Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשו על מה שוטר תפס אותי .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברו כמה ימים ואני עדיין כולי עצבני רק מלכתוב על זה. ערב גשם נוראי בחוץ . חבר נוהג ואני בכלל במושב האחורי. הלכנו לאיבוד באזור התחנה המרכזית בתל אביב ומשום מקום פנינו באיזו כניסה שהיא רק לאוטובוסים וממש בטעות כי גשם ובקושי מבינים מה הולך שם גם ככה. השוטר שעמד במקום יבש כדי חלילה לא להירטב נטפל אלינו. אחרי שהנהג התחנן שיוותר לו הוא החליט להתפשר על זה שאני בלי חגורה מאוחרה ולקח ממני פרטים כדי לרשום לי אזהרה! אז אחרי שנים שאני בלי דוחות או משהו בא שוטר ודופק לי תלונה על השטות הכי גדולה שיש. :twisted::twisted::twisted:

פורסם

חגורת בטיחות זה דבר חשוב,אתה לא חושב כך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מבין תתלונה שלך באמת הוא יכל לתת לך 2 דוחות ויצאת רק עם אזהרה,חבל שהשוטר שתפס אותי לא היה כזה רחמן.

פורסם

בכיינים, נמאסתם!!!!!

אני מציע תת פורום חדש- לבכיינים ששוטר תפס אותם על עבירה, ובגלל שהם לא מסוגלים לקבל את הגזירה כמו גברים, הם פותחים טופיק, שדומה בתוכנו לאלפים שנפתחו לפניו ומ%^&ם את השכל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חגורה זה דבר חשוב מאוד,בגשם? זה אחד מהדברים החשובים ביותר,בקלות אפשר לאבד שליטה בגשם,אם לא תהיה חגור אתה יכול לשחק פינג פונג רק שאתה הכדור.

פורסם

מה אתה מתבכיין?

במקום 3 דוחות (לנהג עם אין כניסה ועל הסעת נוסע לא חגור, ולך על חגורה) קיבלתם אזהרה על סעיף זניח בלבד.

למה לא היית חגור?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מצטרף לשאלה - למה לא היית חגור מלכתחילה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יצאת בזול , אולי אפילו אפשר להגיד יצאת במבצע סוף עונה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

פעם היתה לי פולקסווגן דרבי

נסענו בלילה עם עוד 3 חברים

התפוצץ גלגל והרכב ירד לשוליים והתהפך לתוך תעלת מים

עומק התעלה היה כ 50 סמ ואני ועוד חבר כמעט טבענו (באותם ימים לא היתה חובה חגורת בטיחות מאחור ומקדימה רק מחוץ לעיר)

החגורה החזיקה אותנו יופי עם הראש מתחת למים

אם היה עמוק בעוד איזה 10 סמ או זווית קצת שונה של הרכב

כנראה שהכל היה נגמר אחרת.

פורסם

אז בואו נפסיק לחגור כי אם ניפול לתוך תעלת מים, שזה כמובן אירוע שקורה חדשות לבקרים לכל אחד מאתנו, נטבע. :shock:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תאר לך שסוף העולם הגיע ואתה נמצא בעיר ששורצת זומבים. אתה מגיע לאיזו מכולת לשדוד אותה, לוקח את מה שמוצא, חוזר לאוטו, מתחיל בנסיעה, ופתאום אתה מריח ריח של נבלה, ומגלה במראה האחורית, זומבי שהסתנן לאוטו שלך וכרגע עומד לנשוך אותך, כדי להפוך אותך לאחד מהם.

עכשיו אם אתה חגור, אתה יכול להיכנס בקיר בכל הכח, הזומבי יעוף דרך השמשה הקדמית, ואתה תישאר בחיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רואה שמישהו כאן כבר ראה זומבילנד.

אני חוגר גם מאחור עם הזמן מתגרגלים וזה בא אוטומטית

פורסם

תאר לך שסוף העולם הגיע ואתה נמצא בעיר ששורצת זומבים. אתה מגיע לאיזו מכולת לשדוד אותה, לוקח את מה שמוצא, חוזר לאוטו, מתחיל בנסיעה, ופתאום אתה מריח ריח של נבלה, ומגלה במראה האחורית, זומבי שהסתנן לאוטו שלך וכרגע עומד לנשוך אותך, כדי להפוך אותך לאחד מהם.

עכשיו אם אתה חגור, אתה יכול להיכנס בקיר בכל הכח, הזומבי יעוף דרך השמשה הקדמית, ואתה תישאר בחיים.

חח :lol: הייתי אומר שנסחפת קצת עם הדוגמה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...