Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה ברכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זהו, בשעה טובה ואחרי לבטים לא מעטים פורקה ההתקנה הקודמת והורכבה מאפס ע"י יוסי אלפיין וצוותו (אלכס ובוני)

+ הרכבת HU חדש.

אז קודם כל אני רוצה להודות לפורום הזה שבזכותו הכרתי את יוסי, את האמת הרכיבו לי בעבר מס' מערכות ברכבים שונים אבל עבודה כזו כמו שבוצעה לא ראיתי (צפיתי בכל מהלך ההתקנה), אז רציתי להגיד ליוסי אלכס ובוני הרבה תודה על הטיפול המקצועי והיחס.

החבר'ה האלו קודם כל היו צריכים לפרק את ההתקנה הבזיונית שמתקין X ביצע (אני לא מציין את שמו בכל זאת מטעמי אתיות)

אבל הוא מוזכר בפורום (לרעה) לא מעט, לצערי לא ידעתי על קיום הפורום כשהתקנתי את המערכת.

בכל אופן יוסי והצוות קודם כל היו צריכים "לשקם" את הנזקים שנגרמו לרכב , לפרק ולשחזר ורק אח"כ להתחיל להרכיב כמו שרק הם יודעים.

שוב תודה

* תמונות יועלו בקרוב

סטאפ

ECLIPSE CD5030 - HU

רמקול - HERTZ HSK165XL

מגבר - HERTZ EP4

סאב - HERTZ ES200 '8

RCA - אדיסון

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

תתחדש ותהנה, אני רואה לאחרונה "גל" של לקוחות של יוסי, ואכן רק מילים טובות כרגיל!

כל הכבוד יוסי, מה גם אני רואה שיוסי מחזיק ציוד טוב ומעלה...

שרון.

פורסם

כמו שהבטחתי אני מצרף תמונות של מהלך ההתקנה.

12022010(002).jpg

12022010(006).jpg

12022010(005).jpg

12022010(001).jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לקח קצת זמן עד להודעה זו , אבל זה היה לצורכי כיוונים ולמידה של הרכיבים הקיימים אצלי.

אז כרגע המערכת מכוונות שאני "חותך" מהמגבר על 80HZ לקומפ ולסאב , הסאונד מעולה (ע"פ רשמים שונים וסוגי מוזיקה שונה).

רשמיי לגביי הרכיבים

HU אקליפס - מאוד אהבתי, סאונד טוב וממשק דיי נוח, אע"פ שאני עדיין לומד איך לעבוד עם תקיות רבות דרך הUSB

הבעיה היחידה שכרגע נתקלתי ב היא שאין לי אפשרות לעבוד עם USB בנפח גדול (64GB,128GB)

והמקס' שאני עובד איתו זה 8GB שזה קצת מגביל אבל זה עדיין יותר נוח (לדעתי) מעבודה עם CD

מגבר HERTZ EP4 - זה הדבר הראשון שאני מתכוון להחליף, חלש מידי לסט אפ שלי

קומפ' hertz hi energy xl - סאונד מעולה, יורד נמוך - אע"פ שעדיין לא קיבל את ההגברה האופטימלת עבורו

ה EP4 מגביר 60*4

סאב es200 בתיבה אטומה - קטן וממזר - אין לי הרבה מקום מאחור ורציתי לשמור על המקום הקיים והוא ממוקם

בתוך הקבינה של הרכב, אז הוא נותן תפוקה טובה, ומשלים את הסאונד טוב

דרך אגב הכל מותקן בסוזוקי גרנד ויטרה קצרה

חג שמח לכולם

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פששש, לפרק את הכסא בשביל להתקין מגבר מתחתיו -

ראיתי מתקין שדחף את המגבר מתחת לכסא וקיבע אותו עם חתיכת איזולירבנד (יש מצב שזה אותו מתקין שאתה הזכרת קודם...)

פורסם

אני הייתי מגשר את המגבר 4 ערוצים לקומפוננט ועם מפצלים מתקין עוד 2 ערוצים/מונו קטן בישביל הסאב, ככה תקבל את ההגברה הטובה ביותר (לדעתי).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אלון זה לאו דווקא נכון, אל תשכח שיש עלייה חדה באחוזי העיוות לאחר פעולת גישור.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

נכון, אבל הוא לא יתן לו גיין מלא אחרי הגישור אלא חצי גיין, לעומת זאת כרגע זה אמור להיות על גיין פתוח באופן מלא ועדיין הוא לא שומע כמו שצריך מהסט הזה, 60RMS לא מספיקים לסט.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

גם אם הוא יאפשר, 60RMS זה לא מספיק בישביל הוופרים (בהנחה ולוקחים את ה4 ערוצים לסט ומוסיפים 2 ערוצים קטן/מונו).

אל תשכח שגם אם הוא יעבוד עם המגבר 4 ערוצים אקטיבי, הגיין צריך להיות פתוח עד הסוף בישביל הוופרים וקיבלת עווית לא קטן הייתי אומר.

פורסם

מוטי לא תמיד התקציב מאפשר לך להביא דברים טובים יותר, נאלצים להסתפק במה שיש.

ה5030 לפי מה שאני יודע לא תומך ב 3WAY, האח הגדול שלו כן.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...