Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני על סף קניית רכב בתקציב של 45-50 אלף שח . הכיוון היה קנייה מהשוק הפרטי, אבל נוכחתי לדעת שבתקציב כזה אני יכול להביא **** להביא = לרכוש *** רכבים יחסית ישנים על הכביש .הצצתי באתרים של חברות ליסינג ונראה לי שאם אני אוסיף לסביבות ה 60 אלף אוכל להביא **** להביא = לרכוש ***רכב יחסית חדש שנת 2007 , כמו סובארו ,מזדה 3 פ8וקוס ..

שאלתי היא : מה ההשלכות של רכב ליסינג והאם עדיף ללכת על רכב פרטי ולהתפשר בשנים או על רכב ליסינג כאשר אני חושב גם על מכירה עתידית ולא הכי רוצה להתקע עם הרכב .

פורסם

תלוי גם מה מצב הרכב.אני רכשתי מליסינג "מציאה"בזמנו.וכשמכרתי אותה.מכרתי אותה אפילו מעל מחירון של"פרטי".תלוי בדגם ומצב רכב

פורסם

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות. אני קניתי כמה פעמים הליס (כולל הפוקוס הנוכחית).

שאתה קונה מפרטי, ההנחה (המוטעית לטעמי) היא שמדובר על רכב פרטי אז בעליו שמרו עליו וטיפלו בו היטב. שהיה ביד אוהבת

ומפנקת, לעומת רכב ליס ש"התעללו בו".

מצד שני, רכב מחברת ליסינג מכובדת ומוכרת, הוא רכב שכנראה כן טופל ובד"כ טוב, אתה יכול להיות בטוח (עוד פעם, תמיד תבדוק), שזה לא רכב עם מכה בשלדה, שהרי החברות הללו מוכרות את הכלים הפגועים לסוחרים, מתקנים לך כל דבר, אתה מקבל אחריות לתקופה מסויימת, ובד"כ אתה יכול לקבל מימון לרכישת הרכב בתשלומים, ככה שבמקרה שלך אתה יכול לקחת אפילו עוד כמה גרושים מהם לשנתון ממש גבוה.

עד כה, לי היו כארבע רכבים הליס (כולל הנוכחית) ולא מכרתי בשקל מתחת למחירון, גם כי המצב, והק"מ היו מצויינים לשנתון.

מי שבא ואמר לי שזה מצויין, אבל "תוריד כי זה מליסינג", שלחתי אותו לקנות מפרטי....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
לכל דבר יש יתרונות וחסרונות. אני קניתי כמה פעמים הליס (כולל הפוקוס הנוכחית).

שאתה קונה מפרטי, ההנחה (המוטעית לטעמי) היא שמדובר על רכב פרטי אז בעליו שמרו עליו וטיפלו בו היטב. שהיה ביד אוהבת

ומפנקת, לעומת רכב ליס ש"התעללו בו".

מצד שני, רכב מחברת ליסינג מכובדת ומוכרת, הוא רכב שכנראה כן טופל ובד"כ טוב, אתה יכול להיות בטוח (עוד פעם, תמיד תבדוק), שזה לא רכב עם מכה בשלדה, שהרי החברות הללו מוכרות את הכלים הפגועים לסוחרים, מתקנים לך כל דבר, אתה מקבל אחריות לתקופה מסויימת, ובד"כ אתה יכול לקבל מימון לרכישת הרכב בתשלומים, ככה שבמקרה שלך אתה יכול לקחת אפילו עוד כמה גרושים מהם לשנתון ממש גבוה.

עד כה, לי היו כארבע רכבים הליס (כולל הנוכחית) ולא מכרתי בשקל מתחת למחירון, גם כי המצב, והק"מ היו מצויינים לשנתון.

מי שבא ואמר לי שזה מצויין, אבל "תוריד כי זה מליסינג", שלחתי אותו לקנות מפרטי....

נכון מאוד.גם אני שלחתי את חכמולוגים האלה לפרטי.

אין היום הרבה רכבים במצב מצויין אז אם כבר יש לא משנה ליסינג זה או לא

פורסם

מסכים איתכם מאוד אבל רק בתנאי ומצבו של הרכב הוא באמת מצויין.

אצל אבא שלי רכבי ליסינג לא תמיד טופלו כמו שצריך וממש לא במוסך מורשה. היו פעמים שלא החליפו או עשו מה שצריך רק כי רכב היה מליסינג ומוסכניקים ידעו שבכל מקרה ישלמו להם. חוץ מזה יש אנשים שמתיחסים לרכב ליסינג כאילו שהוא שלהם פרטי ושומרים אליו ויש כאלה שלא מרחמים אליו שניה ועושים בו כל העולה על רוחם.

• תוכן חדש...