Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא ספרינט BERTON 2600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

באפשרותי להביא לארץ מכונית כזאת, האם הדגם הוא הובא לארץ באופן כלשהו?

האם הערך האספני שלו גבוה?

פשוט הבנאדם (שהוא קרוב שלי) רוצה לחזור לישראל, ולהביא אותה איתו..

הוא מתכוון לפתוח עסק, האם מישהו מעוניין באחת כזאת?

זה משהו רציני לא צחוק.

הנה תמונות שלה:

בכל מקרה, הבחור רוצה לבדוק אם יש מעונינים, הרכב יש לציין במצב מושלם לחלוטין מכל בחינות.

ללא שום נוקודות חלודה וללא כלום.

הרכב מודל 63

FFS237-1001.jpg

FFS237-2021.jpg

FFS237-2041.jpg

פורסם

זה לא משנה איפה אני מפרסם, זה רכב אספנות.

בכל מקרה אם מכירים משהו שמעוניין כי חבל להביא משהו כזה ושירקב.

בכל מקרה ראיתי שכבר רשמתם במועדון אלפא..

פורסם

זה כן משנה איפו תפרסם - אם תפרסם את זה בפורום אלפות - הסיכויים שהאיש הנכון יראה את זה יגדל. במועדון אלפות הרוב יתעניינו ברכב כזה, השאלה היא רק מי יוכל להרשות לעצמו

פורסם

אם אתה מייבא לארץ רכב אספנות, אתה מחוייב להחזיקו לפחות 3 שנים שבהן אינך רשאי

למכור אותו.

מי שירצה אוטו כזה, יוכל למצוא את מבוקשו ב EBAY ולבחור ספציפית את מה שמוצא חן

בעיניו.

לגופו של עניין, זהו רכב בעל ערך אספני גבוה יחסית גם מעבר לחוג המצומצם של

האלפיסטים.

פורסם

כמו שכבר נאמר, לרכב יש ערך אספני (וכספי) גבוה. קשה לי לומר סכום מדויק אבל זו לא הנקודה.

אם בעל הרכב מעונין בו לעצמו - אין כל בעיה לייבאו, אלא שאז יאלץ לשלם מיסוי גבוה אם איננו פטור. לאחר מכן יהיה מחויב להחזיק בו 3 שנים. אם ירצה למכור, השוק בארץ מצומצם והסיכוי למציאת קונה - נמוך. אם יחליט אז למכור ליצוא, יפסיד את כספי המיסים.

מאחר והרכב נמצא בחו"ל (שבדיה אם אני לא טועה), הדבר הסביר הוא למכור לאדם אחר בחו"ל כי כמות הקונים הפוטנציאלים גדולה בהרבה מבארץ. חברך יכול לפרסמו ב eBay עם reserve גבוה ולראות מה התגובות.

לסיכום: להביא לארץ רק אם הוא חפץ באוטו לשימושו האישי. לא כהשקעה.

נמרוד

• תוכן חדש...