לדעת מה יהיה הסוף של הסיפור.

העיקר שאמא שלך יצאה בריאה ושלמה.

פורסם

אני יודע שאפשר להביא שוטר שיקח דגימות צבע מהמכה (אם נשאר לו על הגרר) ולהתאים את זה לצבע שלך ולהוכיח שהוא נכנס בך, אני יודע את זה כי נכנסו בשכן שלי בחנייה ושכן אחר ראה סובארו כחולה והשכן שנכנסו בו עבר בכל העיר וחיפש סובארו כחולה עם מכה ושהו מצא הוא לקח דגימות צבע והתאימו את זה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם
אוקי עדכון

התקשרתי אליו לאחר קבלת הפרטים מהמשטרה (רחוב ושם וע"י שימוש ב144 נמצא מס' הפלאפון)

כאשר שאלתי אותו אם הוא בטוחש הוא צודק אז למה הוא לא השאיר פרטים וישר נכנס לאוטו ונסע

התלונה הוגשה

נקווה לטוב

קצת בעיה אם אין לך הוכחות...

פורסם
אוקי עדכון

התלונה הוגשה

נקווה לטוב

חבל שלא חשבת להקליט את השיחה , הוא היה עלול לפלוט משהו מפליל , או שאולי עשה זאת :roll:

• תוכן חדש...