Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברכבי יש תופעה, כאשר המנוע חם, הוא לא מצליח להניע טוב.

הוא פעם מניע טוב ופעם לא.

הלכתי לבחור בחלקי חילוף לרכב לאחר בדיקה של החוטי הצתה הוא אמר שהם במצב טוב, הוצאנו פלאגים ראינו יש קצת צהוב על הפלסטיק מעלה ההברגה שלהם, ומכאן שהניצוץ בורח והם צריכים החלפה, החלפתי אותם, שוב האוטו בקושי מניע.

הלאה, הוא אמר בטח החיבורים של המצבר לא טוביםם, הוא ניקה לי אותם וחיזק, לא מניע. אמר בטח משהו לא טוב עדיין עם החיבורים. הוא חיבר עם כבל התנעה את המינוס של המצבר לפח, ברזל, מינוס כביכול - לא הצליח.

לאחר שהנעתי את הרכב בסופו של דבר הוא בדק לי מצב טעינה ומצבר, והוא אמר האלטרנטור טוען מעולה והמצבר אין לו בעיה.

חשוב לי להזכיר, לדוגמא בבוקר - הרכב מניע מכה אחת, אין שום בעיה, הבעיה היא רק כשהרכב חם.

בעל המקום אמר לי שכנראה זה הסטרטר שלי ב 99.9%.

הרעש שנשמע הוא כאילו שומעים ניסיון הנעה אבל הוא נחלש מתחזק נחלש מתחזק עד שאחרי כמה שניות נדלק.

כלומר הרכב מניע בסופו של דבר, כמובן לאחר החזקה של סוויץ בסביבות ה 4 שניות.

בנוסף אם כן מדובר בסטרטר, אפשר המלצה למקום באזור נס ציונה , גדרה , רחובות, יבנה, רמלה, שמתעסק בזה? תיקון או לקנות אחד משופץ, מה העלות

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

צריך קודם לוודא שאכן הבעייה היא מהמתנע (סטרטר) ולא ממשהוא אחר (כחיישן חום מנוע פגום ועוד).

בעל מקצוע ישמע ויאבחן מייד, כשהמנוע חם, אם המתנע מסתובב מהר כראוי או לאט כי הוא פגום.

תוכל לגשת ישר אל המקור שזה מכון לשיפוצי מכליי חשמל (מתנעים ואלטרנטורים) שיש לו גם מוסך לבדיקה והחלפת

המכללים וראשית יבצעו בדיקה למתנע: www.auto-start.co.il

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...