Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק אותי שאתה אומר את זה...

1 פסיכולוג בגרוש... מצחיק אותי, מכיוון שאני מתנדב כמה שנקרא CO THERAPIST כבר כמה שבועות. אני עובד עם אנשים שיש להם מה שנקרא PTSD (תסמונת פוסט טראומטית),אבל איך הגעתי לזה ולמה- זה לא לפורום הזה.אם למישהו יש באמת שאלות רציניות בנושא, אני אשמח לענות בה"פ.

2 יועץ שיפורים? רק עם חברות בחו"ל בקטע של קשרים ומחירים.בארץ אני משתדל לא. הכי טוב זה אוטו סטנדרטי (כמו שלך)-למה לפגוע בתכונות המקוריות? :lol:

3 מחירים שתופסים לגבי תופסים גם לגבי חברים שלי. יעידו כל אלה שנהנו מהטבות בישראל וגם בחו"ל. ברמות הרבה יותר גבוהות ממה שפורסם כאן בפורום.

4 אם הייתי באמת מסתכל על עצמי באמת בצורה כזאת ירודה, היתי במצב גרוע. אם היתי באמת מסתכל על עצמי (ומקרין) כזאת אפסיות חולשה ועליבות, אני לא חושב שהיו לי כל מיני "הזדמנויות" שיש לי בזמן האחרון (רמת החייל :lol: ,ארקפה) - שד"א דחיתי מכל וכל ואפילו לא טרחתי להשתין בכיוונן ולהחזיר טלפון,כי אני יודע מה אני רוצה מעצמי ומהסובבים אותי.

אבל זה כבר לא לכאן. חברים שלי יבינו היטב על מה אני מדבר.

[/b]

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תומר, קודם כל כוכבי יושב בבניין אחר - כך שהייתה סתם שוכב מתחת לאוטו :( חוץ מזה, בבית ווטלגו שמולו חניתה

אמורה לחנות ראלי משופרת עד מאוד (לפחות אלה הסיפורים שמספרים אצלינו :) ) בנוסף יש לכמה מעובדי החברה

רכבים מעניינים יותר או פחות: מיאטה, 2 אימפרזות GT ועוד כל מני דברים קטנים...פעם היה בבנין שלי סאאב 9.3 וויגן

של איזה עולה חדש משוודיה (עכשיו יש לו C5)...

חוץ מזה, לא כולם נהנים מהלנטיכס - לדוגמה אני :) (זה לא אומר שאין לי לנטיכס - רק שאני לא נהנה ממנה :) )

anyway, עובדי קומברס לא עוברים בדרך על האושר (לארוחת צהריים) ליד הראלי שלך באותו מקום שחניתה אתמול -

אלה הם עובדי רד-בינת המתקדמים לכיוונו של דרבי בר...אנחנו אוכלים ברח' הברזל, לא בראול וולנברג :)

ולגבי הכוסיות: מי שמחפש כוסיות בהיי-טק - מבזבז את זמנו...אחוז כאלה מכלל בנות נמוך ביותר :( משכן - יש באזור

אולפני מימד (הברזל 3) וקשת - מקורות של זרם בלתי פוסק של חגיגה לעיניים...רק למה הן כל הזמן מנסות לחסום לי

יציאה מהחניון עם 206CC חבוטות?! :mad::loco::?

פורסם

1 לגבי הדרך אל הצ'יפס הממוחזר של הדרבי - אני מבין לליבך. מי שהצליח לעכל את מקלות השמן האלה יכול להגיד שהוא עשה בחיים הכל.

2 לגבי רח' הברזל, יש שם אוכל יותר נורמאלי, אבל מישור הפלצנות שם גבוה להחריד. גם בצהריים,בעיקר בערב.

3 לגבי האולפנים - ידוע...

פורסם

בנוגע לסלקום - בתור עובד חברה...אכן מפלס הכוסיות הוא מדהים , היפה הוא לראות את המזכירות של המנהלים "הכבדים" (שהן כוסיות בפני עצמן) לומדות את הנהלים ואז כשמגיעות בחורות חדשות הן תמיד יהיו כוסיות באותה מידה...פשוט נהדר...

ובנוגע לדויד,

אני מבין שיש לך הרבה כסף... :twisted: כלומר... החברה שלך , איך נאמר... :wink:

(התגובה נכתבה תוך בהייה בקליפ המדהים של "girls of summer" ... אחחח למה לא קוראים לי summer....

כמישהו שמכיר את דוד ויודע שהוא כבר רצח בעבר על כאלו משפטים וכמובן גם מכיר את חברה שלו שהיא במקרה ידידה מאד טובה שלי גם אני יוצא להגנתה ואומר שאנחנו בתור האיגוד של : RedR ו - DAVID לא מוכנים לקבל שום :wink: על חברה שלו :nono:

ודוד ... אני מצפה ממך לאותה הסתערות נוסך חברון בנוגע לחברה שלי ...

חברות לא יוזכרו בפורום :!::)

פורסם

הראלי של לירון :lol: ...

עדיין מנסים לאחות איכשהוא את הקרעים.

הבעייה כרגע היא שהמצמד לא יכול להחזיק במבה. הוואלאו המקורי לא מחזיק מעל 135 כ"ס עפ"י החברה (חרא. יש לי 10000 ק"מ ואלאו מוגדל והוא כבר מחליק),מצמד קראמי שובר את הגיר ומצמד כפול דיסקיות קורע את הכבל.

כרגע הבעייה העיקרית מתמקדת בקלאצ'.

יש גם בעייה של MAP SENSOR. אין מספיק דלק, מה שגרם לחירבונן של 3 בוכנות. הצעתי לו לדבר עם GMC, כי יש לנו שם עכשיו מחירים מדהימים, אבל הוא לא מצליח לגייס כסף. לא חכם. מנוע עולה כמו 2 סטים שלך בוכנות,ובמאה ושש בלוק ברזל אין סליווים,כך שאם הולכת בוכנה,הלך מנוע (או שמביאים על הדרך בוכנות אוברסייז). היום בערב אני אצל פרילינג ,אז אני אברר יותר פרטים לגבי חזרה לכביש.

אני מקווה שבמהרה.

נסיעה על הדבר הזה עושה לי מחשבות על כלבלבים ומקומות בטוחים וחמימים.

BE AFRAID...

BE VERY AFRAID...

פורסם
הראלי של לירון :lol: ...

עדיין מנסים לאחות איכשהוא את הקרעים.

נסיעה על הדבר הזה עושה לי מחשבות על כלבלבים ומקומות בטוחים וחמימים.

BE AFRAID...

BE VERY AFRAID...

האמת היא שמבט בראלי שלו עומדת בגשם אצל "הצמד" (חזי וכריסי) עושה לי מחשבות דומות... הרכב נראה מצחיק כשהוא מוטה עם האף כלפי מעלה (חוסר משקל מסיבה כלשהיא :twisted: ) ועל העמדה לידו מונחות בוכנות שפשוט הומסו להם...אחחחח כמה חבל ש"יצר הלחיצה" הכניע אותו... :roll:

:-)

פורסם

מה שלא רואים בתמונה זה איך המאזדה מימין לוחצת לראלי על הגלגל הקדמי, והמאזדה משמאל נותנת לה קטנות באוזן ולוחשת בקול ארסי "אז מה, ראלי, השתוללנו קצת אתמול בערב, מה? השתוללנו?"

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מה שלא רואים בתמונה זה איך המאזדה מימין לוחצת לראלי על הגלגל הקדמי, והמאזדה משמאל נותנת לה קטנות באוזן ולוחשת בקול ארסי "אז מה, ראלי, השתוללנו קצת אתמול בערב, מה? השתוללנו?"

הייתי מאמין לזה...אם הייתי רואה את האלמרה של כוכבי... :cry:

לדעתי הראלי פשוט משתינה על המזדה ליד...doggystyle :twisted:

P.

פורסם
כל הכוסיות נמצאות בפיתוח, וכאן גם לא מחזיקים אותן בתוך ה Dungeons.

לא סתם יש אחוז כל כך גדול של חברי פורום שעובדים כאן: עזר, נמרוד, ערן, אריאל, גידי ובטח יש עוד, וגם לא לשכוח את כRובי מהאופנועים....

מאז שחזרתי לעבוד כאן אני מעשן יותר.... מחפש כל תרוץ לרדת למטה לחזית הבניין לכמה דקות של שטיפת עיניים. :p

אה... ויש כאן גם אחלה מכוניות :-)

ועוד דבר שנזכרתי.....

תמיד קל לזהות את הבחורות שבאות לראיון עבודה בסלקום כי הן מגיעות לכניסה הלא נכונה ושואלות אותנו איך נכנסים למשרדי סלקום.

במצב כזה מספיק להעיף מבט בוחן על הבחורה, ואנחנו יכולים להגיד לה עוד לפני הראיון אם היא התקבלה או לא..... :D:D:D

אין ספק בכלל !!

אני לא יודע למה אבל כוסיות וכסף אלה הם דברים שהולכים ביחד ! :wink:

דוד

בנוגע לסלקום - בתור עובד חברה...אכן מפלס הכוסיות הוא מדהים , היפה הוא לראות את המזכירות של המנהלים "הכבדים" (שהן כוסיות בפני עצמן) לומדות את הנהלים ואז כשמגיעות בחורות חדשות הן תמיד יהיו כוסיות באותה מידה...פשוט נהדר...

ובנוגע לדויד,

אני מבין שיש לך הרבה כסף... :twisted: כלומר... החברה שלך , איך נאמר... :wink:

(התגובה נכתבה תוך בהייה בקליפ המדהים של "girls of summer" ... אחחח למה לא קוראים לי summer....

8)

את הקטע של החברה אני יקח כמחמאה ואשתוק :lol:

אבל ל-י יש הרבה כסף :shock::!::?:

לא ממש...וחבל :cry:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .