Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2011 Volkswagen Touareg

Life_SyStem
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים.

פולקסוואגן מפחדים לצאת מהקו השמרני וחסר האופי.

העיצוב לא מהפכני או חדשני... לא שינוי של ממש בשורה התחתונה.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סטיישן מוגבהת, גועל נפש.

אני מבין שהוא בא עם גיר 10 הילוכים 3 מצמדים ומנוע 3 ליטר עם 4 מגדשים ומערכת התראה מפני עבודות בכביש?

הטוארג הקודם יפה ממנו בהרבה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אז למה אתה משווה את הסופרב,ל-A6 ? (שואל ברצינות,אולי אני טועה במיצוב שלה).

דבר ראשון, איפה ראית אותי משווה את הסופרב לA6? :roll:

הסופרב מדורגת, מבחינת פולקסווגן, באותו דרג של הפאסאט (שנמצאת בדרג של הA4).

העובדה שבפועל הסופרב יותר מרווחת היא בסה"כ "תוצאת לוואי" של עיצוב ותכנון הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לדעתי נראה פשוט מעולה! שיפור עצום יחסית לקודם.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
סטנדרטי, משעמם, צפוי.

כמו כל ה-VW לאחרונה.

לדעתי הם עדיין רוכבים על הצלחת הגולף דור4 שמאז כל הדורו לא מציגים שינוי גדול ואמיתי.

לדעתי הם צריכים להעז יותר ולחדש לנו באמת ולא לשפר קצת כל הזמן... כי הקהל מתחיל להשתעמם.

מה יגידו המעריצים של פורשה?

פורסם
סטנדרטי, משעמם, צפוי.

כמו כל ה-VW לאחרונה.

לדעתי הם עדיין רוכבים על הצלחת הגולף דור4 שמאז כל הדורו לא מציגים שינוי גדול ואמיתי.

לדעתי הם צריכים להעז יותר ולחדש לנו באמת ולא לשפר קצת כל הזמן... כי הקהל מתחיל להשתעמם.

מסתבר שזה עובד. הקהל לא מתחיל להשתעמם, אלא רק קונה יותר ויותר.

emotion of motion

פורסם

לדעתי עם העיצוב הזה של הפרונט נראה כאילו הטוארג איבד משהו מה"אופי" שלו. עכשיו זה נראה סתמי ומשום מה מזכיר לי דווקא איזה רכב אמריקאי סתמי מלפנים.

כל השאר לעומת זאת יפה מאוד - מבחינה עיצובית הצד, החלק האחורי והבפנים יפה מאוד לטעמי.

לגבי הסרטון - אני לא בטוח שזה החתך הנכון לנסוע בדיונות, או שזה לא באמת דיונות. בסרטון הוא גם נראה "PUMPED UP" ו FULLY LOADED" - עם מרווח גחון יותר מתאים לשטח מאשר בתמונות הראשונות, שם המרווח גחון מזכיר יותר B4 סטיישן או משהו כזה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
דבר ראשון, איפה ראית אותי משווה את הסופרב לA6? :roll:

הסופרב מדורגת, מבחינת פולקסווגן, באותו דרג של הפאסאט (שנמצאת בדרג של הA4).

העובדה שבפועל הסופרב יותר מרווחת היא בסה"כ "תוצאת לוואי" של עיצוב ותכנון הרכב.

והקורקינט שלי הוא בדרג של הגולף, רק עם שני גלגלים פחות... "דרג" זה קישקוש. ההשוואה אמורה להתבצע לפי התכונות שהצרכן מקבל (אפילו לא לפי המפרט). לכל צרכן יש דרישות מסויימות כגון: מרווח, כח (לא גודל מנוע), תוספות, מוניטין, עלות אחזקה, וכד'. על פי דרישות אלו ניתן לקבוע קבוצות של רכבים רלוונטיים. לדוגמא, אם המרווח אינו פקטור ולמותג משקל קטן יחסית, יתכן שיתלבט בין ה-A4 לסופרב (ואחרות). אולם אם המירווח חשוב, אז ה-A4 אינו רלוונטי בהשוואה מול הסופרב. באותה נשימה, אם הצרכן אינו חובב תרנגולים, אז הסופרב יאבד מהרלוונטיות שלו גם מול ה-A4.

• תוכן חדש...