Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

לפני קצת יותר משנה התקנתי 'שלטי נוחות' - כלומר מנגנון אלחוטי עם צמד שלטים-רחוקים, ששולטים בנעילה המרכזית (וגם החלונות החשמליים נסגרים אוטומטית). אתמול העסק הפסיק לתפקד. כלומר, אני מצליח לפתוח את הרכב רק ידנית, ע"י הכנסת המפתח לדלת הראשית.

יש לציין, שיש סוללות בשלטים, ונורת ה-LED שלהם פועלת, כך שהבעיה אינה בשלטים, לדעתי.

אולי נשרף פיוז? מישהו יודע איזה פיוז שולט בתחום הזה? אני לא מבין בכך, ולא רוצה סתם לשלוף פיוזים.

אני יכול כמובן לחזור למקום שהתקין לי את המוצר. אבל, עברה יותר משנה, ודבר שני אני כברלא גר בסביבתו, וזו טרחה גדולה מדי לנסוע לשם.

יש הצעות?

תודה

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
האם יש לרכב נעילת דלתות מקורית? ז"א שאתה יכול לנעול/לפתוח את כל הדלתות דרך המפתח המכני בצד דלת נהג.

The answer is yes. i'm sorry for the english, my keyboard broke down...

פורסם

בהתקנה סטנדרטית, בדלת של הנהג הוסיפו מנוע יחיד של נעילה מרכזית המחובר לפיקוד של המקלט/אזעקה.

תבדוק עם מנורת ביקורת אם יש שם פולס בזמן שאתה מפעיל את השלט. אם כן, תחליף מנוע נעילה מרכזית. אם לא, תאתר את המקלט, ותבדוק אם הוא מקבל מתח. אם כן, הוא כנראה תקול.

מסובך? לך לחשמלאי.

:turn-l:
פורסם

טוב, תודה על עזרתכם. נראה לי מסובך מדי עבורי...חשבתי אולי להתחיל באגף הפיוזים.

בכל מקרה, כנראה אקפוץ לבמקום שבו התקינו לי את הנעילה, למרות שזה כבר לא בסביבה הקרובה שלי.

פורסם

גם לי זה קרה ..

אצלי הסיבה שהשלטים לא הצליחו לעלות על התדר ..

(למקרה שלא הבנת - ברגע שאתה לוחץ על השלט הוא משדר תדר ישירות למח ..)

כנראה בלאי של השלטים ..

לך לחנות (יש ברחובות - "סאונדר" חנות למערכות לרכב) ששם משכפלים שלטים ..

יכול להיות שזו לא הבעיה שלך .. אבל שווה לבדוק ..

• תוכן חדש...