Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני צריך המלצה למערכת לסובארו אימפרזה שנת 2000 בתקציב של 3000 ש''ח כולל התקנה.

אני צריך רדיו דיסק, מגבר, סאב ורמקולים ( יש לי רמקולים של Infinity 6002i חדשים)

תודה :)

פורסם

לדעתי ישנם כמה אפשרויות:

הרדיו דיסק לדעתי צריך להיות 3050,שעלותו כ560 שח, ותוסיף אותו ואת ההתקנה שעלותה בערך 700 שח לכל הצעה.

1:

מגבר: פיניקס גולד יד 2 \1004 יד 2.

קומפוננט :מורל טמפו חדש\ דוטק אוביישן יד 2.

סאב: קיקר חדש c12.

2. פיניקס גולד יד 2 \ 1004 , גם הוא יד 2.

קומפוננט : מורל דוטק אוביישן חדש.

להיות ללא סאב ואולי בעתיד להוסיף.

3. jbl cs60.4 חדש.

מורל טמפו חדש\דוטק יד 2.

קיקר c12 חדש.

זה לדעתי.

פורסם

אם יש לי אפשרות לעשות את ההתקנה ב300 שקל בערך, כדאי להוסיף את ה300 שקל למגבר איכותי יותר(חדש)? או להשקיע במשהו אחר?

יש לי גם קומפוננט Infinity 6002i לאן כדאי לי לחבר אותם אם אני מביא את הטמפו? ומה כדאי להגביר?

אתה יכול להביא לי קישור למגבר של פיניקס כי אני לא מוצא אותו בזאפ?

תודה =]

פורסם

התקנה של מי ? לא שווה ללכת על מתקין זול ולצאת עם פלסטיקים שבורים וחיווט זול.

לא שמתי לב לאינפיניטי, אבל הם קוקסיאלים ולא קומפוננט, אם אתה רוצה תתקין אותם בהתחלה, אם לא תאהב, תמכור אותם ותקנה קומפוננט .

פורסם

המתקין הוא פשוט מישהו שאני מכיר בגלל זה המחיר הזול.

לגבי האינפיניטי, אם אני מרכיב אותם מקדימה ואת הטמפו מגביר מאחורה- יצא לי מזה משהו טוב?

ואיפה כדאי להוסיף את ה300 שקל הנותרים?

פורסם

המגבר של JBL מספיק חזק בשביל האוביישן והקיקר?

וכדאי לי להחליף את האינפיניטי לרמקולים קוקסיאלים אחרים או להישאר איתם?

• תוכן חדש...