Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ידוע שהמחירים במוסכים מורשים גבוהים מהרגיל, אני לסוג כזה של עבודה לא הייתי הולך למוסך מורשה, אפשר בכל מקום.

אני בכלל עושה בבית, שמן איכותי 120ש"ח + פילטר שמן מקורי 58ש"ח = 178ש"ח.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
הגיוני שעבור החלפת שמן+פילטר שמן במוסך מורשה רנו ידרשו 650ש"ח?

פשוט עובר כל גבול!!!!! יקר מאוד ואף אפשר להגדיר זאת גניבה לאור יום!!!

:)
פורסם

עשיתי לא במורשה של החברה בפעם ראשונה. שמו לי פילטר מקורי של רנו+שמן איכותי. 294ש"ח כולל מע"מ!

פורסם

זה לא מחיר להחלפת שמן ופילטר.

זה מחיר לטיפול 30000 ק"מ, שכולל, חוץ מהחלפת שמן גם בדיקות נוספות, שאמורים לבצע בטיפול.

האם במוסך, בו טיפלת, עשו משהוא חוץ מהחלפת שמן ?

אם לא, אתה צריך להכניס את הרכב שוב למוסך לטיפול תקופתי. החלפת שמן זה לא טיפול.

פורסם
זה לא מחיר להחלפת שמן ופילטר.

זה מחיר לטיפול 30000 ק"מ, שכולל, חוץ מהחלפת שמן גם בדיקות נוספות, שאמורים לבצע בטיפול.

האם במוסך, בו טיפלת, עשו משהוא חוץ מהחלפת שמן ?

אם לא, אתה צריך להכניס את הרכב שוב למוסך לטיפול תקופתי. החלפת שמן זה לא טיפול.

עד הטיפול התקופתי יש עוד 10000 ק"מ. החלפתי את השמן מסיבה אחרת. וזה המחיר שדרשו עבור החלפת שמן ופילטר!

פורסם

מה המודל והשנה של הרכב שלך?מנוע בנזין או דיזל?

להלן עלויות החלפת שמן + מסנן + עבודה לרנו מגאן בנזין ידני 1.6 שנת 99 במוסך מורשה(המחיר כולל מע"מ):

1. ינואר 2009: עבודה עבור טיפול ארד - 254.1 ש"ח

שמן מנוע סינטטי של פז- 168.5 ש"ח

אטם - 10.66 ש"ח

סה"כ: 433.66 ש"ח

2. אוקטובר 2009: עבודה עבור טיפול ארד - 256.30 ש"ח (הטיפול היה טיפול כסף אבל כדי לשמור על אחידות בהשוואה חישבתי מחיר כמו בטיפול הקודם)

שמן מנוע סינטטי של פז- 170 ש"ח

אטם- 12.80ש"ח

סה"כ: 439.10 ש"ח

המע"מ בטיפול הראשון היה 15.5% ובשני 16.5%.

מחירים גבוהים,עלות העבודה היא לטיפול מלא ולא רק להחלפת שמן,ועדיין לא קרוב למחיר שגבו ממך.במידה ואין משהו מיוחד,המחיר שגבו ממך,לדעתי, שערורייתי,לא פחות.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

שכחתי להוסיף את המסנן:

בטיפול הראשון

מסנן שמן - 64.8 ש"ח

סה"כ עלות מתוקנת - 498.06 ש"ח

בטיפול השני

מסנן שמן - 67.07

סה"כ עלות מתוקנת: 506.17ש"ח

ועדיין יש הבדל ולדעתי המחיר שגבו ממך מוגזם לחלוטין.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
מה המודל והשנה של הרכב שלך?מנוע בנזין או דיזל?

להלן עלויות החלפת שמן + מסנן + עבודה לרנו מגאן בנזין ידני 1.6 שנת 99 במוסך מורשה(המחיר כולל מע"מ):

1. ינואר 2009: עבודה עבור טיפול ארד - 254.1 ש"ח

שמן מנוע סינטטי של פז- 168.5 ש"ח

אטם - 10.66 ש"ח

סה"כ: 433.66 ש"ח

2. אוקטובר 2009: עבודה עבור טיפול ארד - 256.30 ש"ח (הטיפול היה טיפול כסף אבל כדי לשמור על אחידות בהשוואה חישבתי מחיר כמו בטיפול הקודם)

שמן מנוע סינטטי של פז- 170 ש"ח

אטם- 12.80ש"ח

סה"כ: 439.10 ש"ח

המע"מ בטיפול הראשון היה 15.5% ובשני 16.5%.

מחירים גבוהים,עלות העבודה היא לטיפול מלא ולא רק להחלפת שמן,ועדיין לא קרוב למחיר שגבו ממך.במידה ואין משהו מיוחד,המחיר שגבו ממך,לדעתי, שערורייתי,לא פחות.

מגאן 2 2006 טיפטרוניק בנזין,

פורסם

המחיר לא הגיוני. ועברתי כמה טיפולים עם הסניק, המחירים דומים למה שכתבו לך פה.

אתה בטוח שזה רק להחלפת שמן ופילטר? למה בכלל לעשות את זה במוסך מורשה?

רק לפני שבועיים-שלושה היה פה שרשור שכלל מחירים על עלות טיפול ברנו מגאן. חפש אותו. אם יש ספקות - פנה ליבאן או לאיגוד המוסכים, ואל תשכח לעדכן את הפורום, זה מעניין.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...