Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בגשם האחרון, חדרו מעט מים לגג תא הנהג ברנו קליאו שלי, וטיפטפו עלי ועל רעייתי שנסעה לצידי דרך לוח תאורת תא הנהג. טיפלתי בדליפה (מקורה אגב, היה בחיבור האנטנה של הדיבורית, שימו לב לזה כשאתם מתקינים) באמצעות מעט שפכטל פחחים (נשאר לי מהפרוייקט האחרון שלי, מי שרוצה יכול לראות בהודעות ישנות שלי), אבל - התאורה הפנימית ברכב הלכה.

החלפתי נורות, ובדקתי את הנתיך. הנתיך תקין. בדקתי עם וולטמטר - אין מתח על חיבורי הנורה.

אני חושד שמי שנדפק באמת זה הלוח האלקטרוני שמדליק/מכבה את הנורה כתלות בפתיחה סגירה של דלת הנהג. (יש לוח אלקטרוני קטן בתוך תא התאורה). הייתי שמח לבטל את הלוח הזה לגמרי, ולחבר את הנורות ישירות למפסק. מה דעתכם? למישהו יש רעיונות כיצד ניתן לעשות זאת?

היה ואין כאלה, המלצות לחשמלאי רכב באיזור י-ם?

תודה!

אייל

כל יום דבר חדש

פורסם

אייל שלום,

אני לא מבין גדול בלוחות אלקטרונים, אבל הייתי מציע לך לבדוק באיזה מהחוטים הנ"ל שמחוברים ללוח האלקטרוני מוציא מתח ( + ) עם פתיחת הדלת.

את אותו חוט, תחבר ישירות לנורה ובנוסף מינוס קבוע לנורה - לשילדה של הרכב אפשר.

יותר פשוט, יותר קל.

בהצלחה,

אריאל.

עריכה:

קח בחשבון, שברגע שתנתק את הלוח החשמלי לא תוכל לשים את הנורה על מצב OFF או על מצב ON, זה יהיה לך על מצב קבוע - שהוא נדלק עם פתיחת הדלת.

עשה את השיקולים שלך.

פורסם

מציע לנקות את הלוח, שזה בעצם מגעים שתפוסים על הפלסטיק - וכנראה שהקורוזיה לא מאפשרת מגע טוב, בין אם

בין הפלאג ובין הלוח, ובין אם במתג הנורה.

היתה לי בעיה כזו בדיוק בקליאו 98, ובמוסך מורשה פתרו את זה בשיטה הנ"ל, בתוך דקות, וללא חיוב.

• תוכן חדש...