Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחר הרכב שלי (אלפא ספרינט שנת 85' ), נכנס לשיפוץ כולל שיארך כמה חודשים.

כחלק מהשיפוץ אני מתכנן להרכיב בו מערכת ראויה ( כרגע אני מאזין לזוג קרבורטורים כפולים).

הכיוון הוא SQ ואני מעוניין להגביר את הסט הקדמי אקטיבית.

רכיבים שיש כרגע :

מגברים : ג'נסיס מיניבלוק,ג'נסיס 4 ערוצים - סדרה 3.

סאב: JL Audio W3V2 שניתן לחיבור ב4 אוהם או 1 אוהם.

אני מבקש המלצות לסט קדמי (לא סגור עוד על 2 או 3 חלקים) + HU

כאשר התקציב הוא בערך 3000 ש"ח לרמקולים ועוד כ1500 ש"ח לHU,

התקציב יוגדל במידת הצורך אבל אני מעדיף לנסות להשאר במסגרת הזאת. עדיפות למוצרים חדשים.

כמו כן: האם רצוי לשלב במערכת קרוס אובר חיצוני כדוגמת AudioControl כלשהו?

כמו כן מכיוון שזה רכב ישן ואני גם ככה עושה סדר בצמת חשמל חשבתי על הדרך לשדרג אלטרנטור + מצבר.

איזה גודל של אלטרנטור רצוי לי? כרגע יושב שם 60 אמפר לדעתי + מצבר תואם של 60 אמפר שחשבתי להחליף למצבר של אופטימה.

פורסם

קלריון 785 נכנס בול בתקציב שלך, וחוסך לך את הצורך בקרוס חיצוני.

3K לרמקולים הוא תקציב שמאפשר הרבה מאוד משחק, האם יש לך נסיון עם חברה מסוימת שאהבת את הצליל שלה?

דבר נוסף חשוב מאוד: ממליץ לבצע בידוד אקוסטי של הדלתות לפחות, ושל ריצפת הרכב וקיר האש אם ישאר תקציב.

זה לא זול, אבל זה יעלה בכמה רמות את איכות הצליל של כל רכיב שתתקין. (ממליץ משום שהרכב הוא לא רכב חדש, ולדעתי בידוד הרעש פחות ממצוין)

מתחדשת*

פורסם

תיהיה כמעט בטוח שב3 אלף שקל אי אפשר לקנות סט 3 חלקים ראויי להגברה אקטיבית שישמע טוב,זה מצריך בניות יקרות ופה התקציב נעלם לך,לפעמים דברים נוספים,אבל ב3 אלף תוכל להביא סט איכותי מאוד של שני חלקים שיעבוד טוב מאוד באקטיבית.

פורסם

כמו שנאמר קלריון 785 ,יחסוך לך שימוש בקרוס כי הוא בא כבר עם קרוס 3 WAY מובנה

בנוגע לקומפוננט ,תזמין את המידבאסים הנ"ל :

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=384&oid=qjbzz045qsoev155p4x0n555

את הטוויטר הנ"ל :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595126

בעוד 500 שח שנישאר לך תבצע איטום בדלתות

ויש לך תוצאה מצויינת ב-3000 שח.

פורסם

קח בחשבון שבידוד אקוסטי (איטום) והתקנה הם חלק חשובבמערכת, וגם חלק נכבד מהתקציב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

היי,

תודה על ההמלצות,

שכחתי לציין שהרכב יעבור איטום כולל וגם דיברתי לפני כמה זמן עם יוסי לגבי התקנה,

ככה שאין מה לדאוג בתחום הזה.

התקציב לכל זה הוא נפרד ולא קשור לתקציב של הרמקולים והHU.

תודה!

פורסם

לגבי הקלריון קיבלתי,תודה. אם יש עוד המלצות לרדיו דיסק טוב אני אשמח לשמוע.

חיפשתי המלצות לסטים ספציפיים שיהיה אפשר ליצור רשימה כלשהי ולהמשיך משם.

כרגע מורכבים אצלי ברכב אחר מורל דוטק MK2,הם חביבים ולא יותר מזה,חלביים אפילו לדעתי.

מה לגבי החשמל? למישהו יש עצות או ידע שימושי לתרום בתחום הזה?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ :multi::

אז ככה,לאט לאט הרכב עובר לתהליכי הרכבה ואני מאמין שעוד חודש וחצי יהיה גמור

אז שוב הנושא נהפך לרלוונטי,

עברתי שוב על הנושא ומסתבר שבאמת לא יצא לי לשמוע יותר מדי רמקולים,הייתי מעוניין לבוא לאחד המפגשים לשמוע כמה סטים

כדי להסגר על מה שאני אוהב,הבעיה שאני לא מכיר אף אחד - יש מישהו שמתדב לעזור לי?

בקשר לחשמל,מישהו יודע להעריך בערך איזה גודל אלטרנטור רצוי לי בשביל להעביר מספיק כוח למגברים הקיימים?

ושאלה אחרונה בקשר למצבר,מישהו יודע מה המידות של האופטימה הצהוב הנמכר בארץ? באתר שלהם היו כמה גדלים, אני מצאתי את המידות הבאות: אורך 254 מ"מ,רוחב175 מ"מ,גובה 200מ"מ - זה נכון?

פורסם

לגבי מצברי פריקה עמוקה - היה פה ת'רד שנתן קישור לדגמים רבים של אופטימה - מציע לערוך חיפוש.

לגבי אלטרנטור - שלח הודעה פרטית לצביקה (שורלאק) כאן בפורום. אני מאמין שאלטרנטור של 90 עד 100 אמפר יהיה מעל ומעבר בשבילך.

לגבי קרוס חיצוני של אודיו קונטרול - היות ונראה שאתה הולך לכוון סט שני חלקים ולא שלושה חלקים אז זה לא נחוץ לך כי רדיודיסק ששולט במערכת 3WAY יעשה את כל העבודה היטב.

לגבי סט שני חלקים אפשר להביא הרבה מאוד סטים נהדרים מחיר הזה ולא חסר רק צריך לדעת איזה צוויון צליל אתה אוהב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...