Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב10K או רכב ב20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אנחנו זוג צעיר אשר מתלבטים בין שתי אופציות הקשורות לרכב חדש.

א. קנייה של רכב ב10 אלף ש"ח (עם 5 אלף בצד לטיפולי מוסך)

ב. לקחת הלוואה על סך עוד 10 אלף ולקנות רכב ב20 אלף (כנ"ל 5 אלף בצד).

אנחנו מתכננים ליסוע עם הרכב כ1000 ק"מ בחודש, בכבישים בין עירוניים בעיקר.

קשה לנו לבצע את החישוב הכלכלי, האם קנייה של רכב ב10 אלף היא סיכון גדול מדי? או שמא עם בדיקות נכונות אפשר לשרוד 2-3

שנים עם רכב כזה בלי יותר מדי טיפולים?

שאלה נוספת היא איזה רכב כדאי לרכוש בכל אחד מהאופציות?

בתודה מראש לכל מי שעונה!

יושי

פורסם

אתה יכול למצוא רכב ב10 אלף שיהיה אמין יותר מרכב ב20 אלף, תלוי ברכב ספציפי ומצבו בכל זאת 20 אלף לא קונים לך רכב חדש מהחברה עדיין משומש.

איזה רכב אתם מחפשים? משפחתי סטיישן האצ'בק? רכב עירוני או לנסיעות בינעירויות? מה חשוב חוץ מהאמינות? דלק? בטיחות?

ספר קצת איזה רכב אתם מחפשים.

צא מנקודת הנחה שאתה יכול למצוא רכב שמור ב20 אלף וגם ב10 אלף, מין הסתם הרכב של העשר יהיה ככל הנראה פחות בטוח פחות חדיש באביזרי חשמל נוחים כגון הגה כוח וחלונות חשמל, והרכב ב20 כן יכלול את אותם דברים. השאלה היא עם אתה מוכן להשקיע עוד עשר אלף בשביל בטיחות ונוחות?

אה וגם ב20 אלף אתה מתקדם יותר לשנת 2000 תלוי ברכב ב10 אתה שואף ל95 שוב תלוי ברכב.

אני הייתי בוחר ברכב בעשר אלף כי לדעתי כמה שפחות חשמל כמו הגה כוח וחלונות חשמל שעושים לך חיים נוחים אבל ממש לא זולים לתיקון בעת צורך, גם מנועים פשוטים יותר של רכבים משנת 95 ומטה פחות חיישנים ופחות מה שיתקלקל, אני מדבר בכללי תמיד יש יוצאי דופן.

פורסם

תודה על התשובה המהירה!

אנחנו מחפשים רכב קטן (משהו כמו סוויפט או פונטו מבחינת גודל)

אנחנו הולכים על ידני, כדי לחסוך דלק, וכי אני אוהב ידני יותר.

נוחות היא פחות קריטית, גם כי ניסע איתו 2-3 בשבוע גג וגם כי זה רכב שבהגדרה הוא רכב מעבר עד שיהיה יותר כסף לרכב רציני.

בשאר הקריטריונים אנחנו לא כל כך מבינים, בכל זאת, פעם ראשונה...

פורסם

אם תמצא פיג'ו 205 מסוף הייצור (שנת 98 - 99 ) מנוע 1400 ידני שמור תהנה מרכב נח ואמין.

שרייד / סוויפט היא גם אפשרות לא רעה (אבל פחות נוחה לנסיעות ארוכות כמו שאתה כותב שתעשו).

באופן כללי, בתקציב שלך באמת כדאי לחפש רכב ידני, (בגלל עלויות אחזקה גבוהות של גיר אוטומט - במידת הצרך),

ובאופן פחות כללי, קנה את הרכב השמור ביותר, גם אם זה אומר לקחת הלוואה של 5K ש"ח ולהגיע מ 10K ל 15K ש"ח.

רכב שמור (ולא משנה מה ארץ המוצא) ישרת אותך נאמנה ב 3 שנים הקרובות.

רכב איטלקי / צרפתי יעלה פחות וייתן יותר תמורה / נוחות לשקל מרכב יפני באותו שנתון, לא בהכרח שהיפני יהיה אמין יותר,

אחרי 10 שנים על הכביש כל רכב והבלאי שלו / רמת התחזוקה שלו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...