Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! צריך ייעוץ לגבי סט אפ מורכב שתכננתי ודורש ידע רב!

יש הרבה אלמנטים בגלל שאני אוהב לשמוע בעוצמות גבוהות ובסאונד נקי למעשה יש כאן 2 סטים של בוסטון אקוסטיק שנוספו להם טוייטרים פיקולו של מורל

בקורות הרכב יהיו מותקנים 8 טוייטרים :

4 טוייטרים של מורל פיקולו (2 בכול צד)

4 טוויטרים של בוסטון אקוסטיק פרו (2בכול צד)

כשלמעשה הטוויטרים של המורל יהיו התדרים הנמוכים בסופר טוויטר והטוויטרים של הבוסטון יהיו הטדרים הגבוהים בסופר טוויטר ,כלומר בכול קורה יהיו 2 טוייטרים של מורל ו2 טוייטרים של בוסטון

בדלתות הרכב יהיו 4 וופרים של בוסטון פרו (2 וופרים בכול צד)

מגברים:

1) מגבר 4CH לטוייטרים מורל(טוייטרים שיינגנו את הנמוכים בסופר טוויטר)

2)מגבר 4CH לטוויטרים של הבוסטון(טוייטרים שיינגנו את הגבוהים בסופר טוויטר)

3)מגבר 4CH לוופרים

4)מגבר מונו לסאב

החיתוכים ייעשו ישירות מכול יציאה במגברים

2 קבלים סטינגר

צריך עזרה בנוגע לחיתוכים של התדרים בכול האלמנטים הנ"ל :smile:

צריך ייעוץ ממומחה שמבין בקבלים ורכבי אלקטרוניקה

תודה

אביעד

פורסם

ובמקום כל הסיפור הזה לא עדיף סט 3 חלקים מקדימה?

טוויטר,מיד,מידבאס,או 2 מידבאסים בכל צד

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

• יש לי סט 3 חלקים של מורל ELATE שמוצע למכירה דרך אגב, הצורך להרכיב 2 סטים היא פשוט אי יכולת לקבל איכות שמיעה מצויינת בעוצמה גדולה הסט של ה-ELATE נחשב אחד הרציניים אבל לא מספיק חזק לעוצמות שאני מחפש
  • יש נטייה לרמקולים ,בעוצמות גהוהות להיתעוות כמו גם נטייה של מגברים לעוות כשמנצלים אותם עד הסוף

פורסם

עם איזה מגבר אתה מגביר את המורל?

אקטיבי או פאסיבי?

וכמות הטוויטרים לא תשפר לך את האיכות.

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

תקצץ בטויטרים! זה כל כך חסר טעם שאין לך מושג.

מה עם סאב? מרכיב די עיקרי בכל מערכת שמיועדת לעוצמה חזקה.

מתחדשת*

פורסם

לא מבין מאיפה בא התכנון שלך

כמה spl אתה מתכנן להוציא a-weighted בכלל?

חישבת כמה דציבלים בכלל יוסיף כל הריבוי אלמנטים שעשית פה?

איזה dsp בדיוק תשים כדי לשלוט על כל הסלט שיהיה בסאונד? אפילו אם תשים את הטוויטרים צמודים אחד לשני האורכי גל שהם אמורים לנגן כל כך קטנים שיהיו לך פיקים וביטולים מטורפים בכל הספקטרום

במקום כל הוואג'אראס שעשית פה ( שאין לי מושג מה בכלל הפואנטה )

חשבת ללכת על הורנים?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יש לי בעיה , אני רוצה לשמוע את כול הספקטרום בעוצמות חזקות האוזן שלי מאוד רגישה לגבוהים אז תסביר לי איך אתה מקבל בערך 200 RMS בכול צד ובכול הספקטרום אם נגיד קומפוננט 3WAY מורכב לי כרגע סופר טוויטר שבנוי מפיקולו של מורל ולגבוהים הטוייטר של בוסטון אני מקבל תחום גבוהים יפה אבל לא מספיק חזק ! בשלב מסויים יש חירחורים אני מאמין מהפיקולו

אז חשבתי על סט שירכיב סופר טוויטר כפול כשכל אלמנט חתוך ישירות מהמגבר ככה אני מקווה למנוע סלט בסאונד

פורסם
ובמקום כל הסיפור הזה לא עדיף סט 3 חלקים מקדימה?

טוויטר,מיד,מידבאס,או 2 מידבאסים בכל צד

+1:x גם אני חושב ככה

פורסם
י ככה אני מקווה למנוע סלט בסאונד

ככה אתה מקבל סלט בסאונד!

איזה הגברה יש לך?

ECLIPSE 7200 MK II

• תוכן חדש...