Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה השבוע אחרי חצי שנה של חיפושים קניתי רכב ,פולו בייסיק 2004 אוטומטית דור רביעי.

בהיותי חולה מוזיקה חובה עלי להתקין מערכת שמספקת את הצרכים שלי .והם:

1.פאנל איכותי פיוניר תצוגת דוליפינים או אלפין חובה MP3 אם יש אפשרות אז חיבור USB יכול לעזור מאד -תקציב עד 700 שקל יד שניה או חדש.

2.זוג קומפוננט יכול להיות מוראל פולס שהיו לי בטיוטה קורולה בלי מגבר והייתי מבסוט עליהם מאז יצאו גם הטמפו מה הבדל? תקציב עד 450 שקל לחדשים 300 שליד שניה.אם יהיהו הייברידס או דוטק במצס טוב מחר מעולה עד 600 שקל אולי זה בא בחשבון.פתוח להמלצות.

3.מגבר-החלק שאני הכי פחות מבין בו במערכות.חובה שיהיה 4 ערוצים (אין תכנון לשים כרגע סאב בבגאז אבל אולי בעתיד לכן אני משאיר אופציה) תקיב מ500 למשומש עד 1000 לחדש רק חברה מוכרת כמו JBL היפסוניק מאק אודיו רוקפורד ועוד בנתיים בראש העדיפיות הוא:

JBL GTO75.

תודה מראש על התשובות נדב

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

פיוניר 4050, מורל טמפו או דוטק יד שניה, ומגבר או 1004 או מאק אודיו יש ביד שניה פה בפורום.

אם אתה הולך על המאק אודיו יד שניה מול jbl יד שניה הjbl זול ב200 שח בערך.

פורסם

חברים אני צריך עזרה?

מה אתם אומרים על סוליד אודיו יד 2 איך הוא עם טמפו או פולס ?האם הוא יכול להגביר אותם בצורה יפה?

המלצות יתקבלו בשמחהההה

נדב

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

• תוכן חדש...