Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינת היא אכן חברה די cusitless... :cry:

מגיע להם, האמת... עם הציוד החרא שהם מוכרים :p

מזל בפארקי תעשיה אחרים יש יותר :wink:

שדון, התמונונת שלך ק-ט-ל-נ-י-ת :!:

תומר, הייתי מציע פשוט לחלוט לך את האוטו.

ככה מחנים :?: נראה לך הגיוני :?:

חוצפן :!:

MCS 2008

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנסיון כל קשר בין בינת לכוסיות הו מיקרי לחלוטין.

בעבר עבדתי בדונג'ין הזה. :mad:

לפחות מהחלון שלי אפשר היה לראות אלפות\לאנצ'יות חביבות, המרים מפלצתיים והרבה מסכנים עם טפונטו :lol:

פורסם

אוי, הרסו אותי...

בפיז'ו UK הציעו לשים בובת ACTION MAN בפער בין הגלגל לריצפה, שתיראה כאילו היא מרימה את האוטו. זה נראה ככה:

:lol:

(יש להגדיל)

actionmanpug.jpg

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מסתבר שאני לא היחיד! זה איזה משהו דפוק אצל בעלי 106 ראלי (רק משהו אחד?!?)

חבר הולנדי שלח לי תמונה של האוטו שלו:

joaq106rallye_1_02_large.jpg

פורסם
אוי, הרסו אותי...

בפיז'ו UK הציעו לשים בובת ACTION MAN בפער בין הגלגל לריצפה, שתיראה כאילו היא מרימה את האוטו.

תותחים :mm_yeah:

אם כבר, מה אמרו האנגלו-סקסים האלה על התמונה היפנית למהדרין

עם כל הלאנטיכסים והג'אסטי תקועה באמצע :?:

מעניין... :roll:

נ.ב.

מישהו כבר ניסה עם ראלי Mk2 :?: (מאובזר במצלמה דיגיטלית... המממ)

דוד :?:

MCS 2008

פורסם

זה לא מספיק.

זה מה שנקרא AIR SPACE.ה דווקא מושג מעולם הג'יפים והתעופה,אבל לאחרונה משתמשים בו גם ברכבי כביש כדי לציין קשיחות.

בג'יפים,בראמפות RTI המטרה היא נגיעה של כל הגלגלים בקרקע-מה שמעיד על ארטיקולציית צירים גבוהה ועבירות טובה.

במכוניות כביש - FUCK IT.במשופרות -DOUBLE FUCK IT, עם פיצפוצי שוקולד למעלה.

המטרה היא השגת קשיחות מקסימאלית- מה שמבטיח אחיזה הדוקה .בניגוד לדעה הרווחת, לקשיחות לא אחראים בעיקר הקפיצים והבולמים,אלא השילדה עצמה, כלומר-סטראט ברייסים,אנטי רול בארז,בושינגים וכמובן כלוב.

צריך להיות טולראנס כלשהוא בין כל הרכיבים,כי מכונית זה לא סקטבורד (אם כן-הראלי שלי היתה קרש של POWELL .VALELY,עם צירי כסף וגלגלים של TONY HAWK- בלי צ'יז מאחורה! בכלל, מאיפה הרעיון המטומטם הזה של לקחת משהו מסוכן עם גלגלים ולשפוך עליו כסף כדי שיהיה מהיר יותר?!?) וצריך איזשהוא איזון בין שיכוך לבין התרסקות.

מה יותר קשיח יותר טוב-אבל אסור לקשיחות לבוא רק מבולמים (ר' מקרה האלפא סוד של ניר בן-ארי שפורסם כאן והובן שלא כהלכה) או רק מסטראט ברייסים. חייבים איזון בין כל רכיבי המכונית בהתאם לסוג הכבישים הנתון וגובה המגבלות שהנהג מוכן לקחת תוך התחשבות בנוחות מינימאלית כלשהיא.

פורסם

כל הכוסיות נמצאות בפיתוח, וכאן גם לא מחזיקים אותן בתוך ה Dungeons.

לא סתם יש אחוז כל כך גדול של חברי פורום שעובדים כאן: עזר, נמרוד, ערן, אריאל, גידי ובטח יש עוד, וגם לא לשכוח את כRובי מהאופנועים....

מאז שחזרתי לעבוד כאן אני מעשן יותר.... מחפש כל תרוץ לרדת למטה לחזית הבניין לכמה דקות של שטיפת עיניים. :p

אה... ויש כאן גם אחלה מכוניות :-)

ועוד דבר שנזכרתי.....

תמיד קל לזהות את הבחורות שבאות לראיון עבודה בסלקום כי הן מגיעות לכניסה הלא נכונה ושואלות אותנו איך נכנסים למשרדי סלקום.

במצב כזה מספיק להעיף מבט בוחן על הבחורה, ואנחנו יכולים להגיד לה עוד לפני הראיון אם היא התקבלה או לא..... :D:D:D

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לא סתם יש אחוז כל כך גדול של חברי פורום שעובדים כאן: עזר, נמרוד, ערן, אריאל, גידי ובטח יש עוד, וגם לא לשכוח את כRובי מהאופנועים....

:D:D:D

אהה.. ג'רמי לא נעים לי לתקן אותך, אבל אלא אם עיריית הרצליה סיפחה את רעננה אז אני לא עובד בהרצליה :p

With nasty big pointy teeth

פורסם
1 הקטע של הרמת גלגל בסיבובים קורה לי הרבה. זה שום דבר,כי רוב העומס נופל על הגלגלים הקידמיים.

2 למי שמשתולל בכביש יש זין קטן.

3 באזור רמת החייל יש כוסיות מרובות, אבל מחביאים אותם בדאנג'ן של קומברס ו"בינת" ומוציאים רק את המכוערות...

לא מחביאים אותם בכלל ,

שב קצת ב- ARCAFE ויש לך גם כוסיות הי טק טיפוסיות שהם SUGER MAMMY מצויינות ויש לך גם החברה ( והחברות) של "קשת" ...

מה רע ?

אזור מצויין להפיץ את הגזע בו .

פורסם

מאז שחזרתי לעבוד כאן אני מעשן יותר.... מחפש כל תרוץ לרדת למטה לחזית הבניין לכמה דקות של שטיפת עיניים. :p

ועוד דבר שנזכרתי.....

תמיד קל לזהות את הבחורות שבאות לראיון עבודה בסלקום כי הן מגיעות לכניסה הלא נכונה ושואלות אותנו איך נכנסים למשרדי סלקום.

במצב כזה מספיק להעיף מבט בוחן על הבחורה, ואנחנו יכולים להגיד לה עוד לפני הראיון אם היא התקבלה או לא..... :D:D:D

אין ספק בכלל !!

אני לא יודע למה אבל כוסיות וכסף אלה הם דברים שהולכים ביחד ! :wink:

לא מספיק זה שיש מלא מלא מלא מלא כוסיות בהרצליה

היופי זה שהם נוסעות בב.מ.וו ,מרצדס ובמקרים כואבים יותר... יגואר :twisted:

מה גם שכל פעם שאני נכנס לפיתוח אני מרגיש כמו בפאקי^&% תערוכת מכוניות... :evil:

אין ספק בכלל הרצליה זה ה-מקום.

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

פאק...

אין לי כסף...

הכל בראלי ובמחייה (הצעתי לאבא שלי להיות ספונסר. לשים סטיקר גדול על הצד של האוטו -

tomer 106 rallye drives for TEAM MOTY HADAR ,אבל הוא לא הסכים).

נצטרך ללכת על הקטע של מראה ואישיות.

IM FUCKED.... :lol:

פורסם
נצטרך ללכת על הקטע של מראה ואישיות.

IM FUCKED.... :lol:

Let's take it one step forward with this statement...

If that's what you're gonna rely on...

You're Doomed :!::evil:

אתה יכול להריץ מקצוע חדש... :idea:

פסיכולוג בגרוש, יועץ שיפורים, סוחר בפורומים... :lol:

:mm_yeah: בהצלחה.

throttle bodies, here you come :wink:

MCS 2008

פורסם

ועוד דבר שנזכרתי.....

אין ספק בכלל !!

אני לא יודע למה אבל כוסיות וכסף אלה הם דברים שהולכים ביחד ! :wink:

דוד

בנוגע לסלקום - בתור עובד חברה...אכן מפלס הכוסיות הוא מדהים , היפה הוא לראות את המזכירות של המנהלים "הכבדים" (שהן כוסיות בפני עצמן) לומדות את הנהלים ואז כשמגיעות בחורות חדשות הן תמיד יהיו כוסיות באותה מידה...פשוט נהדר...

ובנוגע לדויד,

אני מבין שיש לך הרבה כסף... :twisted: כלומר... החברה שלך , איך נאמר... :wink:

(התגובה נכתבה תוך בהייה בקליפ המדהים של "girls of summer" ... אחחח למה לא קוראים לי summer....

:-)

• תוכן חדש...