Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפתח תקוה

ברחוב דובדבני בחצר אחד הבתים (צמוד לרחוב כך שאי אפשר לפספס) טנדר סימקה\טלבוט במצב בר שיקום בהחלט שלם לגמרי, משמש כמחסן.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

נצפתה השבוע הפיגו 504 יד 1 של אישה מבוגרת מאד אך ידועה מאד בפתח תקוה , הרכב משנות ה70 במצב תצוגה אך לא רשום כאספנות.

חוץ מזה לגבי הסוסיתא שעומדת מעל 25 שנה בפתח תקוה ברחוב קק"ל ליד בי"ח השרון , עדיין עומדת באותו המקום מכוסה בד יוטה ירוק מכל הכיוונים (ממש כמו עוגה) הרכב יד 1 שייך לקשיש שמתגורר בצריף עתיק ומט ליפול סמוך לרכב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
נצפתה השבוע הפיגו 504 יד 1 של אישה מבוגרת מאד אך ידועה מאד בפתח תקוה , הרכב משנות ה70 במצב תצוגה אך לא רשום כאספנות.

חוץ מזה לגבי הסוסיתא שעומדת מעל 25 שנה בפתח תקוה ברחוב קק"ל ליד בי"ח השרון , עדיין עומדת באותו המקום מכוסה בד יוטה ירוק מכל הכיוונים (ממש כמו עוגה) הרכב יד 1 שייך לקשיש שמתגורר בצריף עתיק ומט ליפול סמוך לרכב.

יש מצב לתמונות? איזה סוסיתא?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
יש מצב לתמונות? איזה סוסיתא?

לגבי הסוסיתא קבלו תיקון. הכוונה לרחוב כץ ממש ליד בית חולים השרון בפתח תקוה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אי שם בארץ... כמעט אספנות. במציאות היא יותר יפה משבתמונות.

17Dec_0001.jpg

17Dec_0002.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

באזור גוש דן. טרנספורטר יפייפיה מודל 82. מצב חיצוני ופנימי יפה. חסר קצת אוויר בגלגלים. מדבקת טסט של עד 08. מאחורה מדבקת "קונה רכבים לפירוק". אם מישהו פה ממש רוצה לבדוק את אפשרות קניית הרכב, אז בתוך הרכב היה כרטיס ביקור של פחח ואפשר לנסות לאתר את הבעלים (הפרטים ברשותי). במידה ובאמת השאירו אותה בחניון הזה - לא נראה לי שתחזיק מעמד עוד הרבה זמן במצבה זה.

24Dec_0001.jpg

24Dec_0003.jpg

24Dec_0002.jpg

פורסם

הפיג'ו אכן יד ראשונה, נקנתה עוד ע"י אבא של הגברת (שהיא בעצמה בת 70+ אם לא יותר), נוסעת באופן יום-יומי ונראית במצב מרשים מאוד.

הגברת טוענת שהציעו לה גם 30 אלף ש"ח והיא לא מכרה, ושמבחינתה היא תיקבר באוטו (ציטוט). עם זאת, בין השורות נשמע שהיא כן תסכים למכור, אבל תמורת מחיר גבוה.

כך או כך, תמיד עושה כיף לראות אותה על הכביש. הרי לא מדובר ברכב ששופץ ע"י אספן, אלא בתמונה אותנטית שנלקחה ישירות משנות ה-70'.

פורסם
הפיג'ו אכן יד ראשונה, נקנתה עוד ע"י אבא של הגברת (שהיא בעצמה בת 70+ אם לא יותר), נוסעת באופן יום-יומי ונראית במצב מרשים מאוד.

הגברת טוענת שהציעו לה גם 30 אלף ש"ח והיא לא מכרה, ושמבחינתה היא תיקבר באוטו (ציטוט). עם זאת, בין השורות נשמע שהיא כן תסכים למכור, אבל תמורת מחיר גבוה.

כך או כך, תמיד עושה כיף לראות אותה על הכביש. הרי לא מדובר ברכב ששופץ ע"י אספן, אלא בתמונה אותנטית שנלקחה ישירות משנות ה-70'.

מכיוון שאני מכיר את הגברת (שידועה מאד בפתח תקוה כדמות ססגונית מרתקת מאד ) אני יכול להעיד שהרכב שופץ בהשקעה גדולה למצב תצוגה והוא יד 1 .

היא נוסעת בו יום יום ומהכרותי איתה היא אכן תיקח את הרכב לקבר עימה .:-D

אגב זהירות היא צלפית מצטיינת במשמר האזרחי:shock:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ת"א. היה חושך, אבל היא נראית שמורה יפה. אני לא קשור לרכב.

26Dec_0003.jpg

26Dec_0002.jpg

26Dec_0001.jpg

פורסם

רנו 4 טנדר מודל 84 נצפה באחד הרחובות הקטנים במרכז ת"א. עומד, אך נראה במצב טוב מאוד. טסט היה בתוקף עד אוגוסט האחרון.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הדבר האומלל הזה נמצא במיגרש הגרירות של עיריית הרצליה. המספר לא צונזר בכוונה- משם האוטו הזה ייצא בשתי דרכים האפשריות: אם (בתיקווה) מישהו יאתר את הבעלים ויוציא אותו, או לברזל... מה שיותר סביר.:-(

Cortina.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...