Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארגון ה-NHTSA בודק עשרות תלונות על תקלה

במנגנון ההיגוי החשמלי בטויוטה קורולה-

המכונית סוטה הצידה במהירות מעל 65-קמ"ש בפתומיות. עוד מכה ליצרנית הרכב הגדולה בעולם?

אירגון ה-NHTSA האמריקני בודק כ-80 תלונות שהתקבלו במשרדיו

לפיהן נהגים איבדו שליטה כיוונית על מכוניות מדגם טויוטה קורולה מהשנתיים האחרונות (2009-2010) בגלל כשל במערכת ההיגוי החשמלית

בגינה המכונית "בורחת" שמאלה או ימינה באופן פתאומי במהירות של 65 קמ"ש ומעלה.

טיוטה העולמית טרם הגיבה באופן מסודר לנושא.

וואלה!רכב

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרוב שהם היו כלכך מצליחים ואמינים, עשו להם עין הרע וזה מה שקרה:cry:

ממחר אני שם חמסה על המאזדה שלי, לצרפתים האלה יש עיניים רעות:twisted:

55555

פורסם
המותג רשמית ז"ל.

אני דווקא חושב הפוך.

לפי דעתי (רק דעה, כן? לא מבוסס על שום דבר), כולנו נשכח את כל הסיפור הזה בעוד כחצי שנה - שנה.

אולי מי שימכור עכשיו את המכוניות הבעייתיות יאלץ למכור אותן במחיר נמוך יותר מהמחירון.

אבל לאורך זמן, אני חושב שכולנו נשכח מכל הסיפור הזה והשם של טויוטה יחזור להיות מה שהיה לפני 3 חודשים.

פורסם

אני לא מבין איך זה שכל כך הרבה בעיות ותקלות מופיעות בפרק זמן קצר כל כך, זה ממש ממש ממש מוזר.

איפה גשש בלש כשצריך אותו? אולי ישחררו אותו מהכלא כדי לפתור את התעלומה? :roll:

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

הם לא יכולים להגיד ב-100% מהסיבה שזה לא מכבד אותם.

בתור אחד שלומד את הנושא הזה אני יכול להגיד לך שהטענות של האנשים לא נכונות.

לפני כמה שיעורים המורה שלי(זכר) לימד את הנושא הזה,ואמר שצפויים עכשיו אנשים להתלונן על עוד בעיות בטיוטה,הזמן יוכיח שאני צודק.

פורסם

יש שרשור יעודי לבעית התקלות בטויוטה ולכן אין סיבה לפתוח שרשור חדש על כל תקלה.

בשרשור זה גם תוכלו לקרוא ולהבין את הגורם למבול התקלות של טויוטה ולא, זה לא קונספירציה ולא סקאלי ומאלדר שמארגנים את העניין.

זה מחדל של ההנהלה של טויוטה וכרגע הם מתעסקים עם קרייסיס-מנג'מנט אבל ברגע שזה יעבור(אפשר להרגע, טויוטה לא תיסגר), ראשים יעופו שם בלי בקרה בכלל(אני מקווה שרק בצורת הביטוי אבל לכו תדעו, היפנים האלה:roll: ).

100% מחשבה פסיכולוגית.

לא היה מעולם בעיה במערכת ההיגוי של טויוטה ואני אומר את זה ב-100% ביטחון.

מעבר לזה שעברת על חוקי בפורום (יעוץ לא מבוסס) ועל כך "תוגמלת" באזהרה, אפשר להבין מאיפה הקרצת את הקשקוש הזה?

100% אעלק! :evil:

בתור אחד שלומד את הנושא הזה אני יכול להגיד לך שהטענות של האנשים לא נכונות.

אתה לא איש האקדמיה הראשון בעולם שמבצע מחקר ומוציא מסקנות בלי לטרוח לצאת אפילו פעם אחת לשטח, רק שתדע שאתה מכניס את עצמך לקבוצה של אנשים שכבוד גדול הוא לא מנת חלקם, חוקרים אמיתיים צוחקים במנזה על "חוקרי המחברת" האלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, אתה עובר את הגבול. לתת לאדם אזהרה כי אתה לא מסכים עם דעתו בתירוץ "יעוץ לא נכון" זו פשוט חוצפה. הוא לא נתן יעוץ. הוא הביע את דעתו. מה השלב הבא לתת לאדם אזהרה כי הוא אמר שפיאט פונטו זה רכב טוב והוא בטוח בכך ב-100%? אה, סליחה, זה רכב אירופאי מהולל. חלילה. בפורום עוד תתחיל מלחמת אזרחים.

פורסם

לא יודע אם יפרוץ מרד בפורום אבל ביקורת על התנהלות מנהלי הפורום תתבצע אך ורק בה"פ.

אם יש לך בעיה עם זה, יש הרבה פורומים אחרים שמרשים לכתוב בהם "טויוטה שולתת!!!!!!!!!!!!1111"

מעבר לזה, תקרא מה שהוא כתב, אין פה שום הבעת דעה אלא קביעת עובדה ללא כל סימוכין.

אם הוא היה כותב, "לדעתי, אין שום בעיה" אז לא הייתי מעריך את דעתו אבל לפחות הייתי מקבל את ההודעה.

בצורה שהיא נכתבה, זה כמו להגיד למישהוא שאמא שלו Zונה ואח"כ להגיד "למה הוא דפק לי מכות, רק הבעתי את דעתי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...