Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על החור בהשכלה.

אך מאחר ולאמי יש הייביריד ואנחנו גרים בפ"ת, אשמח לשמוע על החוק הפטור ממס? הקלה בחניה?

בכל אופן אנחנו נשמח לקבל הקלות בתשלום :-D אז אודה לכם מאוד אם תסבירו לי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוף סוף תשובה הגיונית. תודה, ד"ר פוליצ'וק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נזכרת בזה רק בשביל לחנות בפתח תקווה?

אני במקומך מגיש יצוגית על מיליוני השקלים שנגבו כמס קניה לא חוקי על אלפי הרכבים ה"היברידים" האלה.

STI 2004

פורסם

רכב אשר הוגדר ע"י היצרן כהיברידי והינו בעל הנקוד הירוק מתחת ל-130 זוכה בארץ בהקלת מס. בינתיים בארץ ישנם רק 2 כאלה: הסיוויק והפריוס. ישנם עוד 2 דיגמי הלקסוס ההיברידיים אשר אינם זוכים בשום הקלה. פעם הובאה לצורך התקינה גם המאליבו ההיברידית, אך היא לא רק שלא זוכה לשום הקלת מס, אלה גם משתייכת לקבוצת זיהום הגבוה ביותר.

יש לעיין בנוסך התקנה הפתח-תקווית ע"מ להסיק לגבי הלקסוסים ושאר ההיברידים (למשל גם הקאמרי מהיבוא האישי) אשר אינם זוכים בשום הקלות מס.

פורסם

sronis, אתה מזכיר לי את המפקדים שלי בצה"ל, שעל כל ניסיון לחשוב "מחוץ לקופסה" הייתי מקבל תשובה: "זה הפקודות, שתוק ותעשה, וזהו".

יש לחשוב מחוץ לקופסה ויש לחשוב בחוסר הגיון. לצערי, אתה עושה את השני. ההסבר של הד"ר נכון, אבל נשגב מבינתי מדוע היית צריך אותו בשביל להבין שהרעיון שלך לחלוטין לא בר יישום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רכב אשר הוגדר ע"י היצרן כהיברידי והינו בעל הנקוד הירוק מתחת ל-130 זוכה בארץ בהקלת מס. בינתיים בארץ ישנם רק 2 כאלה: הסיוויק והפריוס. ישנם עוד 2 דיגמי הלקסוס ההיברידיים אשר אינם זוכים בשום הקלה. פעם הובאה לצורך התקינה גם המאליבו ההיברידית, אך היא לא רק שלא זוכה לשום הקלת מס, אלה גם משתייכת לקבוצת זיהום הגבוה ביותר.

יש לעיין בנוסך התקנה הפתח-תקווית ע"מ להסיק לגבי הלקסוסים ושאר ההיברידים (למשל גם הקאמרי מהיבוא האישי) אשר אינם זוכים בשום הקלות מס.

שכחת מהאינסייט של הונדה.

STI 2004

פורסם

איך הפקח הפתח תקוואי אמור להבדיל בוודאות בין סיויק היברידית לסיויק רגילה? ג'אנטים ומדבקות? או שהבעלים הולכים לעיריה עם רשיון רכב ומקבלים תו מיוחד?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

דווקא רעיון נחמד, להדביק על סיויק רגילה מדבקה של סיויק היברידית! :-P

זה הרכב היחידי בארץ שניתן לעשות איתו את התרגיל הזה.

פורסם

כמה אופציות, הראשונה שבהם היא האנטנה שיש על ההיבריד ושאין בסיויק הרגילה.

עוד אופציה היא באמת הג'אנטים.

Hybrid:

honda_civic_hybrid_06wheel.jpg

Civic:

3025-042-wheel-profile-480.jpg

לגבי המדבקות לא באמת הייתי נותן חשיבות רבה, הרבה מבעלי ההיבריד מורידים את המדבקות.

פורסם

להייבריד יש גם טסות עם פס כסוף, יש ספויילר ויש אנטנה בגג (בגלל הפרעות שנגרמות ע"י השדה המגנטי). תכלס עם מדבקה (או יותר נכון לאומר התגית) בלבד קשה יהיה לזייף את סיוויק הייבריד. כולי תקווה שבקרוב ההיברידים יזכו בהטבות גם בערים נוספות - זה היה אחד משיקוליי בזמנו בבחירת הרכב הנ"ל.

פורסם

שכחתי לציין שהרנו5 שלי גם היברידית.

(כשדוחפים אותה/בירידות).

יש בעיה אחרת, כנראה שהיא לא תגיע לפתח תקווה בגלגול הזה.

פורסם

כשיש לקונה בחוק השופט מפרש את החוק על פי כוונת המחוקק .

ברור שהכוונה לא היתה לאפשר הטבות לרכבים בנזין גיר רגיל ולכן השופט כנראה ירשיעה אותך .

פעם ניהלתי דיון בבית משפט בנסיון להוכיח מהיא חצר

והשאלה שעלה היא האם חצר תחנת דלק היא חצר שאפשר לחצות מדרכה כדי להכנס אליה.

בחוק היא הגדרה למושג "חצרים" והשופט הקיש מפסקי דין אחרים וכוונת המחוקק שהיתה כדי לאפשר לאזרחים להכנס לחצר ביתם ולא לקצר דרך לתחנת דלק.

• תוכן חדש...