Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה במוסך

pilau
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אבקש את חוות דעתכם.

אני רוצה לעבוד במוסך כי נראה לי שזו אחלה דרך ללמוד על הבפנוכו של מכוניות, דרך עשייה ועבודה טובה.

אבל, אני לא בא מרקע של נסיון בכלל. אני חייל משוחרר ומעולם לא התעסקתי במכונאות. יש לי, אמנם, ידע כללי לא רע וכשרון טכני בלתי נדלה :roll:

האם לדעתכם יקבלו אותי לעבודה במוסך?

פורסם

שלום לך

אם הבנתי נכון אתה חייל משוחרר

אז ככה: אתה זכאי לקורס מכוטרוניקה של משרד העבודה!!

מכוטרוניקה= מכונאות רכב מתקדמת (מחשב ניהול וכו )

אם תהיה טוב, תוכל לעבוד אחר כך במוסך במשכורת יותר גבוהה מאשר בלי הקורס.

ואם תהיה מצויין , תוכל לעבוד כמאבחן תקלות (דיאגנוסטיקה).

אז בהצלחה

פורסם

מכטרוניקה זה בהחלט לא מכונאות רכב מתקדמת... זה שילוב בין הנדסת מכונות לאלקטרוניקה בעיקר:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9B%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94

(אולי השם "מושאל" לדברים אחרים - אבל כדאי לדעת לפחות מה המשמעות...)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל מזל טוב על השחרור!:lol: אני הייתי בדיוק במצבך לפני כמה חודשים.

בגלל שהיה לי שילוב נדיר של כמויות אדירות של זמן פנוי ושיעמום בלתי נסבל, הלכתי למוסכים עם בקשה שיקבלו אותי לתקופה של חודש +\- על מנת שאוכל ללמוד קצת מכונאות ללא כל תשלום.

במוסך אחד הציע לי הבחור שהוא ילמד אותי בכיף בתנאי שאחרי זה אני אשאר אצלו לעבוד לתקופה של שנה. לא התאים לי.

המוסך השני (שקיבלתי המלצות עליו בפורום) קיבל אותי בשמחה ולימד אותי כמה דברים בסיסיים :-) סך הכל העברתי בכיף את הזמן בחפש"ש ורכשתי קצת ידע ונסיון. ממליץ!

תציין את אזור מגורייך ואני בטוח שאנשים כבר ישמחו לכוון אותך למוסך המתאים!

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה! 8)

פורסם

אלעד, כמה זמן הקורס הזה?

iluxxxa, זה רעיון ממש מגניב! ממש קרוב לכפר סבא, ביישוב מתן (אם שמעתם עליו). בתקופה שהלתמדת במוסך, קיבלת עליה כסף?

פורסם

לשייך את מכטרוניקה למכונאות רכב מתקדמת זה כנראה ההכוונה הכי לא נכונה שיכולה להיות.

כעיקרון מכוטרוניקה הינה שילוב מכונות-אלקטרוניקה אבל בפועל מדובר במקצוע מכונות עם התמחות בבקרה.

אם אתה מעוניין במכונאות רכב מקיפה הכיוון שלך הוא אוטוטרוניקה שמשלב מכונאות וחשמל רכב. אם לא קורס מכונאות רכב הוא הרבה יותר קל וקצר. שים לב שטכנאי רכב כרוך בשנת לימודים והנדסאי רכב כרוך בשנתיים לימודים. אם הכוונה שלך לקורס להסמכה ממשרד העבודה מדובר ממש בחודשים ספורים.

כל מוסך מדרכה יקבל אותך לעבוד אם תסכים בחיול מלא לקבל פחות משכר מינימום.

פורסם

פחות משכר מינימום זה לא משהו... :?

אין לי בעיה להיות סתם שוליה, להביא ארגז כלים, לנקות חלקים וכו', העיקר ללמוד ו"על הדרך" לעשות מזה כסף. כן, שכר מינימום, אבל לא פחות (בכל זאת).

• תוכן חדש...