Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רמקולים אחוריים של JBL GT5-963

ואני מתכננן לחבר אותו למגבר וכנראה את הרמקוליים הקדמיים אני יחבר לרדיו דיסק... DEH-1150MP

ורדיו דיסק הנצילות שלו היא 4X50W .

מה שרציתי לשאול איזה הצעות יש לכם כדי לשפר את האיכות שמע מקדימה

כמו כן אני לא פתוח ליד 2 ומחירים עד 300-350 כך...

והגודל אני מתלבט או 5.25 או 4 אינ'ץ .

ועוד שאלה מעניינת למה אני לא רוצה מוצרים של חברת HERTZ בזאפ "יחיד" ורק קומפוננט.

תודה מיכאל.

פורסם

אם כבר- אז עושים ההפך: את הקדמיים מחברים למגבר ואת האחוריים לרדיו דיסק ( במקרה ויש לך מגבר 2 ערוצים או מגבר 4 ערוצים שעליו מחובר סאב בגישור ).

איזה מגבר יש לך ?

מקדימה תוכל להתקין קומפוננט מורל פולס, שיעשה עבודה טובה.

ועדיף לעלות מידה ל- 6.5 בעזרת טבעות עץ פשוטות.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

כרגע אני מחזיק ב מגבר JBL5-A504 640W

4 ערוצים.

וכרגע מתכנן על סאבוופר ורמקולים קדמיים יש בעיה תקציבית אבל בכל זאת אני רוצה לראות מה אני יכול להרשות לעצמי...

דרך אגב הרדיו דיסק שלי היינו 4X50W והרמקוליים האחוריים היינם 70W RMS כך יוצא שאני לא מנצל אותם כמו שצריך ובקשר לטבעות שאתה מציע, אני מעוניין לשמוע...

פורסם

הרדיודיסק שלך הוא בסביבות 4X18 RMS.

ואתה לא באמת צריך 70W בשביל האחוריים, הגברה של רדיודיסק תספיק.

אם כרגע יש לך רק 300 ש"ח הייתי מחכה וחוסך עוד קצת כדי לקנות משהו בסגנון מורל פולס (כמה שיותר גדול יותר טוב :wink:)

ושדרוג הבא קונה סאב.

מתחדשת*

פורסם

טוב אז כך

יש לי מגבר JBL GT5-A604

רדיו דיסק PIONEER DEH-1150MP

רמקולים אחוריים 6X9 / JBL GT5-A604

בסופו של דבר למגבר שלי יש 4 חיבורים

אז 2 הולכים לסאב

ונשארו לי עוד 2 כרגע אני מתלבט לשים אותם מקדימה או מאחור כי אני רוצה לנצל את הרמקול האחורי כמו שצריך ואתה אומר לי שהרדיו דיסק ינצל כי בסופו של דבר יוצא לי בערך אם זה RMS 70W כנראה בערך בין RMS10-7 וברדיו דיסק זה RMS50W אז כנראה משהוא כמו RMS 5-6W בכל זאת מישהוא יודע איך לבדוק זאת.

שאלה דחופה אני רוצה להתקין הכול היום

אני ישם מגבר מאחור "סאב מאחור עדיין אין" ואז יעביר קבל לאחורי או לקדמי מהמגבר ? ואז נשאר לי מקום ברדיו דיסק לעביר לקדמי או לאחורי ?? חשוב לדעת

תודה מיכאל.

• תוכן חדש...