Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך את כל הפרטים שלו הייתי ממליץ לך לנסוע אליו הביתה עם האוטו של אימא שלך ולצלם את האוטו שלו ליד האוטו של אימא שלך בשביל ההשוואה של המכה לפני שהוא יתקן , יסתיר או יחליף גרר.

פורסם
ענה בתשובה של "תתבע אותי"

התלונה הוגשה

לא לוותר, ואם יש צורך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות לא לחשוש מכך.

לאסוף כל ראיה שיכולה לסייע לכם, כגון צילום הרכב עם הפגיעה, הגשת התלונה, מקום שעה שבו התרחשה התאונה.

כדאי לצייר סקיצה של המקום, או אפילו לצלם את צומת הרחובות בו התרחשה התאונה, כמובן לבדוק אם יש עדים לתאונה שמוכנים להעיד, במידה וכן לבצע "הקפאת זיכרון", לרשום היכן הם היו, מה ראו בדיוק וכו'.

בתביעות מסוג זה אין צורך לקחת עורך דין, אם יש לך מספיק חומר וראיות, הבחור שפגע בכם יהיה בבעיה.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
חבל שלא חשבת להקליט את השיחה , הוא היה עלול לפלוט משהו מפליל , או שאולי עשה זאת :roll:

נכון מאד. וכל דבר עוזר. מספיק שהוא קושר את עצמו למקרה (מודה שהוא היה שם, מודה שהוא פגע אפילו אם טוען שאינו אשם וכו') זו כבר התקדמות רצינית בשבילך. לפחות הוא לא יטען בפני השופט שהוא אינו מכיר אותך בכלל.

בשלב השני-מצלמים את הרכב מכל זווית אפשרית. אני לקחתי שמאי מקצועי פרטי (הרכב מבוטח צד ג' בלבד) שצילם בעצמו וכתב דו"ח מפורט על מוקד הנזק וכוון הפגיעה. לא תאמין כמה זה עזר לי בביהמ"ש.

דבר שלישי -מצלמים את הצומת או האזור שבו קרתה התאונה מהזווית ראיה שלך ומהזווית שלו.

דבר רביעי- משרטטים בצורה יפה ובהירה (לא על מפית משומשת) את הגרסה שלך להתרחשות.

בביהמ"ש, הדברים מתנהלים מאד מהר. כל צד מוסר את גרסתו בע"פ לשופט ,הוא נותן הזדמנות אם יש למישהו משהו להוסיף ופוסק מיד. את רוב לימוד התיק הוא עושה לפני, "בבית". לדעתי, 80% מההחלטות מתקבלות כבר בשלב הזה.(אלא אם כן הצד השני יציג טיעון מעלף בשלב של בע"פ) לכן חשוב מאד שהתיק יהיה מאורגן בצורה משכנעת ובהירה.

חשוב לתבוע את כל הוצאותיך (שמאי,ימי עבודה,הוצאות משפט,תיקון הרכב וכו') כי השופט לא יוסיף כסף מעבר למה שביקשת. לעומת זאת, חשוב לא להפריז ולבקש סכומים ללא צידוק, השופט במקרה הטוב יפחית אותם ובמקרה הרע יפסוק לרעתך כי יחשוב שאתה סחטן.

ומנסיון-אל תחשוב שזה שפוסקים לטובתך אומר שתראה כסף. המקרה שלי עבר אתמול לטיפול הוצל"פ לאחר שעבר פז"מ שפסק השופט לתשלום.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
קצת בעיה אם אין לך הוכחות...

ממש לא נכון, ואם דקרו בן אדם והוא יודע מי זה אבל אין לו דרך להוכיח?

מספיקה הודאה של אמא שלו על המקרה וזה ראיה לכל דבר.

פורסם
ממש לא נכון, ואם דקרו בן אדם והוא יודע מי זה אבל אין לו דרך להוכיח?

מספיקה הודאה של אמא שלו על המקרה וזה ראיה לכל דבר.

אני לא ממש מתמחה במשפטים, אבל נראה לי הזוי לקבוע פסק דין ע"פ עד אחד, שהוא בעצם התובע. אולי זה נחשב ראיה, אבל אני לחלוטין בטוח שצריך עוד כמה ראיות בכדי להאשים ולהעניש את אותו בן אדם.

זה בדיוק כמו שאני אבוא עם האוטו שלי, אתנגש באוטו שלך בזמן שאתה לא תהיה באוטו, ארשום את הלוחית רישוי, יגיש תלונה ואז אלך למשפט ואבקש פיצויים על זה שפגעת בי.

או לחילופין, הדוגמה שציינת, כל אדם יכול להאשים מישהו אחר בדקירה, גם אם הוא לא עשה את זה, אז כן - יתנהל משפט, אך תזדקק לעוד ראיות בכדי להכריע לטובתך.

פורסם

מציע לך לנסות לזרז את כל העניין על מנת לראות אם נשארו סימנים גם על הרכב הפוגע שיכולים לקשור אותו לעניין.

עדי ראייה וכו' עשויים גם לעזור.

פורסם

בלוק-בסטר עדיין פתוח אתם יכולים להחזיר את הסרט שאתם חיים בו.:roll:

סתם בשביל להכניס אותכם לפרופרציות,לפי מה ששמעתי איזה מישהו עשה מרדף החליק בכיכר פגע עם הצד של האוטו שלו באחורה של רכב אחר,ריסק את כול האחורה של הרכב שהוא פגע בו,אבל ממש ריסק אותו הכניס את הכסאות האחוריים עד לקדמיים.

למרבה ההפתעה הרכב ששווה במחירון 14 וחצי אלף לפני שקלול שהוא היה השכרה לשעבר והדגם הכי פשוט תוקן ב9 אלף ש"ח.

הנהג הפוגע אמר לבטוח תורידו אותו מהכביש,והבנאדם תיקן את הרכב בכול מקרה.

כול זה שהנהג נסע בלי רשיון בלי ביטוח והכול מתועד בכתב תביעה שלו מהמשטרה,ואתם יודעים מה הבנאדם שפגעו לו ברכב קיבל?

ז*ן אחד גדול,אז למה נראה לכם שהבחור פה יקבל שקל?

עוד תיק שיסגר מחוסר עניין לציבור.

פורסם

רק שבתביעה לא סוגרים תיק מחוסר עניין לציבור.את זה עושים במשטרה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לצערי מסכים עם התגובה האחרונה. אנחנו עדיין מחכים ל5 אלף שח על פגיעה לפני 3-4 שנים מנהג ללא ביטוח שהגיע למשפט ללא עורך דין, ואמר לשופטת שאלוהים יעזור לו, לא צריך עורך דין. היא פסקה לטובתנו ומאז אנחנו מחכים. עיקולים ובלה בלה ועדיין לא ראינו כסף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לשאלה שנשאלה לגביי ראיות, התשובה פה:

מציע לך לנסות לזרז את כל העניין על מנת לראות אם נשארו סימנים גם על הרכב הפוגע שיכולים לקשור אותו לעניין.

עדי ראייה וכו' עשויים גם לעזור.

מומלץ לצלם את הרכב ומכות פח למיניהם ולבצע הצלבה.

• תוכן חדש...