Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום חברים!

לפני זמן קצר קניתי סאאב 95 שנת 73 ואני מוכן לטסט חוץ מפלסתיק לוינקר ואור חניה קידמי

אבקש את עזרתכם בעינין.

איפה אפשר לקנות דבר כזה, מישום מה כל הסאאביסתים ממלאים פיהם מים.

תודה על כל עזרה

איציק

איצק שלום ותתחדש, קנית רכב נהדר.

בעניין "הסאאביסטים ממלאים פיהם מים" , גם אני נתקלתי בבעיה דומה לפני 3 שנים כשהתחלתי לשפץ את הסאאב 99 שלי.

לאחר מכן הבנתי את פשר "הבעיה" .

גם הם נמצאים בבעיה דומה, קשה מאד להשיג חלקים חיצוניים , ובקליות לדגמי 95 ו 96, הם אינם זמינים בארץ כלל, תאמין לי , חרשתי את רוב עסקי חלקי החילוף, גם לדגם 99 שלי שהוא חדש יותר.

הסיכוי הטוב ביותר שלך הוא ב E-BAY שוודיה או אנגליה.

בעניין נושאים אחרים הקשורים לחלקים מכאניים וטיפולים קיימת עזרה ושיתוף פעולה בין "הסאביסטים" .

אתה יכול להיכנס ל "סאאב קומונה" בתפוז ולהצטרף לפורום,

בעניין ישראל דיקר מכפר אחים, הבחור הוא מוסך ולא חנות חלפים, בעל מקצוע מצויין ומבין מאד בסאאבים הוותיקים.ומטפל בהם גם היום מכאנית. הוא יכול לעזור לך רבות, (מה שאיני יכול להגיד לגבי גרוסמן...)

בהצלחה

נדב

פורסם

למה נראה- זו סימקה!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איצק שלום ותתחדש, קנית רכב נהדר.

בעניין "הסאאביסטים ממלאים פיהם מים" , גם אני נתקלתי בבעיה דומה לפני 3 שנים כשהתחלתי לשפץ את הסאאב 99 שלי.

לאחר מכן הבנתי את פשר "הבעיה" .

גם הם נמצאים בבעיה דומה, קשה מאד להשיג חלקים חיצוניים , ובקליות לדגמי 95 ו 96, הם אינם זמינים בארץ כלל, תאמין לי , חרשתי את רוב עסקי חלקי החילוף, גם לדגם 99 שלי שהוא חדש יותר.

הסיכוי הטוב ביותר שלך הוא ב E-BAY שוודיה או אנגליה.

בעניין נושאים אחרים הקשורים לחלקים מכאניים וטיפולים קיימת עזרה ושיתוף פעולה בין "הסאביסטים" .

אתה יכול להיכנס ל "סאאב קומונה" בתפוז ולהצטרף לפורום,

בעניין ישראל דיקר מכפר אחים, הבחור הוא מוסך ולא חנות חלפים, בעל מקצוע מצויין ומבין מאד בסאאבים הוותיקים.ומטפל בהם גם היום מכאנית. הוא יכול לעזור לך רבות, (מה שאיני יכול להגיד לגבי גרוסמן...)

בהצלחה

נדב

שלום נדב!

לרגע חשבתי שזו תועה רק בצפון הארץ אבל הבנתי שזה קשור איכשהו לפורום אחרת איאפשר להסביר את ההתנפלות של בני ל

כי הרי ביקשתי הכוונה בלבד.ואכן נשלחתי לכפר אחים ולגרוסמן כאשר החברים ידעו שמדובר במוסכים.

אבל לא רק בעינין חלפים מדובר.

בכל אופן תודה אל תגובתך בינתיים מצאתי את מבוקשי כאן בארץ בעזרת חבר פורום בה"פ והכל בא למקומו בשלום כולל טסט.

אם אתה מזדמן לעכו אשמח להיפגש

איציק 0522264451

פורסם
גנאדי קלעת בול ... הרכב האמור שברולט מתחילת שנות החמישים , אני מהמר 51,52 ובעבר כבר התעללו בו (חתכו לו פתח )

האתר קלאסיקאר מפורסם כזה שברולט 49 מקורי מאוד ובמצב נסיעה למכירה ...גילוי נאות - הרכב שלי :lol:.

אודי.

מאחורה חונה 970 נכון ?

מעניין שכמעט כל הדיוויד בראונים שאני רואה מכוסים חלודה ורק בקיבוץ שלי רובם עדיין לבנים .

ותהיו בטוחים שזה לא בזכות טיפול אישי יותר מידי ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אופל רקורד קראוון 63-65 הוצאה היום מקברה אחרי 30 שנה.

היא פונתה היום מחצר בנהריה ולוודאי תעשה בימים הקרובים את דרכה האחרונה בהחלט לגריסה.

אני אישית זוכר את האוטו הזה עוד בתור ילד קטן מושבת בחצר ליד השביל בדרך לביה"ס יסודי.

הרכב נראה במצב זוועתי וסביר להניח שאין הצדקה לשיפוץ מה גם שהבעלים נפטר עוד בשלהי שנות ה70.

אולי ניתן להשתמש בו לחלקים אבל צריך להזדרז לפני שיאספו אותו.

כואב לראות את התמונות האלה.

מי יודע אם יש שריד לדגם הזה בארצנו הקטנטונת...

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם
כואב לראות את התמונות האלה.

מי יודע אם יש שריד לדגם הזה בארצנו הקטנטונת...

לדעתי אפשר עוד לשפץ אותה רק צריך למצוא משוגע לרכב עם הרבה הרבה מוטיבציה ותקציב

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
לא נשארו הרבה כאלה, אולי מושהו ירצה? -נומצאת באבן יהודה, באיזור התעשיה. מצב רחוק מלהיות מדהים, חלודות, אבל ברת שיפוץ לדעתי עדיין, למי שבאמת רוצה כזאת, או לחלקים. ממצטער על האיכות- צולם בערב עם הפלאפון...:oops:

במוזיאון אגד יש אחד כזה שכבר לא ניתן להצילו הוא במצב חלודה סופי וקשה.

הוא והשכן שלו במוזיאון (פולסווגן בצבע לבן) שניהם במצב קשה מאד , סופני ולהערכתי לא ניתן כבר לשקם אותם.

רק לא הבנתי למה אגד מבזה את עצמה ומציגה אותם במצבם העגום והמחריד ולא משקיעה אפילו אגורה בהצלתם.

כבר עדיף היה לזרוק אותם מאשר להציג אותם במצב הנוכחי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
במוזיאון אגד יש אחד כזה שכבר לא ניתן להצילו הוא במצב חלודה סופי וקשה.

הוא והשכן שלו במוזיאון (פולסווגן בצבע לבן) שניהם במצב קשה מאד , סופני ולהערכתי לא ניתן כבר לשקם אותם.

רק לא הבנתי למה אגד מבזה את עצמה ומציגה אותם במצבם העגום והמחריד ולא משקיעה אפילו אגורה בהצלתם.

כבר עדיף היה לזרוק אותם מאשר להציג אותם במצב הנוכחי.

הרכבים האלו לא מוצגים שם אלה חונים שם בצד וממתינים לשיפוץ. הרכבים לא שייכים לאגד כך שאין סיבה שאגד תשקיע כסף בהצלתם, הם שייכים לאנשים פרטיים ואגד איפשרה להם לאחסן את הרכבים במתחם . את בעל הפולקסווגן הלבנה (במידה ואתה מתכוון לחיפושית)אני מכיר באופן אישי והוא פעיל מאוד פה בפורום .

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
הרכבים האלו לא מוצגים שם אלה חונים שם בצד וממתינים לשיפוץ. הרכבים לא שייכים לאגד כך שאין סיבה שאגד תשקיע כסף בהצלתם, הם שייכים לאנשים פרטיים ואגד איפשרה להם לאחסן את הרכבים במתחם . את בעל הפולקסווגן הלבנה (במידה ואתה מתכוון לחיפושית)אני מכיר באופן אישי והוא פעיל מאוד פה בפורום .

ידידי היקר אתה מדבר על משהו אחר לחלוטין ואני מדבר על משהו אחר.

אני כלל וכלל לא דיברתי על הרכבים שמאוחסנים מאחורי המוזיאון שאותם אני מכיר כולל החיפושית אותה הזכרת. לא דיברתי בכלל על הרכבים הנ"ל שעליהם אתה מדבר!!!.

אני בכלל מדבר על שני רכביםשהם חלק ידוע מתצוגת המוזיאון ונמצאים קצת אחרי הכניסה למוזיאון אגד בצד שמאל מאחורי האוטובוסים!

מדובר על 2 רכבים חלודים האחד הוא סימקה (כמו הסימקה הנטושה באבן יהודה) והשני הוא פולסווגן וריאנט שמהווים מזה שנים חלק מתצוגת המוזיאון ולפי השילוט במקום הרכבים היו שייכים לאגד בעבר. פשוט לא כולם טורחים לעבור מאחורי האוטובוסים ליד הקיר שם מלבד 2 הרכבים מוצגים כל מיני ציודים מכנים שהיו שייכים לאגד ולכן לא כולם מכירים את 2 הרכבים . אתה מוזמן להגיע להתרשם ממצבם .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לא נשארו הרבה כאלה, אולי מושהו ירצה? -נומצאת באבן יהודה, באיזור התעשיה. מצב רחוק מלהיות מדהים, חלודות, אבל ברת שיפוץ לדעתי עדיין, למי שבאמת רוצה כזאת, או לחלקים. ממצטער על האיכות- צולם בערב עם הפלאפון...:oops:

יש כזו מודל 81 חונה כבר הרבה זמן ליד בית ספר אורט בנתניה, ליד מוסך סובארו..

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם
ידידי היקר אתה מדבר על משהו אחר לחלוטין ואני מדבר על משהו אחר.

אני כלל וכלל לא דיברתי על הרכבים שמאוחסנים מאחורי המוזיאון שאותם אני מכיר כולל החיפושית אותה הזכרת. לא דיברתי בכלל על הרכבים הנ"ל שעליהם אתה מדבר!!!.

אני בכלל מדבר על שני רכביםשהם חלק ידוע מתצוגת המוזיאון ונמצאים קצת אחרי הכניסה למוזיאון אגד בצד שמאל מאחורי האוטובוסים!

מדובר על 2 רכבים חלודים האחד הוא סימקה (כמו הסימקה הנטושה באבן יהודה) והשני הוא פולסווגן וריאנט שמהווים מזה שנים חלק מתצוגת המוזיאון ולפי השילוט במקום הרכבים היו שייכים לאגד בעבר. פשוט לא כולם טורחים לעבור מאחורי האוטובוסים ליד הקיר שם מלבד 2 הרכבים מוצגים כל מיני ציודים מכנים שהיו שייכים לאגד ולכן לא כולם מכירים את 2 הרכבים . אתה מוזמן להגיע להתרשם ממצבם .

אגד כיום במגמת התיעלות ולא מעוניינת להשקיע.

אוצר המוזאון מעדיף להשקיע את הכסף באוטובוסים

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
יש כזו מודל 81 חונה כבר הרבה זמן ליד בית ספר אורט בנתניה, ליד מוסך סובארו..

אם אני לא טועה. הסימקה מנתניה היא הסימקה שבאבן יהודה . היא לא נטושה. היא הייתה של חבר שלי שאיחסן אותה אצלי בנתניה עד שתהיה אספנות. בסוף מכר לפחח שנימצא באבן יהודה. היא הייתה במצב נסיעה.לפני שנתיים .היא הגיע לחצר שלי בנסיעה. מי שירצה אני יכול להשיג את הפלאפון של הפחח ההוא.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...