Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו כאן יש מושג מה איכותי יותר משלושת המגברים שקבלתי? mtx hertz lghitning audio ??

אמ טי אקס 400 rms הלייטנינג 600 ההרץ 380

צ ריך חוות דעת מקצועית לגבי המגברים איזה אחד לבחור. !! מבקש תגובה רק ממי שתאכלס שמע ויודע מ מהם איכותי יותר.. כולם בטווח ה 1300שח

וגם עצה נוספת איזה בוקסות סאונדסטרים סדרה גבוהה טרנטולה? או הרץ מאותה טווח עמידות 200 וואט 100 rms /??

בבקשה צריך תשובה די תחופה לזה.

פורסם

לא צריך לפתוח פעמיים דיון חכה בסבלות לתשובות.

לשאלתך לפי מה שהציעו לך hertz ep4 הכי איכותי מבין מה שהציעו לך.

אני ממליץ לך בחום לרשום מה אתה רוצה כמה תקציב יש לך וחברי הפורום נבנה לך מפרט שהכי מתאים

לפי תקציבך

דרך אגב ל EP4 יש כניסות HIGH POWER שזה אומר שאתה יכול לחבר את הרדיו דיסק המקורי ברכב מבלי להחליף.

בהצלחה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

תודה רבה אחי כרגע כבר לקחתי את המגבר של mtx שווה לי להחליף אותו? במגבר הרץ? ולקחת גם בוקסות של הרץ? או להשאר עם המגבר הנוחכי ובוקסות סאונדסטרים. ?

פורסם

תודה בכל אופן אחי אני סומך על מילה שלך אני אחלף אותו מחר.. עוצמה יש לו? שמעת בו ?מפני שכתוב שהוא עומד ב 60 בסך הכל. או שהוא מסוגל ליותר והוא חברת בת של אודיסון . והמגבר השי אמ טי אקס עומד ב50 לערוף ובדיקות מעבה הראו שמגיע ל 77 הכל אופן המוכר לא ממש המליץ לי והוא אמר שהמגבר א טי אקס מרעיד יותר וחזקקק יותר ממנו בהתחייבות וודאית ושאין לו מעבדת תיקונים בארץ משהו כזה למקרה ונהרס ושתיהם אותו מחיר. אמר לי כללי שאנשים לא מרוצים ממנו מי שקנה לא התלהב.

אני הולך על המילה שלך שאני ישמע גם עוצמה וגם איכות

פורסם

תשאל את המוכר שלך אם הוא מחזיק audison שיחליף לך ל audison srx4

לא הכל זה RMSIM

ומה לעזעזל זה בוקסות?!

מבין ה 3 שזרקת פה ההרץ הוא האיכותי ביותר.

למוכר שלך יש אינטרס למכור X לכן הוא אומר לך ש X הכי טוב הכי מפוצץ הכי עושה רעשים בומים על קוליים וכו...

בכדי שיוכל לגזור קופון גדול יותר על "מוצר בית" שהוא מוכר.

לפני שאתה קונה תתיעץ עם חברי הפורום ולא אחרי הקניה.

בהצלחה

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

תודה רבה באמת הציעו לי את אודיסון אבל הוא היה יקר יותר... הרץ הבנתי זו חברת בת של אודיסון.. ולקחתי אותו בסוף כי שמעתי הרבה תגובות יפות עליו למרות שאמ טי אקס חזל יותר..

בנוגע לבוקסות(רמקולים) לקחתי סאונדסטרים והיו עוד אחרות פשוט זה היה איכותי לדעתי תודה על העזרה ..

• תוכן חדש...