Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון גולף 95 - הערכה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

בבעלותי גולף 95 1600 אוט' שעומדת כבר 3 שנים בשמשגשם ללא טסטים (מאז 2007).

המצבר הלך אך הגומיות (בחנתי את גומיות הדלתות וכמה בולטים באיזור המנוע) במצב די טוב, לא יבשות ולא מתפוררות.

צמיג אחורי אחד הלך בינתיים.

המנוע במצב פיקס.

לפי דעתכם, בכמה אני אוכל לתקן את הרכב? (ועל הדרך, כמה עולה כל טסט? אני לא מצליח למצוא איזו קבוצת רישוי הרכב).

תודה מראש, אם צריך עוד פרטים בקשו.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

ערב רב לך ידידי.

יש להכפיל אגרת טסט ב3, כלומר באיזור ה3000 שח לרישוי בלבד.

מעבר לכך, אם זכרוני אינו מטעני, תצטרך להעביר את הרכב בדיקת טכניון, עקב כך שלא בוצע מבחן רישוי מעל שנתיים.

בדוק האם בכלל כדאי להכנס לדבר או למכור את הרכב לפירוק (תלוי בערך הרכב)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איפה כתובים החוקים להשמשת רכב?

בדקתי ואתה אכן צודק בקשר לבדיקת הטכניון.

אך מבקשים לקנות את הרכב ב500 ש"ח וחבל לי על הרכב הזה, אני יודע שהוא שווה הרבה יותר (פי 10 לפחות!).

פורסם

לא צריך שום בדיקת טכניון, כי זה לא רכב מיושן.

בדיקת טכניון צריך לעשות רק למכוניות מעל גיל 19, שעמדו ללא טסט מעל שנתיים.

מודל 95 עוד לא בן 19.

צריך לשלם את כל הטסטים, 3 שנים אחורה, ואפשר לגשת לטסט רגיל. (אחרי הכנה וטיפול כמובן)

מה הסיבה, בגללה האוטו הועמד לפני 3 שנים ?

פורסם

האמא קנתה קורולה 07.

אז בכיף.

אם אין לי את פתקי התשלום של הטסט (הגיוני, לאחר 3 שנים), איך אני משלם?

מהי הפרוצדורה?

אילו בעיות ייתכנו?

פורסם

אמא או אבא (מי שהאוטו רשום על שמו) הולכים למשרד הרישוי באיזור שלכם, עם תעודת זהות, ומבקשים להוציא רישיון רכב עדכני.

ברישיון שיצא יופיע הסכום הכולל, שצריך לשלם, כלומר 3 שנים אחורה + טסט נוכחי, בערך 3500 ש"ח.

אני מציע, לפני שמשלמים את הסכום, לגרור את האוטו למוסך, שינסו להניע אותו, ויתנו הערכה כללית לתיקונים.

ואז תחליט, מה אתה רוצה לעשות.

• תוכן חדש...