Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזה לא נעים על הבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי היום בבוקר לעבודה, מניע את הקטנוע, נותן מבט לעבר האוטו ופתאום חשתי בלבול מסויים. אחרי כמה רגעים ראיתי למה...רכב של שכן שחנה כמה מטרים מהאוטו שלי מכוסה בחוטי חשמל וענף. די מלחיץ....

2wel4j7.jpg

15hmqeu.jpg

מקווה שיגמרו מהר הגשמים שאני אוריד את הכיסויים מהאוטו ואזיז אותו מהעץ הזה...

פורסם

של שכן. חמודה מאוד אבל גם חלודה מאוד. בלי טסט כמה שנים טובות והכי עצוב שהוא לא רוצה למכור אותה למישהו שאולי היה מטפל בה כמו שצריך. רק מניע אותה פעם בכמה חודשים ועושה סיבוב בשכונה...

פורסם

אתה יודע מה הזכרת לי עכשיו?

לפני קצת יותר משנה נסעתי לראשל"צ, לקראת הגעתי ליעד, האטתי ועברתי למסלול הימני, בעודי מתקשר לאדם שאיתו הייתי אמור להיפגש אני שומע רעש מוזר של ענפים, עדיין לא קולט, מסתכל במראה ורואה עץ נופל מאחורי ומחטיא אותי במילימטרים (הסוף של הענפים שלו פגעו בי).

IMGP1015a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אקליפטוס, או בשמו האפריקאי "עץ האלמנות".

אני ממליץ לך להרחיק את האוטו ביומיים הקרובים מכל עץ אקליפטוס שהוא. ברצינות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אגב, כמ ושאתם רואים על כל שיירת הרכבים שם יש חוטי חשמל. הגיע רכב של חברת החשמל ושמרו שאף אחד לא יתקרב כי עדיין לא ניתקו את החשמל שם..נגיעה אחת וזהו.:bugeyed:

• תוכן חדש...