Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכשיו חזרתי מתחנת משטרה, פרצו לי לרכב וגנבו סאב ומגש אחורי אם רמקולים.

בן אדם משקיע במערכת, כמה רוע יש לאנשים?

פורסם

ברוך הבא למועדון, זה קרה לי לפני כחודש או משהו כזה. מבין את הרגשתך, מקווה שהיא תעבור מהר.

מה עם המערכת עצמה (HU)? גנבו גם אותה? מקווה בשבילך שלפחות לא השחיתו את הדשבורד.

פורסם

אל תרגיש רע, זה קורה גם לטובים ביותר.

המלצה שלי? - אם הסטאף הכולל שלך מגיע למעל 3K ש"ח, תעשה ביטוח, ככה תישן בשקט.

בזמנו (לפני כ-5 שנים) בטחתי את כל הרכיבים שהיו ברשותי (מגבר+הד יוניט+רמקולים+סאב) ששוויים היה בסביבות ה-8K ש"ח. אם תרצה, אוכל לברר לך את העלות בשביל המערכת הבאה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אשמח אם תברר לי הצעת ביטוח מחיר עלות מערכת 4000 ש''ח.

מישהו יוכול ליעץ לי איך לנקות את הרסיסים של השמשה מתוך הרכב?

פורסם

ליאור, יש לך ביטוח שמשות? כשאתה מגיע אליהם להחליף שמשה, אז הם גם שואבים לך את כל הרסיסים.

אם יש לך ביטוח ואם אין לך, גם ככה תלך להתקין שמשה, אז הם גם ישאבו.

פורסם

ליאור שלום לך,ובוקר טוב.

אני משתף אותך במשיהו שגם לי קרה וזה וממש כואב לשמוע :-(ובעקבות זה אני מכסה את הרכב כל הזמן.

ממליץ לך לכסות את הרכב.

אני כמובן משתדל לא לשים דברים בולטים,ואם אתה נוהג ברכב,באזור מגורים שלך אל תגביר שידעו

איפה אתה גר!,ועוד דבר נוסף תתקין מצלמה אם יש לך אפשרות,אפילו דמה או אמיתית,ומנורה עם גלאי,זה מרתיע.

ואם יש לך אפשרות תחבר את הצופר ברכב שלך לאזעקה! זה דבר ממש מפחיד:evil:

אבל עוד משיהו שתדע,אם הגנבים נדלקים על הרכב שלך,לא תוכל להתחמק מהם,אתה נקרא מסומן!

ואם תתקין עכשיו שוב מערכת ברכב,אז תדע שהגנבים לא שוכחים,הם יחזרו אלייך שוב.

לכן תהייה מוכן,ותתפוס אותם. ועוד דבר לגביי הרדיו דיסק,אם הרדיו דיסק

איכותי ויקר,תפרק אותו זה עניין של קונקטור וחיבורי RCA ,סיפור של 2 דקות חיבור ופירוק. אין מה לעשות.

ואם אתה מחנה את הרכב,חניה בחוץ אז תשים את הרכב ליד מנורת רחוב תאורה גדולה,וקרוב לבית שבדרך כלל לא ישנים בלילה,לא חסר כאלה אנשים.

ואם זה בגשם,נכון בגשם זה קשה,אז הכי טוב זה לחנות ליד תחנת משטרה,או לפרק את המערכת.

עדיף מאשר ישברו לך את הדשבורד.ברגע שהם רוצים משיהו הם לא רואים בעיניים.יש לך אפשרות גם לבנות

סאב בגלגל הרזרבי,ככה שהוא לא יהיי בולט לעין. אני לא יודע לגביי איכות השמיעה,אבל תמיד ניתן לבנות משיהו איכותי שם.זה נתון שחוסך צומת לב.

לגביי רמקולים מרכיבים אותם כלפי פנים,ולא ברגים של פיליפס,אלה ברגים עם אומים וחזקים,גם מכסים אותם בבד נושם כלפי מעלה ולא בחוץ,אז המראה נראה שאין כלום ברכב. אני מאחל לך שלא תראה יותר דברים מהסוג הזה,וכמובן המון מזל. ותעשה בדיקה מסביב מגורייך,יש לי הרגשה שהגנבים נמצאים בסביבה שלך.אולי חברים של חבר שלך. תשמור את הלשון מפני אוייבך. ובמילה יותר נכונה ומובנת אל תפרסם מה יש לך ברכב לאף אחד.

פורסם

חברים תודה על העזרה.

כמו שאמרת לא הגבאתי בשכונה שלי ולא סיפרתי.

לא היתה בניה ברכב, פשוט שפותחים תא מיטען אז רואים סאב.

הם יודעים הכול, תוך שניות שמעתי שמשה הזעקה וחריקת גלגלים, איו ספק שהחברה מיומנים.

* יש לי ביטוח שמשות.

אני זז לתחנת משטרה, הרכב נימצא שם, טכנאי מז''פ יבדוק ומישם להחליף שמשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...