Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי VW פולו שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למבינים בפולו 1.4 שנת 2001. לאחרונה יש לי מס' בעיות:

1. בקרוב אני עומד לעבור טסט. יש לי בעיה ברכיב שנקרא "נשם" הצינור שלו נקרע. בהנעה וגם בנסיעה יש ריח מאוד חריף של דלק. האם זה קשור לנשם? האם יש קשר גם לרמת הזיהום בבדיקה במכון הרישוי של פליטה?. במוסך אמרו לי שאין קשר ושאפשר לעבור טסט לנסוע רגיל. (בבדיקה אקראית שעשיתי שאינה קשורה לטסט נמצא כי לא אוכל לעבור טסט). מישהו יודע מחירים? לפני כמה חודשים אמרו לי 1800 ש"ח (על צינור!!!!)

2. בעיה חשמלית בדלתות , הנעילה החשמלית אינה עובדת. ניסיתי לפרק את מנגנון הרמת הדלתות שנמצא בבגאז' - בוצע ניקוי עם ספריי מגעים ללא הצלחה. האם כדאי להזניח? או שיש פיתרון אחר(ניסינו גם פיוזים ללא הצלחה)?

3. אני יודע שמזג האוייר קריר עכשיו אבל לפני כחודש וחצי המזגן הפסיק לקרר (וזה אחרי מילוי גז לפני חצי שנה) . מילאתי שוב גז לפני חודשיים וכאמור אחרי שבועיים הפסיק לקרר. שמו לי כבר חומר אך העלות נראית לי גבוהה. נתנו לי 2 הצעות מחיר אחת של 3000 ואחת של 2000 ...מישהו מכיר מקום זול יותר באיזור רחובות נ"צ (שיידע גם להחזיר את הכל למקום)

תודה

פורסם

אכן צינור נשם בפולו מחירו גבוה אבל אם תקפוץ לחבר הפורום רון כול הבעיות של ייסתימו ביום אחד.

בקשר לנעילה שלא עובדת הבעייה בדרך כלל במשאבת וואקום תקולה שניתן להחליפה בחדשה או משופצת בחצי מחיר.

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה שמקור הריחות שיש לך ברכב אכן מגיעים

מצינור הנשם ,זה גם לא מאד בריא לך לנשום את אדי

הנשם שנכנסים לך לתוך הרכב .

מחירו של צינור נשם מקורי למנוע הזה מדגם AHW כ 180 שח

ועבור ההרכבה לא תצטרך לשלם דבר .

בכל מקרה הצינור הזה לא משפיע על רמת זיהום האויר שנמדדת

במבחן הרישוי השנתי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון שלום,

תודה על תגובתך

האם אכן המחיר הוא 180 ש"ח לצינור הנשם או שנשכחה הסיפרה אפס ? כי אני קיבלתי מחיר פי 10 יותר יקר.

אם אכן הדבר עוד השבוע אני מגיע (בלי נדר) מרחובות

תודה

צחי

• ספונסר פורום
פורסם

זה המחיר 180 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היה לי גם צינור נשם קרוע -

הציעו לי לשים צינור חדש (במוסך מורשה) עם החיישן עליו ב- 560 ש"ח , זה הצינור שאמור להיות שם כביכול לפי המק"ט.

בסוף שמו לי צינור רגיל שחתכו אותו והכניסו לו את החיישן. חיברו היטב עם בנדים והכל אחלה. הצינורית עלתה בערך 100+ אם אני לא טועה.

• תוכן חדש...