Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

ישנה נזילת שמן וזה נראה מהגומיה בשליש העליון של הבלוק, הייתם מייעצים לפתוח ולהחליף את הגומייה(איפה אפשר לקנות כזו?)

או ללכת למוסך(ישנו מוסך ממולץ באיזור חיפה?) או להמשיך הלאה ,לבדוק שמן מידי פעם ואם צריך אז להוסיף(אני אוהב את האוטו ויש לי סובלנות לתקן אותו אבל אני מפחד להכנס לצרה שלא אוכל לצאת ממנה)

תודה רבה

פורסם

אני בעל סובארו לגאסי מחיפה.

אני מטפל אצל אורי מלמד ביפו 100 ליד הסיטי סנטר.04-852-2462

אמינות ומקצועיות גבוהים. הם משפצי קרבורטורים ומשם אני מכיר אותם דרך המלצה בפורום הזה.

אני לא חושב שהם הכי זולים בחיפה.

אין בסובארו צרה שלא תוכל לצאת ממנה. וממה שתתעלם עכשיו, תקבל במנות כפולות כשהזמן לא יהיה מתאים

פורסם

תנסה בעדינות בעדינות, עם רגש, לחזק את ארבעת הברגים שנמצאים מעל אותו שליש (מכסה השסתומים).

דבר ידוע בג'אסטי. אם לא יעזור, תצטרך לפתוח אותם, להפטר מהאטם הישן, ולהרכיב אטם חדש בעצמך

בעלות של עשרות שקלים בודדים מכל חנות חלפים.

על כך בהמשך...אם לא יעזור החיזוק.

• תוכן חדש...