Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר זמן רב מאוד עם אותו סטאפ הגיע הזמן להשתפר.

התחלתי לפני מספר חודשים בהחלפת הקומפוננט הקדמי ל GTO 6507C

הHU שלי הוא פיוניר deh-7450MP הישן והטוב שאני מאוד מרוצה ממנו.

נסיים עם הרכיבים הפחות איכותיים :

רמקולים אחוריים מקוריים בדלתות האחוריות שעושים את העבודה אבל הגיע הזמן להתקדם .

מגבר ADM 360W 2-WAY שמלווה אותי כבר מספר רכבים ועשה את העבודה נאמנה עד כה.

עכשיו נתקדם לדרישות:

קומפוננט קדמי - כמובן נשאר. הוא בן מספר חודשים.

HU - חשבתי על שדרוג לאחד המכשירים של פיוניר שכוללים USB, למשל 690UB.

אני מעוניין בתצוגה יפה לעין,לא מה שקיים בדגמים הנמוכים של פיוניר.

חשוב לי גם קליטת רדיו איכותית ומעבר מהיר בין שירי MP3

אופציה לדיבורית BT מובנית תתקבל בברכה גם.

מגבר - רוצה להעיף את מה שיש היום ולהחליפו במגבר 4way איכותי, אבל איכותי בסטנדרטים של כאלה שהם לא חובבי אודיו מושבעים.

המועמדים כפי שאני רואה כרגע:

GTO 75.4

GTO 1004

MAC AUDIO 4200

ובנוסף : סאן דאון 50.4 שהבנתי שיעליב אותו להיכלל בשלישייה מעלה אז אני רושם בנפרד.

סאב:

הדרישות מינימליסטיות. דרישה עיקרית : שלא יתפוס הרבה מקום בבגאז' (כלומר לא יותר מ10 אינץ' ועם תיבה קטנה)

דרישה נוספת: הדגשת הבאסים שחסרים לי בקומפוננט הקדמי (כרגע אני מקבל אותם בצורה עלובה מהאחוריים בדלתות האחוריות)

מועמדים :

אל תצחקו עליי, אבל ראיתי את הסוני 10 אינץ' שבא עם תיבה מקורית ותופס כלום מקום.

ראיתי אצל מישהו גם 8 אינץ' של פיוניר 308D4

מועמדים יותר רצינים : ID8 או ID10 אבל לא בא לי לבנות עבורם תיבה.

התקציב מוגבל יחסית אז אשמח לשמוע הצעות מתאימות,

אל תשכחו שאני לא חובב אודיו מושבע אבל כן רוצה לשמוע איכות בלי עיוותים ולפעמים קצת חזק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רשמת הרבה דברים, חוץ מהדבר החשוב ביותר - מה התקציב הסופי שלך לרכישת הרכיבים?

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

תקציב:

מגבר עד 1K ,רצוי פחות. אפשרי משומש.

סאב: סביבות ה500-600 כולל תיבה. לא יודע אם כדאי משומש. כנראה שלא.

HU : סביבות ה1K עם אופציה למשומש מדגמים גבוהים שיכנס בתקציב.

את הכסף הגדול אני משקיע כרגע בקוסמטיקה, שיפורים, טיפולים ולוחמה אלקטרונית שעולה לא מעט כסף:)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הי,

תראה אם אתה לא חובב סאונד מושבע ואתה מעוניין גם בפאנל עם תצוגה מגניבה אז אתה די נשאר עם פיוניר, שהסאונד שלהם לא מי יודע... (מתבטא במתכתיות וסאונד "צר" "קר" או איך שתקרא לזה)

מבחינת הגברה בין האופציות שהצעת ובכלל בסכום הזה המק אודיו הוא הבחירה המוצלחת בעיני, לשני חברים שלי יש אתה מוזמן לבוא לשמוע (אחד מהם עם גוף MK4)

בנוגע לסאב... תכלס באוטו שלך הכל נשמע טוב... (גם לי יש כזה...:lol: )

האוקוסטיקה בגולף מצויינת. אני לא מכיר כל כך את הסאבים בטווחי המחירים האלו ולכן אין לי מה להגיד יותר מידי, פשוט אל תקנה מעל 10" אל תקנה זבל סיני ותפנק בהגברה טובה.

כשתרצה לכוון אתה יותר ממוזמן לקפוץ.

GOLF GTI 1.8T

פורסם

הכל עניין יחסי בחיים, צריך לשים את הגבול איפשהו.

בפאנל אני נעול על פיוניר, השאלה רק איזה דגם מומלץ כי יש אין ספור דגמים.

במגבר המאק אודיו קיבלתי עליו חוות דעת לכאן ולכאן שנעות בין זבל סיני לבין תמורת מצוינת לכסף.

בסאבים אף פעם לא הבנתי ומעולם לא היה לי סאב לכן יותר מעניין אותי הגודל. הסאב של הסוני ממש מיניאטורי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל אני קונה רק מוצרים רק של היבואנים הרשמיים, במקרה של פיוניר "עוזי רדיו"

את הדגמים שאצלו במחירים שלך אתה לא תאהב לדעתי.

דגמים אחרים שנראים לי טובים ולטעמך DEHP6050UB

GOLF GTI 1.8T

פורסם

גם אני קונה רק מעוזי רדיו.

בשביל משהו טוב אני מוכן להוריד את החסם מעלות המכשיר כי אני מחזיק מכשירים במשך שנים רבות.

עם זאת ה7000BT בייבוא רשמי נכנס באיזור ה1300 ש"ח ככה שזה עדיין בתקציב ומכיוון שלא לחוץ לי רדיו עם BT אז חשבתי שהתקציב שלי כן הגיוני.

אני לא חושב שהמחירים שלי תלושים מהמציאות , כי מגבר טוב אפשר להשיג באיזור ה1K (חדש) וסאב מתאים לדרישות שלי באיזור ה500-600 אבל מצידי תציעו עם חריגה מהתקציב, אם זה משהו שבאמת מהווה מהפכה ושווה את זה, אני אשים עליו את הכסף.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
סאב:

הדרישות מינימליסטיות. דרישה עיקרית : שלא יתפוס הרבה מקום בבגאז' (כלומר לא יותר מ10 אינץ' ועם תיבה קטנה)

דרישה נוספת: הדגשת הבאסים שחסרים לי בקומפוננט הקדמי (כרגע אני מקבל אותם בצורה עלובה מהאחוריים בדלתות האחוריות)

מועמדים :

אל תצחקו עליי, אבל ראיתי את הסוני 10 אינץ' שבא עם תיבה מקורית ותופס כלום מקום.

ראיתי אצל מישהו גם 8 אינץ' של פיוניר 308D4

מועמדים יותר רצינים : ID8 או ID10 אבל לא בא לי לבנות עבורם תיבה.

התקציב מוגבל יחסית אז אשמח לשמוע הצעות מתאימות,

אל תשכחו שאני לא חובב אודיו מושבע אבל כן רוצה לשמוע איכות בלי עיוותים ולפעמים קצת חזק.

יש גם סאב של JBL בגודל 8 אינטש, נראה לי שזה מתאים לרמקול הקדמי שלך.

פורסם

טוב, התחלתי לקבל קצת כיוון.

HU : פיוניר6050UB . אשמח לשמוע דיעות בעד ונגד. על הנייר עושה רושם שזה בדיוק מה שאני צריך. (מחיר קצת יותר מאלפייה לייבוא רשמי של עוזי רדיו)

מגבר : אני מתחיל להתכנס לכיוון ה JBLים.

סאב: עדיין אין לי מושג. אני בודק את ה JBL , אם כבר מערכת JBLית ,אז כבר.

אגב : מישהו יודע אם אפשר לקנות HU של פיוניר ישירות מעוזי רדיו ? מכיוון שאני מתקין לבד אין לי עניין לקנות ממתקינים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני קניתי את הסאב של סוני המצחיק הזה. יש לי פולו 2003. לדעתי הוא לא רע. הוא עולה בסביבות ה 550.

בקשר ל8 אינץ' יש לך גם HERTZ ES200 , שאמור להיות לא רע. ואם תלך על 10 אינץ' אז ES250 שהוא גם טוב.

פורסם

לא ידעתי שיש כאלה סאבים מוכנים . אם זה נשמע לך טוב אז תתחדש , כי זה חוסך את הבנייה של הקופסה (ו550 ש"ח זה לא יקר לסאב עם תיבה מקורית כי בזאפ הסאב של 8 אינטש הוא לא זול כ"כ) .

פורסם

למען האמת עוד לא מצאתי מקום שאפשר לשמוע אותם בו.

ברוב המקומות הם מונחים בצד ולא ממליצים עליהם.

יצא לי להחזיק אותו ביד, המידות שלו פנטסטיות - ממש מימדים מזעריים , ואכן הנושא של

העובדה שאני לא אצטרך לבנות קופסה הופך את זה לאטרקטיבי, השאלה אם הוא נותן איכות סבירה (אני לא מחפש יותר מזה)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...