Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בכריזמה 99

לאחרונה הנורות של הלוח בקרה(איפה שנמצאים כל המתגים של המזגן,הרדיו וכו'...) לא עובדים(חוץ מהסקאלה שהנורות בה עובדים...),כלומר המתגים עצמם עובדים אבל אם נוסעים כשחשוך אז לא ניתן לראות כלום,גם התאורה של השעון לא עובדת...

אשמח לשמוע את דעותיכם

פורסם
מדובר בכריזמה 99

לאחרונה הנורות של הלוח בקרה(איפה שנמצאים כל המתגים של המזגן,הרדיו וכו'...) לא עובדים(חוץ מהסקאלה שהנורות בה עובדים...),כלומר המתגים עצמם עובדים אבל אם נוסעים כשחשוך אז לא ניתן לראות כלום,גם התאורה של השעון לא עובדת...

אשמח לשמוע את דעותיכם

מישהו?

זה די דחוף לי,אשמח לעזרה...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

לפני 4 ימים קרה את אותו מקרה לבחור שבא לחשמלאי שלי פעם עבד לו ואחרי זה חודש לא עבד ככה שיחק עם זה.

הלך לחשמלאי ומצא אצלו חוט מקצר בחיווט.

עכשיו יכול להיות שזה פיוז ויכול להיות שזה נורות.

תנסה לפרק את הבתי מנורות בשעונים ותראה אם זה מסתדר. זה 10 דק' רבע שעה עבודה למי שיש ידיים טובות.

במידה וזה לא זה. תנסה להחליף פיוז. ושוב אם זה לא זה אז זה קצר או משהו שנוגע בחוטים של הנורות.

כל העלות של הניסוי במקרה הטוב 50 שקל. לא נורא.

דבר איתי אם תצטרך משהו.

תודה

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם
שלום,

לפני 4 ימים קרה את אותו מקרה לבחור שבא לחשמלאי שלי פעם עבד לו ואחרי זה חודש לא עבד ככה שיחק עם זה.

הלך לחשמלאי ומצא אצלו חוט מקצר בחיווט.

עכשיו יכול להיות שזה פיוז ויכול להיות שזה נורות.

תנסה לפרק את הבתי מנורות בשעונים ותראה אם זה מסתדר. זה 10 דק' רבע שעה עבודה למי שיש ידיים טובות.

במידה וזה לא זה. תנסה להחליף פיוז. ושוב אם זה לא זה אז זה קצר או משהו שנוגע בחוטים של הנורות.

כל העלות של הניסוי במקרה הטוב 50 שקל. לא נורא.

דבר איתי אם תצטרך משהו.

תודה

תודה גבר

אני ינסה בהדמנות.

• תוכן חדש...