Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטות על רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חבר שלי קנה לפני שבועיים גולף FSI מיד ראשונה , רכב חדש!!,לפני יומיים הוא יורד למטה לרכב וחשכו עיניו, שתי הצדדים של הרכב מקושקשות ושרוטות , כאילו מישהו עבר על הרכב עם איזה מברג או מפתח , שהתסכלתי על השריטות ראיתי שהם די עמוקות ונהייה כבר צבע אפור,כאילו נגע כבר מתחת לצבע, השאלה האם יש מישהו שיכול לתקן דבר כזה אם בכלל, אני מאיזור המרכז , אשמח להמלצות, חבר שלי בדיכאון טוטאלי.למה לאנשים יש עיניים צרות, מה יהיה עם הואנדליזם הזה ועוד בצפון תא , שיכון דן, מה יהיה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני מצפון ת"א, וגם לי עברו על הרכב עם מפתח, אין קשר למיקום - קנאים יש בכל מקום.

מה יש לעשות אחרי שמסיימים להתבאס? להכניס את הרכב לצבע, אני אישית מחכה שתהיה עוד סיבה להכניס לצבע כי חבל להוציא כ"כ הרבה כסף על שריטה ויום אח"כ לקבל עוד אחת..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

כן הא , צודקים, אבל קראתי פה שיש מישהו שמתמחה בהעלמת שריטות אני בטוח שזה לא כמו צבע, רק בשביל ההרגשה, אחרי צבע ב10.000 על כל האיזור אני מאמין שחבר שלי יעסיק חברת שמירה לשמור לו על הרכב....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה ממפתח וזה עמוק, אי אפשר להעלים את זה, לצער כולנו.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אם זה עמוק אי אפשר להעלים, רק לצבוע מחדש, את כל האזור במקרה הרע וחלקים ממנו ואחר כך לעשות פוליש בשביל להתאים בין המשטחים במקרה הטוב. אם הרכב כהה אז בכלל אי אפשר להעלים שריטות באופן משביע רצון.

ולמה יש צרי עין? זאת כבר שאלה לדוקטורט.

פורסם

זה כבר קרה אז אין לך מה להתמרמר תחשוב רק אם באמת שווה לך להוציא את הסכום בשביל לתקן את זה או שתוכל לחיות עם זה.

נ.ב

משתתף בצערך ,קרה לי אחרי שהרכב עבר פחחות בטמבון ויומיים אחרי זה מישהו נכנס בי והשאיר שפשוף והייתי מבואס ממש אני לא רוצה לחשוב איך הייתי מרגיש אם זה היה קורה לי לאוטו חדש

פורסם
אחרי צבע ב10.000 על כל האיזור אני מאמין שחבר שלי יעסיק חברת שמירה לשמור לו על ....

1) תלונה במשטרה

2) אישור ממשטרה + שמאי של חב' ביטוח

3) תשלום השתתפות עצמית

4) צביעה בתשלום של השתתפות עצמית

לפי דעתי שהחבר שלך יחכה כמה חודשים לפני שהוא מכניס את הרכב לפחחות, אולי הוא יחשוב אז כבר קצת אחרת. ואין שום דרך להעלים סריטות שלא יורדות עם פוליש ע''י צביעות הפלא. הכוונה שלי הדרך שלא יהיה כתוב בבדיקת הרכב לפני מכירה "תיקון פחחות דלת/כנף/גג/מכסה מנוע".

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תגידו חברה קיימת איזה אזעקה שמתחילה לעבוד ששורטים לך את הרכב עמוק?

כי גם אני ירדתי היום וכל האוטו שלי עם סימני שריטות של מברג סביב כל האוטו נזק של אלפי שקלים, נהרס שישי.

פורסם

אני רוצה מערכת שתתן מכת חשמל שתעיף כמה מטרים כל מי ששם ידיו על הרכב שלי!

בלתי יאמן הצרות עין בארץ!

בוקר שישי חביב אחד אני בא ואני רואה שמישהו הכניס "אגרוף" עם איזה אבן/מתכת בכנף האחורית של המונדאו שלי!

הייתי בהלם, הסתכלתי מכל זווית אפשרית וזה לא יכול להיות כלי רכב אלא רק משאית ממש גבוה מהריצפה (כמו בארה"ב) אבל זה כנראה מעשה ידי אדם/נבלה כי מדובר בכביש די צר ובזווית שהרכב עמד שום משאית לא יכלה להשאיר סימן כזה.

מה עשיתי אתם שואלים? תלונה במשטרה. מה זה עזר לי? למשטרה יש כל הרבה חרא לטפל בו אז זה רק בשביל ה"רקורד".

אולי יום יבוא ויתקינו מצלמות מעקב בכל שכונה במדינת ישראל, והישראלי המצוי הצר עין אולי יתבייש/יפחד לפחות קצת לפני שהוא נוגע עם הידיים המלוכלכות שלו ברכב זר!

או שאני יתקין מצלמה ואז כל מי שיגע ברכב שלי יטופל בהתאם.

בכל מקרה לנושא, אני אמליץ לא להשקיע הון ולצבוע את הרכב בכל פעם שאיזה ז*ן שורט לך את הרכב אלא לשים מעט לק כזה שמתאים לצבע הרכב (כדי למנוע חלודה) או ווקס שמתאים לשריטות לא עמוקות. ואולי בעתיד היותר רחוק אחרי שמשהי תכנס לכם ברכב או איזה ערס יחליט שמותר לא הכל ו"יטפל" ברכב שלכם..רק אז הייתי ממליץ להשקיע ללכת לפחח מקצועי ולהחזיר את הרכב למצב המקורי תמורת תשלום לא מבוטל כמובן.

לצבוע אחרי כל שריטה תוביל אולי לשריטות יותר מעניינות עם כתוביות וכו' כגון "תחדש על צ'בע אח צ'לו.." או "איזה דביל.." וכו'..

בברכה.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מישהו מכיר את הפתרון של ציפוי נגד שריטות?

האם יש מישהו שהתנסה בכך בעצמו או מכיר מקרוב מישהו שניסה את זה?

בתמונות זה נראה לא רע, ההדבקה לא נראית. יש למישהו מושג של עלויות?

בעקרון, נראה לי שאפשר להדביק רק באיזורים מועדים לפורענות.

פורסם

את הפתרונות כבר קבלת.

נותר לי לצרף את המזיק לרכבו של החבר לאיחולים הלבביים שאני מאחל למי שפרק לאשתי ביום שישי האחרון בצהריים בחניה של טיב טעם בהרצליה את הדלת האחורית של הדייהו+סימנים על הכנף האחורית ומעיכה בדלת הקדמית.

כולה דייהו בת 15, אבל אשתי שומרת עליה כעל בבת עינה, נכנסה לחמש דקות לסופר וכשיצאה חשכו עיניה.

תאונות כאלו קורות, אבל מאחר שלא השאיר פרטים, אני מאחל לו מוות ביסורים קשים, שיתחילו אי"ה עוד בטרם יסתיים חג החנוכה.

נתקו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אנשים שאין להם ערך לרכוש של אחרים.

בגולף החדשה של אמא שלי (רק שלושה חודשים על הכביש) וכבר טיפלו לה במראות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...