Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CHECK ENGINE באיביזה

Turbo-boY
שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם היום נדלקה לי נורית CHECK ENGINE באוטו רציתי לדעת אם הסיבה לכך יכולה להיות בגלל שלרכב יש צנרת זרימה חופשית ללא ממיר ?

אם הסיבה להדלקת הנורית היא בגלל הצנרת,איך אני יכול לאפס את המנורה?

מדובר על איביזה FR שנת 2005

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוודאי, משום שישנו חיישן חמצן אחורי שמודד את גזי הפליטה לאחר ה"סינון" בממיר, החיישן מזהה שלממיר(שאינו קיים) אין יעילות והוא פגום, ולכן הוא מדווח על רמת זיהום אוויר גבוהה.

אני לא רואה פתרון לעקוף את הבעיה, לדעתי תצטרך להתייעץ עם מעבדה כלשהי, שתוכל למצוא פתרון לעקיפת החיישן האחורי.

אגב איך תעבור טסט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצ'אק אנגין יכול להידלק מ1001 סיבות שלא קשורות ללמדה

צריך להיתחבר עם VAG COM ולראות את התקלה.

אגב אם זה קשור ללמדה מה שעושים זה מרתכים מין "זרבובית" לצנרת ודרכה מכניסים את הלמדה ואז היא קוראת נכון.

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצ'אק אנגין יכול להידלק מ1001 סיבות שלא קשורות ללמדה

צריך להיתחבר עם VAG COM ולראות את התקלה.

אגב אם זה קשור ללמדה מה שעושים זה מרתכים מין "זרבובית" לצנרת ודרכה מכניסים את הלמדה ואז היא קוראת נכון.

החיישן יקרא נכון, אבל שוב תידלק הנורה משום שרמת הגזים גבוהה ללא הממיר, ותפקיד החיישן לדווח על רמת הגזים, כשאין את הממיר הרמה גבוהה ולכן הנורה תידלק שוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניתן ל"סדר" את הבעיה על ידי עידכון תוכנה שתבטל את הלמדה האחורית

כך לא תופיע התקלה בגלל שאין ממיר ואם בעתיד הלמדה לא תהיה תקינה לא יהיה צורך להחליפה

אם אתה מעוניין צור קשר

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החיישן יקרא נכון, אבל שוב תידלק הנורה משום שרמת הגזים גבוהה ללא הממיר, ותפקיד החיישן לדווח על רמת הגזים, כשאין את הממיר הרמה גבוהה ולכן הנורה תידלק שוב.

שנתיים נאי עושה עם הזרבובית ואין שום בעיה

הנורה לעולם לא נידלקת..

אתה מטעה אנשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנתיים נאי עושה עם הזרבובית ואין שום בעיה

הנורה לעולם לא נידלקת..

אתה מטעה אנשים.

תזכיר לי בדיוק במה אני מטעה אנשים.

התשובה של AVIHAITOPOR, הכי נכונה, עדכון תוכנה כדי לבטל את הקריאה מהחיישן האחורי הפתרון הטוב ביותר לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התשובה של אביחי היא אחלה

אבל לא צריך לפסול את האלטרנטיבות

הזרבובית זה מין חתיכת צינור שמרתחים לצנרת על מנת להבריג את הלמדה אליה ולא ישירות אל הצנרת

מניסיון עושה את העבודה. אני נוסע ככה שנתיים. ואצלי הצ'יפ לא ביטל את הלמדה.

ba323f אתה מטעה אנשים בכך שאתה אומר שלמרות שעושים את הזרבובית הקריאה תיהיה לא נכונה, זה לא נכון אתה טועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

black colt לא אמרתי שהזרבובית שהצעת זה לא תעזור, פשוט לא הסברת את עצמך וכמעט אף אחד לא הבין אותך בהתחלה על מה אתה מדבר.

האם אתה מתכוון שהחיישן יוברג לתוך תעלה שתחסום מעט את החיישן? האמת זה גם פתרון מצויין, השאלה היא איך עושים את זה בדיוק, אולי יש לך תמונה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...