Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

יש לי פולריס 400L לא מזמן הוא עבר שיפוץ קרבורטור לאחר שבוע בערך הוא מתחיל להיחנק לי בהנעה וכשהו מניע הטורים לא נשלטים [כך נראה] ע"י המצערת מישהו נתקל בבעיה דומה ואו יכול ליעץ מה לבדוק??

תודה מראש

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אני לא חושב שהישועה שלך תגיע מהפורום...

תנסה להתקשר לשי כספי, בעל סוכנות ומוסך פולריס,שלפי דעתי, הוא הבעל מקצוע הכי טוב שניתן למצוא בארץ לפולריס.

הוא נמצא בבקעת הירדן אבל לדעתי כבר בטלפון הוא יוכל לעזור לך.

שווה טלפון.

שי כספי 02.9942008

נתי

פורסם

תודה נתי אני אתקשר אליו היום בכל אופן אם למישהו יש רעיון או שנתקל בבעיה דומה אשמח לשמוע

פורסם

תודה יגאל אני אבדוק את הנושא , נתי במספר שנתת לי אין תשובה יש לך אולי מספר אחר? 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לילה טוב אנשים רציתי לעדכן בנוגע לממצאים אז ככה פירקתי את הקרבורטור והוא היה נקי לגמרי הדיזה נראת בסדר וכנל כל המעברים והמחט, בדקתי צינורות דלק ופילטר דלק והכל היה נקי,גם כל הגומיות של הקרבורטור היו שלמות ולא יבשות או סדוקות , לבסוף ניגשתי למיכל שמן והוא היה מלא דבר שהיה לי מוזר כי נסעתי בו לפני התקלה והיה אמור לרדת קצת המפלס ובקיצור פירקתי את המיכל והצנרת ואז מצאתי את הגורם פילטר שמן סתום לגמרי , הכלי עשה אוברול לפני 4 חודשים, כשפניתי לבעל המוסך הוא טען שפילטרים לא נכללים באוברול , לי אישית נשמע חארטה אש השאלה היא האם יש מקום לדרוש פיצוי או לפחות בדיקה של הכלי במוסך חברה על חשבונו (נסע בלי שמן אולי הלך משהו במנוע?)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אחי, אתה יכול להגיד לי איך פירקת את הקרבורטור, יש לי דליפה ממנו ואני לא מוצא את הגישה אליו.

פורסם

מזל טוב!! יומולדת שנה לשרשור (אם לא שמת לב, הקפצת שרשור מלפני שנה:-))

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
  • תוכן חדש...