Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג RCA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מדובר בכל 4\6 מחובר? הוא ניתן להפרדה?

לדעתי תלך על האופציה של קנו הRCA מדגם קריסטל וסגור עניין , ד"א אני גם הזמנתי כאלה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקווה שאתה באמת סידרת את הבעיה בדלתות ולא עקפת אותה שוב, נסיון להחליף RCA לא יפתור לך שום דבר למעט הרעשים וזה במידה והם באמת נובעים מהRCA.

הRCA של הסאונד קווסט לא נראה שיש לו סיכוך שווה במיוחד ולכן אותו באמת הייתי מחליף רק בשביל ראש שקט - קפיצה אחת קטנה למחסני חשמל ואתה קונה כבל RCA עם סיכוך כמו שיש לאלמני שלך - כבל של לקסוס ב80 שקלים בערך חמישה מטרים.

או שאתה יכול לעשות כבל בבניה אישית שיהיה שווה פי כמה מהעלות שלו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בניה אישית?

נשמע נחמד... אני אוהב להלחים.

יש לך המלצה/מקום/לינק/מידע על פלאג RCA וכאבל מומלץ? (ראיתי שהמגמה היא twisted pair + סיכוך)

(אני כרגע בונה כאבל LINE OUT איכותי לIPOD, לא דרך יציאת האוזניות)

ואדי, לא עקפתי את הבעיה, נשבע! :-P

בקרוב ההוכחות... אפתח שרשור אחר

פורסם

תנסה את בלצר אלקטרוניקה על שדרות הר ציון ליד תחנה מרכזית חדשה...

יש להם מחברי RCA עם נעילת הברגה - בוא נאמר שאתה תפרק את צלע הקירור של המגבר לפני שאתה תצליח להוציא את הRCA אם לא תשחרר את ההברגה. ציפוי זהב...

אתה יכול לקנות דרך מדיסאונד אם אתה רוצה

www.madisound.com

אתה יכול להכין ב120 שקלים כבל ששווה 500

אתה יכול להכין באלפייה כבל שיהיה שווה את זה בדולרים

אבל אם אתה תגיד לי שאתה שומע הבדל בסאונד - אני שולח אותך לאשפוז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פלאג RCA זה נחמד, וזה לא בעיה להשיג

אבל איפה אני משיג כאבל twisted pair + סיכוך כיווני (כמו בסטינגר/קנו) שמתאים לאודיו? וכמה עולה מטר?

פורסם

בלצר אלקטרוניקה למשל... מדיסאונד למשל... אני בטוח שגם אצל דקדה...

אולי אתה גם רוצה להוסיף שרוול אנטיסטטי לסיכוך כפול... אל תשכח שרוול מתקבץ על הכל..

Pioneer TS-X150

פורסם

אני ממליץ על סנטרוניקס ברמת גן ( ליד חבר שלך שעשה לך את ההתקנה הראשונית :) )

יש להם כבלים של sommer ( סגנון של canare )

הם הכינו לי את הכבלים לcar-pc - כבל של sommer ופלאגים של neutrik

כבל מומלץ אם תצליח להשיג זה canare star quad לדוגמא

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

פיוז בגבעתיים... לא חסר מקומות

www.fuse.co.il

ואח"כ אל תאשים אותי שהם הצליחו לדחוף לך את אחד מחוטי הוודו המנופחים ביותר של VDH במחיר של 100 שקל למטר :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אופיר - מה המחירים של הפריטים שרשמת?

אדי - כן פיוז אוהבים לדחוף כל מיני שטויות, יש שם אגף שלם של כבלי וודו, חלק באמת נדחפו לי שקניתי אצלהם את המערכת בבית :roll:

אני גם לא חושב שיש להם כאבלי interconnect מסוככים להלחמה.

פורסם

תחליט מה אתה מחפש מבין הכבלים הבאים:

כבל מהיר,

רמת סיכוך גבוהה זו מאפינת כבל זה במהירות,דינמיקה,ופתיחות בגוון הצליל.
:roflmao:

כבל בעל סאונד שכבתי,

. כבל זה ניחן במוסיקליות מדהימה ,שכבות ,ואיזון פנומנאלי לכיוון הסאונד הכללי.
:roflmao:

כבל לצרכים רכים ועמוקים,

כבל זה ניחן בפתיחות,נקיון, מיד רך ובאס עמוק והדוק
voodoo-buddy.jpg

ועל זה נאמר בתורתנו הקדושה "cut the bullshit".

פורסם
אופיר - מה המחירים של הפריטים שרשמת?

אדי - כן פיוז אוהבים לדחוף כל מיני שטויות, יש שם אגף שלם של כבלי וודו, חלק באמת נדחפו לי שקניתי אצלהם את המערכת בבית :roll:

אני גם לא חושב שיש להם כאבלי interconnect מסוככים להלחמה.

אממ אני השתמשתי בכבל פאטצ' 4 גידים שעלה משהו כמו 9-10 שקל למ'

זה הדבר היחיד שאני זוכר מהמחירים של הבודדים

מבחינת סה"כ הכנתי 3 כבלים :

2 x כבל 3.5 מ"מ ל2 rca באורך 3 מ' בערך

כבל 3.5 4 pole ל3 rca באורך 3 מ' בערך

שלושתם עלו לי בערך 300 שקל

לצורך העניין בדקדה רצו 80 שקל על כבל סיני בסגנון ( ופי 2 לכבל איכותי בסגנון canare )

ולכבל המיוחד ( 4 pole ) בכלל לא קיבלתי תגובה :\

אני אישית הכנתי custom כי אין כבלים כאלה בשוק ( 3.5mm סטיראו לrca יש , אבל לא 4 pole בחיווט שהaudigy צריך )

בסוף יצא לי יחסית זול לכבל איכותי

אני חושב אבל שאם אין צורך אז אין טעם להכין במיוחד אלא אם בא לך להלחים לבד..

זה לא שווה את הטרחה , הדברים שיש בשוק היום זולים וטובים

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

כבל לצרכים רכים ועמוקים?

אני חושב שיש לי אחד כזה :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב חבר'ה, תודה על העזרה

החלטתי לרדת מלבנות לבד את הRCA משיקולים כאלו ואחרים

והחלטתי שאני רוצה את זה:

Monster cable XLN 401:

http://cgi.ebay.com/NEW-Monster-401-XLN-4C-4-Channel-RCA-Audio-Cable-4M-13_W0QQitemZ290387126115QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439c6be763#ht_4466wt_1165

וזה היחיד באיביי... (סוניק אלקטרוניקס)

מישהו יכול לעזור לי במציאת מקום/אתר בו אפשר להשיג את המוצר במחיר דומה אבל בעלות משלוח שפויה יותר? (הכבל שווה 35$ והמשלוח 100$ נו באמת)

פורסם

כבעל כבלי מונסטר ממליץ בחום על החברה וסוג הכבל שהעלית כאן.איכות עבודה וחומר מחברה אמינה במחיר שפוי בהחלט.יש את עניין המשלוח מהחנות.אם יש לך מכר שגר שם שיכול לשלוח לך-עשית עיסקה משתלמת למרות שמשלוח לארץ ייקר במקצת את העניין.

• תוכן חדש...