Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנא החכימני.

,

לא ידעתי שבריטניה הצטרפה לגוש היורו - זו חדשה מרעישה בעבורי... :shock:

כל המכוניות שציינת מיובאות לבריטניה ולכן אין לאף אחת יתרון על האחרת.

אם אתה רוצה לטעון טענה כזו בבקשה להמציא מחירים ממדינות גוש היורו.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ז'אק, כנראת פספסת את התגובה בה ציינתי שנהגתי 3,000 ק"מ בפיאט בראבו טורבו דיזל באירופה. כנראה גם דמיינתי את שתי מכוניות גרנדה פונטו טורבו דיזל שהיו תקולות. אה ואנחנו גם מחזיקים שני מכוניות פיאט. מסחרית ופרטית. אבל היי אל תיתן לעובדות לבלבל אותך. כן, כן, צרפתי הכי טוב, סיטרואן רכב מעולה, עכשיו סע מפה.

כינוי בשמות מראה על רמת המגיב, וחשוב יותר לפורום ולמי שברצינות משתמש בו את רצינות המגיב.

כרגיל אין לך מושג על מה אתה מדבר , ובטח שאין לך מושג על פיאט ועל פיתוחי החברה בשנים האחרונות.

אבל כמו כל ישראלי זה חוטם שחושב שהוא מבין משהו , אין לך בעיה לכתוב שטויות צרופות, ודעות קדומות על דברים שאין לך בהם הבנה מינימאלית.

סיטרואן אכן מייצרת רכבים מעולים, ולך כרגיל אין מושג ירוק על מה אתה מגיב, התרגלתי לבורות ולתגובות של ילדון מתוסכל.

תתבגר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מעט נבוך, שכן בריטניה בהחלט היא חלק מהאיחוד האירופי. כדאי לדעת שלחברות האיחוד נתונה הרשות לשמור על המטבע המקורי או להחליפו ליורו. בריטניה בחרה באפשרות הראשונה, אבל היא בהחלט חלק אינטגרלי מהגוש שאתה קורא לו "גוש היורו" אבל להדיוטות הוא מוכר יותר בשם "האיחוד האירופי". ולענין לשמו התכנסנו, אתה בהחלט צודק. המחירים שהבאתי הם מהשוק הבריטי, שכן אלו מצויים היו תחת ידי, יחד עם זאת אני מניח בזהירות, דווקא מכיון שמדיניות ההגנה מיבוא בגוש האירופי, היא אחידה לכל המדינות שהן חלק ממנו, שהמחירים בגרמניה נניח יהיו דומים בכל הנוגע ליחס שבין מכוניות אירופאיות ליפניות. אלא שגם לגופו של ענין, הביטחון שלך בעדיפות המוצרים היפניים, על אלו האירופאים, עדיפות הנזקקת להגנת חומות מיסוי גבוהות מפני הצפה טוטאלית של אירופה בכל מיני קורולות ולקסוסים, גם ביטחון זה מעט מופרז, לפחות לאור ההתרחשויות האחרונות אצל טויוטה.

פורסם
אני מעט נבוך, שכן בריטניה בהחלט היא חלק מהאיחוד האירופי. כדאי לדעת שלחברות האיחוד נתונה הרשות לשמור על המטבע המקורי או להחליפו ליורו. בריטניה בחרה באפשרות הראשונה, אבל היא בהחלט חלק אינטגרלי מהגוש שאתה קורא לו "גוש היורו" אבל להדיוטות הוא מוכר יותר בשם "האיחוד האירופי". ולענין לשמו התכנסנו, אתה בהחלט צודק. המחירים שהבאתי הם מהשוק הבריטי, שכן אלו מצויים היו תחת ידי, יחד עם זאת אני מניח בזהירות, דווקא מכיון שמדיניות ההגנה מיבוא בגוש האירופי, היא אחידה לכל המדינות שהן חלק ממנו, שהמחירים בגרמניה נניח יהיו דומים בכל הנוגע ליחס שבין מכוניות אירופאיות ליפניות. אלא שגם לגופו של ענין, הביטחון שלך בעדיפות המוצרים היפניים, על אלו האירופאים, עדיפות הנזקקת להגנת חומות מיסוי גבוהות מפני הצפה טוטאלית של אירופה בכל מיני קורולות ולקסוסים, גם ביטחון זה מעט מופרז, לפחות לאור ההתרחשויות האחרונות אצל טויוטה.

אני הייתי אומר שאתה צודק גם בלי התקרית האחרונה של טויוטה. איטליה לא תפסיק לנסוע על פיאט וגרמניה לא תפסיק לנסוע על פולקסוואגן\אופל וגם צרפת לא תפסיק לנסוע על רנו\PSA. אגב "מיסוי ההגנה" הוא כבר לא מה שהיה פעם, מצב בו באמת אין טעם לרכוש רכב יפני לצורך העניין.

דוגמה (גרמניה) : מאזדה 3, 2 ליטר אוט' ברמת האבזור הגבוהה ביותר (לא מגיעה לארץ ברמת אבזור זו) 26.090 €

גולף 160 כ"ס, קלאץ' כפול ברמת אבזור בסיסית (כלומר תוספות יקפיצו את המחיר מעלה) 24.250 €

בדוגמה הזו, הייתי אומר שמחיר הגולף כשהיא קצת יותר מאובזרת גבוה מזה של המאזדה וגרמניה עדיין לא מוצפת במאזדות והמצב דומה עם שאר היצרנים היפניים. חשוב לציין שמכוניות יפניות אינן נדירות בגרמניה אך יחד עם זאת הרוב המוחץ הוא עדיין אופל\פולקסוואגן.

פורסם

לפי דעתי מאחורי כל העניין הזה עומדים האמריקאים מכמה סיבות:

1. רצון להפיל את טויוטה כדי שיקנו יותר מתוצרת ארה"ב, כדי לעזור ל GM.

2. כל שמרק ציין בתחילת השרשור, ש NHTSA שמים עין כמעט ורק על טיוטה.

3. הכל קורה בזמן ש GM מתחזקת ומתחילה להתאושש.

יכול להיות שאני טועה ולא חושב נכון, אך כך אני חושב, שהם מניעים את הכל.

פורסם

לפני שאתה מעלה השערות שרחוקות מהמציאות אני מציע לך לבדוק את העובדות.

חלק מבכירי NHTSA עזבו את הארגון ועברו לעבוד אצל טויוטה , על פי החקירות אשר נערכות בנושא התברר שאילו סיעו לטויוטה להעלים בעיות אשר התקבלו לגביהם תלונות כבר ב 2003.

אני מניח שכל לקוח (מלבד המכורים פה לטויוטה), ברגע שהיה נודע להם שמעל 56 איש נהרגו עקב בעיות הקשורות ישירות ליצרן, וכאשר גם היצרן עצמו מודה בבעיות ברכבים שלו , יש מצב שהלקוח הפוטנציאלי יחשוב פעמים לפני שהוא רוכש מהתוצרת הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ולפי דעתי, היפנים הם חיזרים שרוצים להשתלט על כדוה"א ולשעבד את המין האנושי.

אתה מבין שבלי הוכחות כלשהן, שתי הטענות רציניות באותה מידה?

emotion of motion

• תוכן חדש...