Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תומר , תהרוג אותי איך אתה עולה את המדרכה הזאת כל פעם......

לא עדיף להשקיע קצת בבטון.... ו"תגנוב" קצת כביש..... :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

:lol::lol:

נו. שויין. מה לעשות שהגשם יצר גבעות במקום שאני בד"כ חונה? לא היתה היום חנייה בגרוש.

וזה עוד אחרי שירדתי קצת אחורה...

גורמים ידידותיים מדדו 27 ס"מ בין הגלגל לקרקע.

מי אמר שהמאה ושש החדשה יותר קשיחה? :lol::lol::lol:

רק בכאלה מצבים רואים כמה אין כאן CHASIS FLEX.

זה מה נקרא "הצלבת צירים" LOL

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תגיד את זה לפקחים של עיריית ת"א... :(

עוד 2 ס"מ אחורה ואני מקבל דו"ח. עוד 2 ס"מ קדימה והגלגל האחורי כמעט 40 ס"מ באוויר,במצב שרוח חזקה יכולה לנדנד את האוטו על איזה לאנטיס (אוטו נדיר ברמת החייל).

פורסם

התחילה ליגת העבירות בשבוע שעבר... אולי ניצור קטגוריות חדשה... נמוכות וקשוחות...

:p

אריאל,

שלמד היום במכללה איך גוזרים... :roll:

...משוואות מעריכיות :roll:

:-)

פורסם
תגיד את זה לפקחים של עיריית ת"א... :(

עוד 2 ס"מ אחורה ואני מקבל דו"ח. עוד 2 ס"מ קדימה והגלגל האחורי כמעט 40 ס"מ באוויר,במצב שרוח חזקה יכולה לנדנד את האוטו על איזה לאנטיס (אוטו נדיר ברמת החייל).

שים כמה בלטות בין הגלגל לקרקע :lol:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

דווקא חשבתי להיכנס עם הגוף מתחת לאוטו ,עם הרגליים בחוץ, לחכות לאחת בצהריים, כשכוכבי ובריגדות החנאנות של קומברס (סליחה מכל מי שעובד כאן בקומברס, אתם אחל'ה חברה ואיני משייך אתכם לאותו שלב בFOOD CHAIN שכוכבי שייך אליו) ייצאו - ואז להתחיל לצעוק הצילו!! ולפרפר עם הרגליים... :lol:

פורסם

טוב לדעת שאני לא היחידי שעדיין לא הוריד שכבת חורף מהאוטו :wink:

רק שאצלי מרוב לכלוך לא ברור אם האוטו חום או היה שחור, לפחות גם המספרים בצבע של האוטו....

פורסם

יש לי שאלת תם,

הרי מע"צ לא מתמחים בייצור כבישים שטוחים,

רכבים מוקשחים ברמה כזאת הם עם גלגל מורם בפוטנציה (מן הסתם לגלגל זה אין אחיזה)

אז מרוב שיפור אחיזה מאבדים אחיזה?! לא?

מילא במסלול מיועד, אבל בכבישי מע"צ.... אהמ

תודה מראש על ההסבר :)

יובל.

פורסם
דווקא חשבתי להיכנס עם הגוף מתחת לאוטו ,עם הרגליים בחוץ, לחכות לאחת בצהריים, כשכוכבי ובריגדות החנאנות של קומברס (סליחה מכל מי שעובד כאן בקומברס, אתם אחל'ה חברה ואיני משייך אתכם לאותו שלב בFOOD CHAIN שכוכבי שייך אליו) ייצאו - ואז להתחיל לצעוק הצילו!! ולפרפר עם הרגליים... :lol:

לי דווקא היה רעיון אחר.....

לשבת , להחזיק ביד אחת מפתח גלגלים וביד השנייה את "האוטו"......

היה יוצא לך שם של רמבו......... וכל הבחורות היו נדלקות עליך מיד ! ( לא צריך להחליק את השיער ולעשות גוונים לאפור.....שיהפכו להיות בלונד.... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

:roflmao:

אני לא בטוח שהוא היה מציל אותך ,לפרפר עם הרגליים זה נופל תחת קטגוריית "השתוללות בכביש ציבורי" וככזה , לפי משנתו ,אתה בן-מוות :lol:

פורסם

1 הקטע של הרמת גלגל בסיבובים קורה לי הרבה. זה שום דבר,כי רוב העומס נופל על הגלגלים הקידמיים.

2 למי שמשתולל בכביש יש זין קטן.

3 באזור רמת החייל יש כוסיות מרובות, אבל מחביאים אותם בדאנג'ן של קומברס ו"בינת" ומוציאים רק את המכוערות...

פורסם

חיפשתי אותו כמה פעמים ולא מצאתי...

כוסיות ? בבינת ?

האר את עיני.

:lol:

הרגת אותי עם החניה הזו. כשעברתי ליד הרכב שלך, נעצרתי כדי לוודא

שאני רואה טוב...

ממש דפוק אתה. :mad:

אבל דפוק טוב.

אהבתי.

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תוכן חדש...