Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי שמן של חברת zic, סינטטי מלא, 5w/40, ידוע לי שה 5 דיי מיותר בטמפטורת שקיימות בארץ, אך סוס שמקבלים במתנה לא בודקים את שיניו.

שתי שאלות שמופיעות גם בכותרת

1. האם השמן מותאם מומלץ למנועי סקודה?

2. האם אני יכול לבוא למוסך (המורשה) ולהגיד לו "הנה הבאתי איתי מיכל שמן תשתמש בו"? או שהדבר משול למי שמביא איתו פרודקטים למסעדה על מנת שיבשלו לו אותם.

אין כוונתי לחסוך בכסף ע"י כך, אם השמן לא איכותי וכדומה הוא יחזור חזרה, אני מחפש פתרון שיהיה טוב לרכבי.

הערות והארות ייתקבלו בברכה.

פורסם

שמני ZIC הם מקטגוריית השמנים הזולים.

אני חושב שזה יענה לך על השאלה.

לגבי המוסך: כל מוסך הוא בעל הבית לעצמו. אם אתה כבר רוצה לחסוך במחיר השמן של המוסך ולהביא את שלך, תביא משהו איכותי יותר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ZIC שמן זול? תלוי מה דרגת האיכות שלו (SL, SJ וכו')

חוץ מיזה, יצרנים מסויימים משתמשים בו בפס הייצור למשל קיה ויונדאי.

אגב, בחנויות חלקי חילוף נתקלתי בכך שהוא יותר יקר מ AcDelco, Agip ושמנים נוספים בצמיגות 10w40 למשל (לא מעיד על איכותו בהכרח אבל אי אפשר להגיד שהוא שמן גרוע).

לפותח השרשור: באיזה סקודה מדובר?

חוצמיזה, באיזה תקן השמן? (במידה ומדובר במנוע תוצרת פולקסוואגן, מומלץ שעל השמן יהיה תקן של VW למשל: vw502)

פורסם

תודה לעונים.

דכם הרכב שלי הוא, כפי שמופיע בחתימה סקודה פאביה 1600 (שנת 2009).

על המיכל מופיעים כל כך הרבה אותיות שזה רק מבלבל

Zic XQ

API SL\CF

ACEA A3/B3/B4

MB 229.3 PORSCHF

SK CORORATION

פורסם
תודה לעונים.

דכם הרכב שלי הוא, כפי שמופיע בחתימה סקודה פאביה 1600 (שנת 2009).

על המיכל מופיעים כל כך הרבה אותיות שזה רק מבלבל

Zic XQ

API SL\CF-סטנדרט השמנים האמריקאי.ברמה SL.

ACEA A3/B3/B4-סטנדרט השמנים האירופאי

MB 229.3 PORSCHF-בעל תקן של מרסדס.

SK CORORATION

שים לב שלשמן אין התקן של קונצרן פולקסווגן,שחשוב עבור הרכב שלך.

כדי להיות בטוח, גש וקנה שמן בעל תקן של הקונצרן,דוגמת AGIP,MOBIL .

פורסם
שמני ZIC הם מקטגוריית השמנים הזולים.

אני חושב שזה יענה לך על השאלה.

לגבי המוסך: כל מוסך הוא בעל הבית לעצמו. אם אתה כבר רוצה לחסוך במחיר השמן של המוסך ולהביא את שלך, תביא משהו איכותי יותר.

כדאי שתבדוק את עצמך לפני שאתה רושם שטויות .

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...