Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי מערכת של פיוניר דגם DEH-2150UB ולמערכת הזאת יש רק יציאה אחת למגבר .

השאלה שלי היא כזאת , יש לי מגבר 4 ערוצים וסאב אני רוצה שהמגבר יתחבר לרמקולים האחורים ולסאב. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה אם במערכת עצמה יש לי רק 2 RCA מאחורה??

במערכת שהייתה לי ברכב הקודם היו לי 4 RCA מאחורה וחיברתי 2 בתור למגבר בתור סאב ו2 למגבר בתור רמקולים והייתה לי אפשרות של שליטה מלאה בסאב בניפרד דרך המערכת.

הציעו לי אפשרות של מפצלים לRCA אבל השאלה היא אם אני ישים מפצל אם זה לא ישפיע על האיכות של הצליל שהסאב יוציא? (כלומר הסאב יוציא גם צלילים "רגילים")

פורסם

האפשרות היחידה שיש לך כנראה היא לשים מפצל, החיסרון הוא שלא תהיה לך שליטה על הסאב מהHU.

האיכות לא תפגע כנראה, ואת הסאב תחתוך דרך המגבר וכך הוא ינגן רק תדרים נמוכים.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...