Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברי הפורום הנכבדים,

רציתי לדעת האם ישנם כללים פשוטים וחשובים שיש לדעת על מנת לעזור לאוטו להאריך ימים?

הרכב כאמור הוא מרצדס C200TDI שנת 2005 המונית לשעבר של אבא שלי (שאתמול חגגה את ה400K שלה!)

מלבד הדברים הפשוטים והמובנים מאליו - מים ירוקים, מים מזוקקים, שמנים וטיפולים סדירים, האם יש משהו נוסף שעלי לדעת/לעשות בכדי לשמור על האוטו?

מה כדאי לי לדעת בכדי לשמור על הטורבו?מה כדאי לי לדעת בכדי לשמור על הגיר?

האם יש דברים שכדאי לי להימנע מהם בחום!?

תקלות שקיימות ברכב:

1. פולי קראק ללא גומיה - נאמר לי שזה פוגע בתזמון, אך עם תג מחיר של 3500 ש"ח אני לא ממהר להחליף, אלא אם כן תגידו לי שזה קריטי ברמות.

2. תושבות מנוע קדמיות דרושות החלפה - יעשה בזמן הקרוב.

3. המזגן לא ממהר לחמם, האם יש משהו שכדאי ואפשר לעשות בכדי לשפר?

4. אני חושש שהפריטנשנר בחגורה שליד הנהג פגומה, איך אני יכול לוודא שזה אכן הבעיה? (החגורה ננעלת, משתחררת רק עם ברקסים ואחרי ששמים אותה הכל בסדר).

תודה;)

עריכה: זה CDI אם זה משהו ולא TDI

פורסם

3.תבדוק אם אבא שלך עשה מעקף לברז חימום

ואם הוא עשה צריך לסגור את הברז במנוע

לגבי לשמור על הטורבו

לשמור על האוטו שהאוטו בנסיעה בין עירונית שהאוטו ב2000-2500 סל"ד

לתת לאוטו 2 דקות לעבוד בטורים נמוכים ורק אז לדומם

ועל מנת לשמור על הגיר

טיפולים של פילטר שמן,שמן

כל 40 אלף ק"מ

לשמור על חום מנוע של יעבור את ה90

ולהחליף פילטר סולר במנוע כל טיפול

בהצלחה

פורסם

תודה וסליחה על התגובה המאוחרת.

בקשר למזגן, לא זכור לאבא שלי שהוא עשה מעקף שכזה, יתכן והמוסך עשה ללא ידיעתו או שהסביר לו והוא לא זוכר.

איך אני יכול לברר את הנושא לעומק?

יש לי רעידות בכסא שליד הנהג במהירויות גבוהה, במיוחד כשאני על לימיט, הסיבה היא תושבות מנוע?

פולי קראק ללא גומיה - נאמר לי שזה פוגע בתזמון, אך עם תג מחיר של 3500 ש"ח אני לא ממהר להחליף, אלא אם כן תגידו לי שזה קריטי ברמות?

אני מעוניין להחליף צמיגים לאיכותיים יותר, הקיימים הם צמיגים לק"מ ארוכים, אבל היות והאוטו פרטי עכשיו ואני ואימי נוהגים עליו, חשוב שהם יהיו דביקים יותר, טובים לחורף ובעלי אורך חיים מומצע.

אימי כבר החליקה פעמיים:\

מידת הצמיגים היא 205/55R16

ושוב, תודה.

• תוכן חדש...